Scénáře pro ToE

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply

Jaký scénář pro ToE se vám líbí nejvíc?

Agraelova zkouška
4
36%
Bojový pokřik svobody
1
9%
Kalich hromu
3
27%
Nenávist plodí nenávist
3
27%
Ohnivé dny
0
No votes

Total votes: 11

Rakšasa Raja

Scénáře pro ToE

Post by Rakšasa Raja »

No já už jsem dohrál všechny scénáře a líbily se mi všechny!
Ale kdybych měl vybrat jenom jeden z nich tak musím hlasovat pro Kalich hromu!Je to mise za vůdce skřetů Kunyaka.Typ mapy je velká, a hlavní úkol je najít artefakt Kalich hromu!Tak jsem to taky dohrál, ale jak mě ta mapka bavila čím dál víc tak sem si říkal, že to zkusím dohrát i bez něj a porazit celou sokolí flotilu sám a musím říct, že ty boje jsou pak docela husté.Navíc UI má tendenci různě přeskupovat a předávat si jednotky jednotlivým hrdinům, takže boje jsou dost těžké.Nicméně jsem si samozřejmě udělal takovou menší legii:70 Krkrvežíznivých kyklopů, 150 PaoKai, 410 Náčelníků, 500 Dcer Země, 1100 štváčů, 1250 Kentauřích nájezdníků a 3000 Goblin Medicinmanů :twisted:
No a to už jsem v takové nevýhodě nebyl proti těm např.65 andělů, 25 Archandělů, 130 jezdců na koni, 250 gryfů, 1000 kušníků, atd.
No prostě byly to super bitvy.Doporučuju.
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Jo a ještě jedna taková kuriozita jedno z barbarských měst má příhodný název a to: Zabijte je všechny!!!!! :lol: :D
V popisu města je to ale v pořádku, takže to je jen překlep vývojářů :lol:
Aspoň se člověk zasmějě :D
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Beybe

Re: Scénáře pro ToE

Post by Beybe »

Rakšasa Raja wrote:No já už jsem dohrál všechny scénáře a líbily se mi všechny!
Ale kdybych měl vybrat jenom jeden z nich tak musím hlasovat pro Kalich hromu!Je to mise za vůdce skřetů Kunyaka.Typ mapy je velká, a hlavní úkol je najít artefakt Kalich hromu!Tak jsem to taky dohrál, ale jak mě ta mapka bavila čím dál víc tak sem si říkal, že to zkusím dohrát i bez něj a porazit celou sokolí flotilu sám a musím říct, že ty boje jsou pak docela husté.Navíc UI má tendenci různě přeskupovat a předávat si jednotky jednotlivým hrdinům, takže boje jsou dost těžké.Nicméně jsem si samozřejmě udělal takovou menší legii:70 Krkrvežíznivých kyklopů, 150 PaoKai, 410 Náčelníků, 500 Dcer Země, 1100 štváčů, 1250 Kentauřích nájezdníků a 3000 Goblin Medicinmanů :twisted:
No a to už jsem v takové nevýhodě nebyl proti těm např.65 andělů, 25 Archandělů, 130 jezdců na koni, 250 gryfů, 1000 kušníků, atd.

Jo,jo,je to GOOD,ale stejně mám nejraději Agraela tudíž Agraelovu zkoušku.Jo anevíte jestli ta jeho zkouška je před tím nž se proměnil v Raelega (Biara totiž Agraela nezná a Pán démonů mu věří) a nebo potom (jedna čarodějnice ho osloví Raelgu)???
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
Alarik

Post by Alarik »

Beybe wrote:

Jo,jo,je to GOOD,ale stejně mám nejraději Agraela tudíž Agraelovu zkoušku.Jo anevíte jestli ta jeho zkouška je před tím nž se proměnil v Raelega (Biara totiž Agraela nezná a Pán démonů mu věří) a nebo potom (jedna čarodějnice ho osloví Raelgu)???

Podle mě je to před tím, protože Vládce démonů by mu už nikdy nevěřil, o Biaře ani nemluvím.
Beybe

Post by Beybe »

Alarik wrote:
Beybe wrote:

Podle mě je to před tím, protože Vládce démonů by mu už nikdy nevěřil, o Biaře ani nemluvím.

Asi jo,ale proč ho ta čarodějnice oslovila Raelegu??
This is my way DATTEBYO!

Alarik

Post by Alarik »

No, možná proto, že se už tehdy vydával za temného elfa. Žádné jiné vysvětlení pro to není. Prostě si jen vytvořil jiné jméno a změnil svůj vzhled (to démoni umí dobře, např. Biara za Beatrice nebo za Isabelu).
Beybe

Post by Beybe »

Alarik wrote:No, možná proto, že se už tehdy vydával za temného elfa. Žádné jiné vysvětlení pro to není. Prostě si jen vytvořil jiné jméno a změnil svůj vzhled (to démoni umí dobře, např. Biara za Beatrice nebo za Isabelu).

Škoda,že ji tam nemůžu napsat a zeptat se jich (myslím třeba Nivalu)
This is my way DATTEBYO!

Activator

Post by Activator »

Hm, jsem si zahrál Bojový pokřik svobody. Trochu mě zklamalo, že je to optimalizováno (snad) na normální obtížnost...
Alarik

Post by Alarik »

Já už jsem dohrál Agraelovu zkoušku a teď hraju Kalich hromu. Ostatní jsem jen zkoušel, ale až dohraju tenhle scénář, zkusim vyhrát i je. Agraelova zkouška se mi zprvu zdála dost těžká, ale nakonec se ukázalo že opak je pravdou. Kalich hromu se mi zatím zdá docela lehký, ale uvidíme, co bude dál. Přeci jen, čarodějové mají 4 města a já jen jedno. Zatím jsem však v obrovské výhodě co se týče jednotek. A vojáci Sokolí říše se zatím taky moc nevytáhly. No, jak už jsem řekl, uvidím, co bude dál :twisted: 8) .
Silverman

Post by Silverman »

Ja hral to s tim Tieru, ale reknete mi, je tam na te mape pan vzpominek. Samozrejme jsem chtel mit Absolutni stesti a potreboval jsem zapomenout na par schopnosti. Koupil jsem si mapu od kartografa, takze vim ze neni na povrchu. Je tedy nekde v podzemi nebo ve scenari vubec neni?
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
barmann

Post by barmann »

Alarik wrote:Já už jsem dohrál Agraelovu zkoušku a teď hraju Kalich hromu. Ostatní jsem jen zkoušel, ale až dohraju tenhle scénář, zkusim vyhrát i je. Agraelova zkouška se mi zprvu zdála dost těžká, ale nakonec se ukázalo že opak je pravdou. Kalich hromu se mi zatím zdá docela lehký, ale uvidíme, co bude dál. Přeci jen, čarodějové mají 4 města a já jen jedno. Zatím jsem však v obrovské výhodě co se týče jednotek. A vojáci Sokolí říše se zatím taky moc nevytáhly. No, jak už jsem řekl, uvidím, co bude dál :twisted: 8) .

Agraela hraju teď, ale nějak se nemůžu rozjet. Chodí na mě sviňě ze všech stran a dýl jak 6 týdnů to neustojím :cry:
Alarik

Post by Alarik »

barmann wrote:
Alarik wrote:Já už jsem dohrál Agraelovu zkoušku a teď hraju Kalich hromu. Ostatní jsem jen zkoušel, ale až dohraju tenhle scénář, zkusim vyhrát i je. Agraelova zkouška se mi zprvu zdála dost těžká, ale nakonec se ukázalo že opak je pravdou. Kalich hromu se mi zatím zdá docela lehký, ale uvidíme, co bude dál. Přeci jen, čarodějové mají 4 města a já jen jedno. Zatím jsem však v obrovské výhodě co se týče jednotek. A vojáci Sokolí říše se zatím taky moc nevytáhly. No, jak už jsem řekl, uvidím, co bude dál :twisted: 8) .

Agraela hraju teď, ale nějak se nemůžu rozjet. Chodí na mě sviňě ze všech stran a dýl jak 6 týdnů to neustojím :cry:

Když to budeš hrát na lehkou obtížnost, tak se to vyhrát dá. Ze začátku (hned první den) taky doporučuju objet celou mapu na povrchu a získat Přívěsek mistrovství, bude se ti hodit. A taky zaber 2 rtuťové laboratoře, které budeš moc potřebovat. Než vyrazíš, tak si z hradu vem všechnu armádu, najmi co můžeš a nijak se nezdržuj. Každý den ale musíš stavět nebo aspoň do tý doby, než budeš mít všechny líhně, Hlavní město a Hrad. Žádnou jednotku zatím nevylepšuj. Až projedeš tak 3/4 mapy, tak se vrať do hradu a jen čekej. Vylepši si jednotky a braň se nepřátelům. Občas si to ulož a vyraž někam pár nepřátel pozabíjet (když ti dobijou hrad a ty to nestihneš zpět, tak se můžeš vrátit o kousek zpět díky uložení). Taky ve vhodnou chvíli vjeď do podzemí tím vchodem, co je nejblíž tvému hradu (jsou tam ty artefakty). A taky neztrácej jednotky ve zbytečných bojích (hlavně na začátku). Toť moje taktika. Jestli to stejně nejde vyhrát a navíc s lehkou obtížností, tak už nevim.
Alarik

Post by Alarik »

Já teď zrovna dohrávam (resp. prohrávam :o ) Kalich hromu. Zezačátku bylo všechno v pohodě, já, se svou "nepřemožitelnou" armádou ničím vše, co se mi postaví do cesty. V tom najednou připluje flotila Sokolí říše, která je dohromady asi 10 krát větší. Kalich hromu bohužel ještě nevlastním, ale i tak by se to s vynaložením všech sil možná dalo vyhrát. No, uvidim, jak dál. Naštěstí mam Luk z rohu jednorožce, takže mam trošku výhodu.
Activator

Post by Activator »

5 scénářů není mnoho, tak jsem nahlédl i do map pro multiplayer, je jich tam relativně dost, ale některé už byly v předchozích verzích hry, takže teď nepoznám co už jsem hrál a co ne...
Alarik

Post by Alarik »

Dneska odpoledne jsem Kalich hromu dohrál. Stačio jen nalákat nepřítele do hradu a zatím co on prohrál na plné čáře (170 Paladinů, 100 Jezdců, 75 Andělů, 30 Archandělů, 1100 Mistrů kuše, 700 Zastánců a 350 Gryfů), já přišel pouze o 9 Goblinů medicinmanů, 4 Kentauří kočovníky a 4 Štváče. Zní to až neuvěřitelně, ale je to tak. Další boje už byly pohoda. Zanedlouho jsem zabil celou flotilu Sokolí říše a byl konec mise. Zkrátka, stačilo jen trochu změnit taktiku a všechno šlo vyhrát úplně v pohodě.
Post Reply