Klub trpaslíků

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní vylepšení pevnosti

Strážce hor
2
5%
Harpunář
1
3%
Jezdec na bílém medvědu
2
5%
Zuřivec
6
15%
Plamenný strážce
4
10%
Pán hromů
16
41%
Sopečný drak
8
21%

Total votes: 39

Zdenda

Klub trpaslíků

Post by Zdenda »

Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí :)
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Alarik

Re: Klub trpaslíků

Post by Alarik »

Zdenda wrote:Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí :)

Vzhledově je z nich nejlepší Pán hromů, ale taky Plamenný strážce nebo Sopečný drak. Celkově jsou alternativní upgrady rozhodně lepší než klasická vylepšení, a to jak schopnostmi, tak svými atributy i vzhledem. Podle mě si trpaslíci v ToE hodně polepšili oproti HoF.
Zdenda

Post by Zdenda »

Jinak nevíte,jaké má runový mág primární atributy?

Ještě jaký hrdina je podle vás nej? Já používám Ebbu,medvídci jsou fajn :)
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Alarik

Post by Alarik »

Já používám Karliho. Jednak mám v oblibě střelecké jednotky a taky má jako schopnost štěstí, které zásadně u každého hrdiny preferuji.
Zdenda

Post by Zdenda »

Štěstí dávám u každého,jednak se hodí,když dáváte 2krát větší poškození,jednak tam jsou výborné skilly :) A ty atributy jsou obrana a síla kouzel?
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Zdenda wrote:Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí :)

Já hlasoval pro Zuřivce a to hlavně kvůli jeho schopnostem, které jsou prostě super :twisted:
Popisoval jsem ho už v hlasování o nej alt. jednotku 4.té úrovně, takže tady jen dodám, že pro mě jsou Trpoši 2.há nej rasa a jejich alt. upgrady u mě vyhráli jak na 1.ní úrovni Strážce Hor, tak 6.té Pán hromů, taky se nebudu opakovat.Jen dodám, že mě u nich potěšili jejich alt. upgrady víc než u Akademie, což mluví za vše :wink: A hrdina je pro mě nej asi Ebba, protože miluji medvídky, hlavně ty černé :twisted:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Zdenda

Post by Zdenda »

Jj,ti černí medvídci jsou krutí :twisted: ti noví se mi abilitama nelíbí,ale vzhled mají lepší :) Občas však přemýšlím,jestli by neměli vyměnit medvídky a berserkery...

Teď otázka z jiného soudku. Kterého kyklopa a ohnivého draka používáte?

PS:Svea je asi nejhorší hrdinka Pevnosti... (možná i hry)
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Zdenda wrote:Jj,ti černí medvídci jsou krutí :twisted: ti noví se mi abilitama nelíbí,ale vzhled mají lepší :) Občas však přemýšlím,jestli by neměli vyměnit medvídky a berserkery...

Teď otázka z jiného soudku. Kterého kyklopa a ohnivého draka používáte?

PS:Svea je asi nejhorší hrdinka Pevnosti... (možná i hry)

Tak u kyklopa stavím skoro vždy jeho Nezkrotnou verzi(miluji útok okem -3 štěstí :twisted: a navíc se mi líbí ty jeho lebky na krku :wink: )No a u Draka stavím většinou Lávovou verzi, víc se mi líbí vzhled + preferuji ohnivý dech a lávový štít, před ohnivou stěnou :twisted: :wink:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Alarik

Post by Alarik »

Zdenda wrote:Štěstí dávám u každého,jednak se hodí,když dáváte 2krát větší poškození,jednak tam jsou výborné skilly :) A ty atributy jsou obrana a síla kouzel?

Atributy jednotek jsou útok, obrana, rychlost, iniciativa, body zdraví a poškození. Atributy u hrdinů jsou útok, obrana, síla kouzel a znalosti.
Alarik

Post by Alarik »

Já volím zásadně Krvežíznivého kyklopa. Jednak má vyšší rychlost, ale útokem taky snižuje štěstí napadeného protivníka o -3 a k jeho vzhledu není co dodat. Raději než Lávového používám Sopečného draka. Líbí se mi víc jak vzhledově, tak proto, že má vyšší poškození a při svém útoku vytvoří ohnivou zeď.
Zdenda

Post by Zdenda »

To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)
Alarik

Post by Alarik »

Zdenda wrote:To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)

Aha, tak to já teda nevim.
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Zdenda wrote:To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)

Já bych řekl Obrana :wink:
Zdenda

Post by Zdenda »

To je jasné :) mě zajímá hlavně ta druhá :)

Jinak já používám Krvežíznivého kyklopa a Lávového draka,i když nezkrotný kyklop dokáže utočit na hradby a krvežíznivý ne... myslíte si,že je to tak dobré?
Coach

Post by Coach »

Dobré myslíš jako lepší než ten druhý? Oba jsou dobří, jde o to, co víc potřebuješ.

Ty hlavní staty jsou obrana a síla kouzel.

Jinak to vojákovo štěstí je pro trpoše dost důležité, mají hned 3 jednotky, které tu schopnost podporují. Medvíkova tlapa, berserkrův ůder a ohnivá vlna u ohnivého dědečka :arrow: samé skvělé schopnosti.

A drak se mi víc líbí ten, co vrací poškození. 40% je v kombinaci s jeho výdrží tvrdý oříšek pro kohokoli.
Post Reply