Rovnoprávnost Temných Elfů
Re: Rovnoprávnost Temných Elfů
sry za malej spam
- Montezuma3
No ja bych sel nekam do hospy na dobre vychlazenyho pulitra dvanacky se Sinitarem, Gilraenem, Ylthin a Eruinou, a pokecal s nima o zivote, svetovem miru, o radaru v cechach, kauze cunek, keltske hudbe, umeni valky, nesmrtelnosti brouka, nekonecnosti vesmiru a o detech v klasterech. pekne v klidku a pohode.
tak si predstavuju rovnopravnost elfů 
- Montezuma3
mimochodem, co se tyce toho jestly jsou jezdci nebo jezdkyne na jesterech, odpoved se skryva u popisu schopnosti hrdiny "Sorgal" kde zazni slovo "jezdkyne" dokonce dvakrat
Nevím co myslíš tou dámou jestli mně tebe KF ale to dělá vždycky.Myslím že se takhle TE chovají teda nevím jak chlapy ale ženský...samej fanatismus takže se jim podobá.(A neptej s eodkuď o ní tolik vím je to moje Sestřenice)
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
- Krvavá fůrie
To už je vrchol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
klídek.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
- Krvavá fůrie
Já ti dám klídek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Má pravdu klídek.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- StreetX38
JJ klídek.
a pak kdo se hádá!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
no,johne ty často.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- StreetX38
Ty nemáš co mluvit ty a tvoje ségra.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Zase tak velký pán tady nejsi aby sis dovoloval říkat co mám a co nemám dělat.až mi to řřekne jata klidně zmlknu ale když my to říká takový pako jako ty......
- Elvenature
mrtvej temnej elf , dobrej temnej elf .)
Věčné Elfské Hvozdy
"My tančíme do rytmu světa"
----------------------------------------
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
"My tančíme do rytmu světa"
----------------------------------------
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
A já chtěla mezi elfy a temnými elfy uzavřít mír.Elfové mi nevadí když zrovna nevraždí své bratry a sestry.A jestli ti nedošlo TE pomohli Gryfí říši třikrát a vy jenom jednou.takže......Kdybych já byla po smrti Raelag by byl taky po smrti.A raelag je hodný stejně jako já.neříkám že elfové jsou zlý ale já pomohla dvakrát a to je víc než findan.