Ve treti misi mate sehnat nejaky klacek a plastik-klacek sem nasel dokonce sem se prosekal i k srabikovi Cyrovi, ktery se sotva me zmercil odporoucel nekam kamsi, kam se dostanu po sehanni 20 draku (hotovo) a toho prstenu-ktery vsak jako na potrvoru nemohu najit-nevite nekdo ?
Necro-part 3
Necro-part 3
Zkousel sem to hledat v jiz zalozenzch toppics ale nic se nenasel...
Ve treti misi mate sehnat nejaky klacek a plastik-klacek sem nasel dokonce sem se prosekal i k srabikovi Cyrovi, ktery se sotva me zmercil odporoucel nekam kamsi, kam se dostanu po sehanni 20 draku (hotovo) a toho prstenu-ktery vsak jako na potrvoru nemohu najit-nevite nekdo ?
-
Destabilizator
- Čestný člen
Plastik??? Ty ostatní artefakty mimo toho prstenu jsou v hradech...jestli si nejaky hrad dobil druhym hrdinou, ne nekromanem, tak ten artefakt dostal on a musíš ho přehodit k tomu nekromanovi
Tohle se mi stalo
Jezdila jsem po celý mapě jak idiot a potom jsem zjistila, že ten artefakt má druhej hrdina.
Peace at any price
Petren wrote:Mám už všechna města mágů a najal jsem i těch 20 kostlivých draků, dokonce jich mám 35, ale přesto všechno mě to nechce pustit za tím čarodějem Cyrem. Pomozte prosím!!![]()
Mněl jsem ten samej problém, už sem chtěl vyhodit bednu z okna
marlon21 wrote:Petren wrote:Mám už všechna města mágů a najal jsem i těch 20 kostlivých draků, dokonce jich mám 35, ale přesto všechno mě to nechce pustit za tím čarodějem Cyrem. Pomozte prosím!!![]()
Mněl jsem ten samej problém, už sem chtěl vyhodit bednu z okna. tak sem hodil předposlední load a hlídal jsem si abych před kliknutím na portál měl dvacet draků a ono to prošlo. Kliknul sem poprvý dostal jsem ůkol dvacet draků kliknul jsem podruhý
a hurá byl splněn.
Nevim jak se ti to povedlo, ale ja dostanu po dobit té poslední brány úkol najmout 20 těch draků. 15 jich najdu n mapě a přesně 5 jich koupím v hradu. přijedu k tomu přnosnému portálu a můžu na něj klikat třeba stokrát a stejně nic. Mám to asi nějaký vadný.
Petren wrote:marlon21 wrote:Petren wrote:Mám už všechna města mágů a najal jsem i těch 20 kostlivých draků, dokonce jich mám 35, ale přesto všechno mě to nechce pustit za tím čarodějem Cyrem. Pomozte prosím!!![]()
Mněl jsem ten samej problém, už sem chtěl vyhodit bednu z okna. tak sem hodil předposlední load a hlídal jsem si abych před kliknutím na portál měl dvacet draků a ono to prošlo. Kliknul sem poprvý dostal jsem ůkol dvacet draků kliknul jsem podruhý
a hurá byl splněn.
Nevim jak se ti to povedlo, ale ja dostanu po dobit té poslední brány úkol najmout 20 těch draků. 15 jich najdu n mapě a přesně 5 jich koupím v hradu. přijedu k tomu přnosnému portálu a můžu na něj klikat třeba stokrát a stejně nic. Mám to asi nějaký vadný.![]()
Musíš mít těch dvacet draků než dostaneš ůkol aby si je schromáždil , já jsem si je hlídal celou cestu až k postálu ,aby neklesli pod dvacet.