Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Padlý anděl
15
16%
Bouřný titán
7
7%
Sopečný drak
6
6%
Křišťálový drak
9
10%
Arcidémon
8
9%
Krvežíznivý kyklop
29
31%
Červený drak
14
15%
Nehmotný drak
6
6%

Total votes: 94

Activator

Post by Activator »

Silverman wrote:Take by me zajimalo jestli se da toto znenit nejak v game editoru abych moh treba ossirovi dat misto Odolnosti vuci magii treba to vojenske stesti.

Jestli tím myslíš mapeditor, tak v tom to jde, ale znamená to editovat mapu (i když jen změníš vlastnosti jednoho objektu).
PistAlmighty

Re:

Post by PistAlmighty »

Beybe wrote:
Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...

Jo povedlo,a já mám nejraději Padlého anděla stejně jako archanděla.
Sak ten Padly anjel je strasne lama .Ved predsa anjel je dobry v tom ze ozivuje a nie v tom ze da damage 75 xD
Coach

Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by Coach »

Tak teď jsem se pobavil. Určitě se schodnem, že Arcianděl je univerzálnější než Padlý anděl, resurect je resurect, ale s tou hroznou lamou bych přibrzdil. Potvora (i když má dosrané schopnosti), která má nejlepší base ůtok ze všech (35) a s božskou silou i nejsilnější poškození ze všech, není lama ani blbým omylem.

Jen ho musíš používat jinak než klasického anděla, je to hlavně nakladač. Boostni ho spravedlivou mocí + božskou silou a pokud zaůtočíš první, bez větších problémů s ním nakrájíš skoro cokoli. A se štěstím u hrdiny si buď jistý, že to bude hodně bolet.
Airen

Post by Airen »

Coach wrote:Tak teď jsem se pobavil. Určitě se schodnem, že Arcianděl je univerzálnější než Padlý anděl, resurect je resurect, ale s tou hroznou lamou bych přibrzdil. Potvora (i když má dosrané schopnosti), která má nejlepší base ůtok ze všech (35) a s božskou silou i nejsilnější poškození ze všech, není lama ani blbým omylem.

Jen ho musíš používat jinak než klasického anděla, je to hlavně nakladač. Boostni ho spravedlivou mocí + božskou silou a pokud zaůtočíš první, bez větších problémů s ním nakrájíš skoro cokoli. A se štěstím u hrdiny si buď jistý, že to bude hodně bolet.

arcianděl :lol: :lol:
Coach

Post by Coach »

Jsem rád, že jsem tě pobavil cíleně chybným oslovením, já mu tak říkám porád, archanděl je na mě takové moc roztomilé oslovení :mrgreen: Nechceš příště ale dodat něco i k tématu?
StreetX38

Post by StreetX38 »

Pro mě je to křšťálovej drak. Ten duhovej dech je dobrej já zabil i 3 celý a hodně velký skupiny jdnotek na jeden útok a to soupeře asi hodně odrovnalo. Ha Ha Ha
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Coach

Post by Coach »

Splash ůtok je výborný, ale hrdina musí mít nutně vysoké štestí, aby drak fungoval jak má, což je trochu omezující v těžkých bitkách, kde ti nepřítel štestí sniží.

Já třeba zbožňuju arcidémona. Sice není zdaleka dokonalý, na to má příliš velký rozptyl v poškození, ne zrovna přebytek životů a taky by mohl být o chlup rychlejší. Ale luxusní ůtok a obrana, parádní maximální poškození (když se podaří Magie Světla a božská síla, tak je to secmazec), teleportace a naprosto bezchybná abilita ho pasují na mého oblíbence. Vždyť kdo jiný si dokáže přitáhnout jednotku, která vás nejvíc štve, k sobě? Zvlášť, když vypadá tak děsivě.... Já ho prostě žeru.

Co se týče nejsilnější jednotky, v H5 je daleko těžší ji jednoznačně určit než v minulých dílech, tam nebylo co řešit. Nejdřív bylo trio Archanděl, Titán a Černý Drak, pak dlouho nic, pak asi Arciďábel, pak zase dlouho nic a teprve pak zbytek světa :lol:
Tady je to víc vyrovnanější...
Biara12

Post by Biara12 »

U mně je nejlepší Arcidémon.To jeho neodolatelné volání je výborné třeba u pána lichů.A dyž je dobrej hrdina tak už to lítá
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Konečně nesouhlasim se svou setřenkou!(Biarou12)Pro mně to je červený drak!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Fanatik

Post by Fanatik »

Já sem dal padlý ho anděla jeho kouzlo není k zahození ale mám radši archanděla.
Death or Glory vyber jsi!
Ylaya

Post by Ylaya »

červený drak!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Coach

Post by Coach »

A co je na něm tak skvělého? Jeho abilita? Aha, no ta je přímo úžasná, bohužel má jednu obrovskou vadu. Musíte přiletět k cíli (nebo cíl k vám, ale tak blbej nikdo není) a až teprve pak můžete použít abilitu! K čemu to je, když polovina draků (nebo i víc) mezitím chcípne?

U mě je Černý drak pořád ten správný Velký Taťka :D
Brugk

Post by Brugk »

Nebudu říkat,že hraničářům nefandím a tak jsem volil pro křišťálového draka.
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.
The Death Knight

Post by The Death Knight »

no mna hned od zaciatku uputal kyklop .... nemozem si pomoct to oko zla je proste super.. omnoho lepsie ako dzinovo kolo stasteny a celkovo je to jedna z naj 7 lvl priser :)
SirChristian

Post by SirChristian »

Cerveny Drak je slabsi ako Cierny, takze tak.
Padly Anjel ma ohromne max poskodenie a Pomstu Bohov aj ked aj ja mam radsej Achanjela ale to je viec viery a estetiky. 8)
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Post Reply