Mise
No obavam se ze ti neporadim.
Misi jsem dohral nicmene do tech teleportu sem vuubec nevlezl.
(Odmitl jsem totiz zabit ty assasiny)
Taky jsem si zabil jednoho nekromanta a musel jsem obetovat tu kocku nekromantku - srdce mi to rvalo ale jen co jsem zjistil ze objective kocka nekromantka musi prezit to nezkazilo zase jesem pookral a uspesne misi dokoncil....
Misi jsem dohral nicmene do tech teleportu sem vuubec nevlezl.
(Odmitl jsem totiz zabit ty assasiny)
Taky jsem si zabil jednoho nekromanta a musel jsem obetovat tu kocku nekromantku - srdce mi to rvalo ale jen co jsem zjistil ze objective kocka nekromantka musi prezit to nezkazilo zase jesem pookral a uspesne misi dokoncil....
Jinak můžu říct, že čím težší obtížnost tím víc záleží na tom jaké dovednosti se hrdinové naučí !! Na nejlehčí obtížnost to až na pár drobných nezbytností bylo vlastně jedno, jaké dovednosti budou vaši hrdinové mít. Ale teď hraju na heroickou obtížnost a je to někdy opravdu hodně o dobré sestavě vlastností 
-
Tomáš Vedra
pomoc
hej šlo vám v kampani za nekromanty ta poslední mise dobýt hrad ten vlevo dole
-
Tomáš Vedra
-
Tomáš Vedra
Heledte, chci se jeste zeptat, kdyz jste v ty posledni misi za Arantira ty vrahy nezabili ale nechali jste je, aby zabili tu sukubu, co hlidala nejaky tyn portal stalo se vam neco potom??? me naskocila ukazka, jak ti vrahove zabili tu sukubu a potom se mi to zaseklo...pokazdy...byly tam jenom na monitoru ty presipaci hodiny a nic se nedelo
:(...tak jsem to preskocil a dohral i tak, ale zajima me, jestli tohle nekdo dohral, jestli mu to slo a jestli to bylo k necemu... 
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.