Klub trpaslíků
Klub trpaslíků
Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí 
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Re: Klub trpaslíků
Zdenda wrote:Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí
Vzhledově je z nich nejlepší Pán hromů, ale taky Plamenný strážce nebo Sopečný drak. Celkově jsou alternativní upgrady rozhodně lepší než klasická vylepšení, a to jak schopnostmi, tak svými atributy i vzhledem. Podle mě si trpaslíci v ToE hodně polepšili oproti HoF.
Jinak nevíte,jaké má runový mág primární atributy?
Ještě jaký hrdina je podle vás nej? Já používám Ebbu,medvídci jsou fajn
Ještě jaký hrdina je podle vás nej? Já používám Ebbu,medvídci jsou fajn
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Já používám Karliho. Jednak mám v oblibě střelecké jednotky a taky má jako schopnost štěstí, které zásadně u každého hrdiny preferuji.
Štěstí dávám u každého,jednak se hodí,když dáváte 2krát větší poškození,jednak tam jsou výborné skilly
A ty atributy jsou obrana a síla kouzel?
- Rakšasa Raja
Zdenda wrote:Co myslíte,jak jsou na tom trpaslíci v ToE? je to moje oblíbená rasa,takže doufám,že nebudou moc slabí
Já hlasoval pro Zuřivce a to hlavně kvůli jeho schopnostem, které jsou prostě super
Popisoval jsem ho už v hlasování o nej alt. jednotku 4.té úrovně, takže tady jen dodám, že pro mě jsou Trpoši 2.há nej rasa a jejich alt. upgrady u mě vyhráli jak na 1.ní úrovni Strážce Hor, tak 6.té Pán hromů, taky se nebudu opakovat.Jen dodám, že mě u nich potěšili jejich alt. upgrady víc než u Akademie, což mluví za vše
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Jj,ti černí medvídci jsou krutí
ti noví se mi abilitama nelíbí,ale vzhled mají lepší
Občas však přemýšlím,jestli by neměli vyměnit medvídky a berserkery...
Teď otázka z jiného soudku. Kterého kyklopa a ohnivého draka používáte?
PS:Svea je asi nejhorší hrdinka Pevnosti... (možná i hry)
- Rakšasa Raja
Zdenda wrote:Jj,ti černí medvídci jsou krutíti noví se mi abilitama nelíbí,ale vzhled mají lepší
Občas však přemýšlím,jestli by neměli vyměnit medvídky a berserkery...
Tak u kyklopa stavím skoro vždy jeho Nezkrotnou verzi(miluji útok okem -3 štěstí
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Zdenda wrote:Štěstí dávám u každého,jednak se hodí,když dáváte 2krát větší poškození,jednak tam jsou výborné skillyA ty atributy jsou obrana a síla kouzel?
Atributy jednotek jsou útok, obrana, rychlost, iniciativa, body zdraví a poškození. Atributy u hrdinů jsou útok, obrana, síla kouzel a znalosti.
Já volím zásadně Krvežíznivého kyklopa. Jednak má vyšší rychlost, ale útokem taky snižuje štěstí napadeného protivníka o -3 a k jeho vzhledu není co dodat. Raději než Lávového používám Sopečného draka. Líbí se mi víc jak vzhledově, tak proto, že má vyšší poškození a při svém útoku vytvoří ohnivou zeď.
To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)
Zdenda wrote:To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)
Aha, tak to já teda nevim.
- Rakšasa Raja
Zdenda wrote:To vím,já myslel ale jaké atributy má hrdina trpaslíků jako hlavní (třeba čaroděj má znalosti první,síla kouzel druhá)
Já bych řekl Obrana
To je jasné
mě zajímá hlavně ta druhá 
Jinak já používám Krvežíznivého kyklopa a Lávového draka,i když nezkrotný kyklop dokáže utočit na hradby a krvežíznivý ne... myslíte si,že je to tak dobré?
Jinak já používám Krvežíznivého kyklopa a Lávového draka,i když nezkrotný kyklop dokáže utočit na hradby a krvežíznivý ne... myslíte si,že je to tak dobré?
Dobré myslíš jako lepší než ten druhý? Oba jsou dobří, jde o to, co víc potřebuješ.
Ty hlavní staty jsou obrana a síla kouzel.
Jinak to vojákovo štěstí je pro trpoše dost důležité, mají hned 3 jednotky, které tu schopnost podporují. Medvíkova tlapa, berserkrův ůder a ohnivá vlna u ohnivého dědečka
samé skvělé schopnosti.
A drak se mi víc líbí ten, co vrací poškození. 40% je v kombinaci s jeho výdrží tvrdý oříšek pro kohokoli.
Ty hlavní staty jsou obrana a síla kouzel.
Jinak to vojákovo štěstí je pro trpoše dost důležité, mají hned 3 jednotky, které tu schopnost podporují. Medvíkova tlapa, berserkrův ůder a ohnivá vlna u ohnivého dědečka
A drak se mi víc líbí ten, co vrací poškození. 40% je v kombinaci s jeho výdrží tvrdý oříšek pro kohokoli.