Rasy

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Conqbl

Post by Conqbl »

:D PEACE :arrow: 8) 8)
Kat

Post by Kat »

Nejvíce se mi líbil Rampart,ale hrával jsem za Castle,protože byl silnější.
Activator

Post by Activator »

Bracha si stahnul nejakou ceskou XL mapu a dal si nekrouse. No a nahodou (ale spis je to umysl autora) se mu povedlo slozit jisty set. Ma ted nekolik K lichu a hra je uz velmi snadna...
Kat

Post by Kat »

Jj,liši jsou dobré bestie.
Conqbl

Post by Conqbl »

no zlozit Cloak of undead king na XL planiku neni problém ak natrafis na black market alebo obsadis hociaký tower alebo dungeon-kazdý mesiac sa menia artefakty a je to na svete + este ked mas stastie a ako starting artefakt dostanes truhlicku tak uz aj na L planiku je velka sanca.
Je to najsilnejsi art na XL co sa da zlozit (pre nekrosov :) )
Druha naj kombinacia je Armor of Damned+Orb of Inhibition+hrdina na silu.
a ked mas+ aj ten kloak tak si teoreticky nesmrtelný :twisted:
Nejestvuje taktika vedúca k vítaztvu
len súbor správných tahov v danej chvili.
.........................................Conqbl
Nemozem stále bojovat s rovnakým
súperom lebo ho naučím mojmu umeniu vojny.
......................................... N.Bonaparte
fritz

Post by fritz »

Suhlasim s necrophorem. Ja si myslimz pre dobrych hracov zavisi vyhra skor uz len od stastia. Na impossble sa to odvija hned od zaciatku niekto moze nachadzat v bednickach po 500 exp a druhy po 2000. Dalej aj nahodne suroviny nemusite dostat ani jeden krystal a kedy sa postavia pegasi za rampartov?, atd. Ale velmi dobre sa hra napriklad za kalta vo wake of gods pri nastaveni neutral town( to je podla mna najsilnejsie mesto). Fortress a slaby hrad? Tak s tym vobec nesuhlasim hlavne ked chaos hydri maju 300hp a 9 speed ale stoja uz viac( vsetko uz len wake of gods, ine sa neoplati uz hrat)
Conqbl

Post by Conqbl »

fritz wrote:Suhlasim s necrophorem. Ja si myslimz pre dobrych hracov zavisi vyhra skor uz len od stastia. Na impossble sa to odvija hned od zaciatku niekto moze nachadzat v bednickach po 500 exp a druhy po 2000. Dalej aj nahodne suroviny nemusite dostat ani jeden krystal a kedy sa postavia pegasi za rampartov?, atd. Ale velmi dobre sa hra napriklad za kalta vo wake of gods pri nastaveni neutral town( to je podla mna najsilnejsie mesto). Fortress a slaby hrad? Tak s tym vobec nesuhlasim hlavne ked chaos hydri maju 300hp a 9 speed ale stoja uz viac( vsetko uz len wake of gods, ine sa neoplati uz hrat)

Mno :D co se tyče vyrovnanosti,tak je na tom určite lepsie H3 complete,
pri wogu treba vse vypnut aby sa to tomu priblížilo....wog je good len tak
4FUN- navyše nemá dobre optimalizovaný multiplayer.Sútažne jedine H3 Complete.
Btw:Fortress nebol nikdy slabý hrad (je to len názor drvivej vetšiny)
-Inač nic proti wogu _odporúčam kazdému vyskúšať.(pre single,a v multi na jednom kompe pecka :wink: )
Dave

Post by Dave »

U mě je nejsilnější určitě Tower, ale nejradši hraji za Nekropolis..
Conqbl

Post by Conqbl »

Dave wrote:U mě je nejsilnější určitě Tower, ale nejradši hraji za Nekropolis..

:idea: no podla toho čo považuješ za silu..každý je svojim sposobom v niečom silný...ide len o to ako to využiješ.
Dawer

casle

Post by Dawer »

Zdravim, rad bych vam rekl ze sem hral za Casle.mel sem uz nejaky ten level. byl sem ve svem hradu a jel na me hero (uz nevim jaka rasa) ale kdyz sem videl tak sem to vzdaval uz predem. ale mel sem 20 archandelu.tak sem se rozhodl obetovat a poslal sem ho seknout do katapultu.moc z andela nezbylo ale stacil se vratit za hradby.byla to rasa s jednou leteckou a asi dvema streleckyma ale tech moc nemel.jde o to ze sem zachranil hradby a nemohl se ke me nijak dostat. a ja uz ho pak lehce rozstrilel
a nebo naopak ja sem utocil, opet Archandelici. skoro mi dostal moji namakanou armadu.zbyl dobry arch a paladin malinko. druhy mel jen strelce ktery mi neublizoval. mel sem kouzlo CLONE a tak sem porad klonoval Archa a s tim klonem postupne ozivil celou mou armadu. celkove skore bylo u me par mrtvolek a celkovy pocet zkusenosti 99 000. a hned sem mel o par levelu vic.
tim vsim chci rict ze na sile mesta zalezi mozna zezacatku ale pak uz je to taktickem boji.
Conqbl

Post by Conqbl »

Na najmensej mape je to o tom ako vies vyuzit veci hned od zaciatku a kladie sa tam extra doraz na výber startového hera,to je velmi doležité.
napr:ked sú hrady vzdialené od seba na dve dni cesty tak taký tower (asi najslabsí hrad na S mape) má dost problém sa ubránit inej rase,ale hned to kus mení situaciu ked si dás napr Solmyra..

A ked si dobrý v kúzlach tak aj bez katapultu vies supera odstavit.máš napr:hypnotize,earthquake,teleport,berserk,alebo kyklop v armáde :),a este aj kopec utočných kuziel..takze na kompov to plati good ale proti humanovi znicit katapult vobec nestojí za dalšie straty.

Zas ked branis hrad je neocenitelné využívať kúzlo force field,alebo bránit prebúrané hradby najslabšími jednotkami s najmenej života (vtedy neutrpíš ziadne straty a súper stráca tah na prejdenie za hradby a este utrpí pekné škody pred hradbami).S tých silnejsích jednotiek sa na bránenie perfektne hodí lord vampír bufnutý shieldom a conterstraikom ked sa postavý do prebúranej čati tak ho nezabije skoro nic vracia každému nasaje furt a este si možeš použit animate dead.
Expert taktika sa dá tiež perfektne využit na obliehanie ked máš dostakok letcov.. je to vse o taktike a tých je na tisíc.
Ak som povedal vse má svoje +/- ide o to ako to použiješ v boji,a na každého platí iná taktika.
Dawer

Post by Dawer »

Ja sem proti Humanovi hral kdysi davno pred nekolika lety, pak sem herosy dlouho nehral. az ted sem si koupil H3 Complete a chytlo me to.na nejaky statisky sme nemel cas, radsi sem hral. nejvic ta Tower, Casle, Rampat, a nebo i necropolis. mam rad boje na dalku, strelba a magie. Elementalove me nijak neuchvatily
Conqbl

Post by Conqbl »

Complete po lanke je uplne bezva :!: :!: :!:
je jedno za koho hraješ ked to umíš :D
Bhaall

Post by Bhaall »

Já nějraději hraju za Peklo...neříkám, že jsou nejsilnější/nejslabší, prostě se mě za ně dobře hraje 8)
Souhlasím s tím, že rasy jsou si víceméně rovni, každá má svoje výhody i nevýhody je jen na hráči jak toho využije...
Já třeba mám za peklo dost slušnou taktiku a nemívám ve hře SP/MP problémy...
Incomer

Post by Incomer »

Peklo ma drsnej gral :D
Ja mel vzdycky nejradsi Castle!
Post Reply