Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Padlý anděl
15
16%
Bouřný titán
7
7%
Sopečný drak
6
6%
Křišťálový drak
9
10%
Arcidémon
8
9%
Krvežíznivý kyklop
29
31%
Červený drak
14
15%
Nehmotný drak
6
6%

Total votes: 94

Alarik

Post by Alarik »

Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.
Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození :P .
Rakšasa Raja

Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by Rakšasa Raja »

Alarik wrote:Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.
Já osobně jsem hlasoval pro Krvežíznivého kyklopa, protože ho mám fakt nejradši, ale ani Bouřný titán neni někdy k zahození :P .

Abych pravdu řekl, tak Krvežíznivý kyklop je opravdu skvělá všestranná jednotka, zvlášť když vedle něj stojí stovky, či legie goblinů. :D Ale jako správný fanoušek Academy hradu jsem musel zvolit Bouřného Titána :twisted: , zvlášť když jsem ho zvolil ve své soutěži a taky proto, že patří vůbec mezi mé nej jednotky v Academy hradu.Ještě zmíním další jednotky, které mě učarovaly - velmi mě dostal Křišťálový drak :twisted: s jeho skvělou schopností duhový dech a taky Červený drak se schopností zpopelnění :twisted:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Ještě takový malý dotaz, který by mě zodpověděl asi jenom Nekromancer :D Proč nedostal Nehmotný drak z Nekropole také schopnost nehmotný, bylo by to k němu vcelku logické :!: :?:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Tomminno

Post by Tomminno »

Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...
Silverman

Post by Silverman »

Popravdě řečeno to nejde...žádný hrdina hvozdu nema na prvni urovni skill potrebny pro přirozené štestí. Pokud někdo má skill, který je k tomu třeba, tak je vždy cesta ke stesti zkarena treba tim, ze ma od schopnosti stesti ochranu a vy potrebujete zrovna vojenské štestí a šťastlivce.

Proto se to da udělat buď tim, že si vezmete nekoho, kdo ma neco jineho jako zakladni skill (treba utok) a pak to nevylepsujete. Jenze v tuhle chvili vam muze na novy level vyskocit treba lepsi utok a zakladni magie privolavani a vy nepotrebujete ani jedno...Pak se spise prirozenemu stesti jeste vice vzdatujete...

Zajimalo by me, proc hvozd nema jako jediny hrdinu, ktery by ultimatni rasove schopnosti sedel (Jhora u Akademie, Deirdre u Nekromantu, Vayshan u Warlocku a pod.).

Take by me zajimalo jestli se da toto znenit nejak v game editoru abych moh treba ossirovi dat misto Odolnosti vuci magii treba to vojenske stesti.

Jestli toto nejde, pak zustava jedina moznost a to je pan vzpominek, ale ja nevim, na kterych multiplayerovych mapach pan vzpominek je (napr. u Zehira se taky jeho schopnost privolavaci magie, kterou ma od zacatku neupotrebi, ale pan vzpominek je hned v druhe misi a tak jsem od 2. mise kampane mel mystickou vsevedoucnost).

Vi to nekdo, na kterych mapach pan vzpominek je?? Nechce se mi fakt zkouset vsechny, ale to stesti u elfu bych zkusil...Jako snad jedinou ulti schopnost jsem ho jeste nikdy nemel :-D..
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Alarik

Post by Alarik »

Rakšasa Raja wrote:Ještě takový malý dotaz, který by mě zodpověděl asi jenom Nekromancer :D Proč nedostal Nehmotný drak z Nekropole také schopnost nehmotný, bylo by to k němu vcelku logické :!: :?:

Kdyby měla Nekropole 2 nehmotné jednotky, tak by to pro ně znamenalo jen další obrovskou výhodu. Ale faktem je, že logicky by nehmotný drak měl být skutečně nehmotný.
Beybe

Post by Beybe »

Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...

Jo povedlo,a já mám nejraději Padlého anděla stejně jako archanděla.
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
Alarik

Post by Alarik »

Beybe wrote:
Tomminno wrote:Mě se nejvíc libí Křišťálový drak, tak jsem ho tam hned soupnul. Mam jeste dotaz. Povedlo se nekomu v bezne misi dosahnout u Hranicare skillu prirozene stesti? Dik za odpoved...

Kdybych si mohl zvolit více jednotek najednou, určitě by se tam objevil i Padlý anděl. Z těch jednotek, které jsem tam vypsal se mi vzhledově líbí nejvíce, dokonce víc než Krvežíznivý kyklop. Ale toho jsem si prostě zamiloval a nejvíc se mi líbí ten jeho útok :D :twisted: .
Beybe

Post by Beybe »

Alarik wrote:
Beybe wrote:

Kdybych si mohl zvolit více jednotek najednou, určitě by se tam objevil i Padlý anděl. Z těch jednotek, které jsem tam vypsal se mi vzhledově líbí nejvíce, dokonce víc než Krvežíznivý kyklop. Ale toho jsem si prostě zamiloval a nejvíc se mi líbí ten jeho útok :D :twisted: .

Akorát,že u padlého anděla to pokadili,když mu odstranili možnost vysávat život.
This is my way DATTEBYO!

Silverman

Post by Silverman »

Heledte rekne mi nekdo na kterych mapach je ten pan vzpominek, nebo to proste mam jit hledat? :-D..
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Beybe

Post by Beybe »

Silverman wrote:Heledte rekne mi nekdo na kterych mapach je ten pan vzpominek, nebo to proste mam jit hledat? :-D..

Na většině map je,poznáš ho podle toho,že je na létajícím koberci
Takže HLEDEJ!
This is my way DATTEBYO!

Alarik

Post by Alarik »

Beybe wrote:
Alarik wrote:
Beybe wrote:

Akorát,že u padlého anděla to pokadili,když mu odstranili možnost vysávat život.

Je škoda, že už nemůže vysávat život. Ale vem to tak, že dříve se nedal najímat a v neutrálních armádách se tolik nehromadil. Teď ho ale můžeš najímat ve městě a vem si, že by tím pádem byl ve větším množství takřka nesmrtelný. S tím jeho vysokým útokem, obranou, poškozením a rychlostí by za chvíli zmasakroval celé bojiště a přitom by neutrpěl žádné poškození. :twisted: Aspoň, že umí kouzlit :o , ale proti tomu vysávání životů :twisted: :twisted: je to jak nic.
Silverman

Post by Silverman »

Beybe wrote:
Silverman wrote:Heledte rekne mi nekdo na kterych mapach je ten pan vzpominek, nebo to proste mam jit hledat? :-D..

Takže HLEDEJ!

To je blabol ze je na vsech mapach...na tech co byly uz ve starsich dilech neni na vsech a z tech novych jsem zkousel dve a nebyl tam...a to ze je na koberci vim, poznam ho :wink: .
Beybe

Post by Beybe »

Silverman wrote:
Beybe wrote:

Takže HLEDEJ!

To je blabol ze je na vsech mapach...na tech co byly uz ve starsich dilech neni na vsech a z tech novych jsem zkousel dve a nebyl tam...a to ze je na koberci vim, poznam ho :wink: .

Já ti to zdůrazním: VĚTŠINĚ map je.[/b]
This is my way DATTEBYO!

Ja__6

Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by Ja__6 »

Alarik wrote:Spousta lidí sem teď dává hlasování o tom, jaké alternativní vylepšení jednotek z té a té frakce je nejlepší. Já to zkusím taky, ale s tím rozdílem, že hlasovat se bude o nejlepší alternativní jednotku 7. úrovně.

Asi jsem zle pochopil smysl celeho hlasovani. Hlasujete pro jednotku, ktera je z tech 8 nejlepsi, nebo pro jednotku, kde je alternativni upgrade o hodne lepsi nez klasicky upgrade? Pac zrovna Krveziznivy kyklop je oproti Nezkrotnemu docela cajiccek;-) Jinak hlas jsem dal pro Kristaloveho draka, tam mi ta alternativa duhoveho dechu pripada super.
Ja__6
Post Reply