Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Pán hromů
10
15%
Pekelný řezník
11
16%
Šampion
6
9%
Paokai
7
10%
Bánší
6
9%
Zuřivý ent
1
1%
Rakšasa Kšatra
13
19%
Paní stínu
13
19%

Total votes: 67

Zehir

Re: Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně

Post by Zehir »

Já jsem hlasoval pro Rakšasa Kšatra, protože mají velmi silný útok a iniciativu, navíc ještě mohou použít úprk a jejich iniciativa ještě více vzroste, navíc útočí na všechny nepřátele kolem sebe, když je ještě vede schopný čaroděj, může je ještě více požehnat a tímto se tito duchové smrti stanou ještě silnějšími.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Biara12

Post by Biara12 »

Anoale paní stínu bude mít útoku 9!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Dobrá teorie sestřenko ale mohla jsi to udělat jinak ale nech to plavat!To Zehir:To už je lepší řezník!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Fanatik

Post by Fanatik »

Z 6. jednotek mám radši druhý vylepšení paladin,pekelný pán atd....
Death or Glory vyber jsi!
Brugk

Post by Brugk »

Rakšasa Kšatrááá,jo Akademie má něco do sebe......
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.
The Death Knight

Post by The Death Knight »

no ja som dal pana hromu ... nevravim ... levik a paokai su ties velmi dobre ale u leva mi chyba to ze mu nevracaju a paokai je skoro to iste ako pan hromu vsetko zavisi od poukladania vojakov....
SirChristian

Post by SirChristian »

Ako vravi Zehir - Raksasa Ksatra a nasleduju jatky. 8)
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Šá´ir

Post by Šá´ir »

Rakšasa Kšatra

určitě největší melee pomoc akademie.
Moc hezky ztvárněná legenda našeho světa, takže dávám svůj hlas démonovi, který ví, kde je řád :D
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Coach

Post by Coach »

Kšatra je podle mě trochu overboosted jednotka, když si vezmeš, že už Raja je velice silný a Kšatra má ještě o kus působivější staty než on, přijde mi, že autoři kšatrovi zapoměli něco i snížit :lol:
Alarik

Post by Alarik »

Coach wrote:Kšatra je podle mě trochu overboosted jednotka, když si vezmeš, že už Raja je velice silný a Kšatra má ještě o kus působivější staty než on, přijde mi, že autoři kšatrovi zapoměli něco i snížit :lol:

Nezapoměň, že Rakšasa Kšatra nemá schopnost Bez opětování úderu jako Rakšasa Raja. Třeba já osobně mám radši Raju, protože mu právě nikdo neopětuje útok, ale musím přiznat, že i Kšatra má něco do sebe.
Coach

Post by Coach »

Ale má lepší útok, lepší dmg, lepší rychlost a mocný splash. Jediné, co mu vzali je nevracení (což je logické) a -5hp (což je totálně k smíchu). Podle mě jsou to společně s šampionem nejlepší útočné jednotky 6.lvl.
Protože ksathra je maniak s velkým dmg, velkým splashem a nahoditelnou iniciativou, který navíc nevydrží zrovna málo a šampion, i když je trochu křehký, je to superrychlá raketa, která v prvním tahu může probodnout hned 2 šmejdy s ukrutně bolestivým bonus dmg z joustingu.
SirChristian

Post by SirChristian »

Coach wrote:Ale má lepší útok, lepší dmg, lepší rychlost a mocný splash. Jediné, co mu vzali je nevracení (což je logické) a -5hp (což je totálně k smíchu). Podle mě jsou to společně s šampionem nejlepší útočné jednotky 6.lvl.
Protože ksathra je maniak s velkým dmg, velkým splashem a nahoditelnou iniciativou, který navíc nevydrží zrovna málo a šampion, i když je trochu křehký, je to superrychlá raketa, která v prvním tahu může probodnout hned 2 šmejdy s ukrutně bolestivým bonus dmg z joustingu.

suhlas

osobne tiez nechapem system niektorych alt. upgradov, ktore proste len zlepsia danu jednotku akoby sa jednalo o taky mini upgrad na 3 lvl a nie 2 alt., vzal bych osobne 10 hp a dmg nezvysil a bolo by
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Coach

Post by Coach »

Přesně. Nebo třeba paladin z azylu. Tehle upgrade dost dobře nechápu. Proč čistokrevný a dost brutální útočník má zrovna léčení, když potřebuje hlavně útočit, je mi záhadou. A navíc má z 98% stejné staty jako šampion, což je prostě nelogické. Když už má paladin léčit, čímž by měl být spíš defenzivnější postavou, tak mu měli zvednout životy a na oplátku snížit dmg, rychlost nebo odstranit trysk apod.

Naopak se mi líbí odlišné upgrady jako třeba u pit lorda (pomalý silný kouzlič s abilitou na "silné" jednotky) a řezníka (neumí kouzlit, ale zato je rychlejší, má větší útok, víc životů, magickou odolnost + abilita na "slabé" jednotky).
Raelag

Post by Raelag »

Hlasuji pro pakelného řezníka, když máte boj s 1 pekelným řezníkem proti 100 sedláků nebo nevylepšených goblinů, tak jich zničíte 1 ranou přes dvě třetiny, ale jinak paní stínu je taky fajn, konečně se využijí její schopnosti (švihnutí bičem)
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
pecha nuda

Post by pecha nuda »

ja dal sampiona libi se mi takovej ten "rozjezd" nebo utok z trysku nebo co to je, a taky hlavne ze utoci pres dve pole, dal bych tu zenskou z Dungeonu kdyby strilela
Post Reply