Krvavá fůrie wrote:Omlouvám se ti.
To je v pohodě.Jen tak něco mně nerozhází.
Krvavá fůrie wrote:Omlouvám se ti.
Fanatik wrote:V poho.Vim že fanatik není nej páta alternativní jednotka to netvrdím!
Zehir wrote:Fanatik wrote:V poho.Vim že fanatik není nej páta alternativní jednotka to netvrdím!
Není pravda, tady nejsou žádné jednotky, které jsou nejsilnější, všechny jsou průměrné, a zaleží jen na tobě, jak moc silná bude, ty můžeš mít velmi dobrého fanatika, když máš Sarr Issovy klenoty, velký útok, obranu, atd. Chci říct že žádná jednotka není nej, koho bys třeba dal za nej jednotku 5. levelu, já osobně nikoho, ale kdo je dobrá jednoka 5. levelu no přece všichni a záleží jen na tom, koho si vybereš.
Fanatik wrote:Zehir wrote:Fanatik wrote:V poho.Vim že fanatik není nej páta alternativní jednotka to netvrdím!
Není pravda, tady nejsou žádné jednotky, které jsou nejsilnější, všechny jsou průměrné, a zaleží jen na tobě, jak moc silná bude, ty můžeš mít velmi dobrého fanatika, když máš Sarr Issovy klenoty, velký útok, obranu, atd. Chci říct že žádná jednotka není nej, koho bys třeba dal za nej jednotku 5. levelu, já osobně nikoho, ale kdo je dobrá jednoka 5. levelu no přece všichni a záleží jen na tom, koho si vybereš.
Pravda vždy záleží na hrdinovy a artefaktech.Máš pravdu Zehire.
Ylaya wrote:Někdy se zmýlíš dej si pozor.Mýlit se je lidské i čarodějské!
Ylaya wrote:Hlavně démonské!JSou namyšlení!To já se ještě nemýlila.a to ani V hof ani ToE'