Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Harpunář
2
3%
Mistr kuše
28
40%
Kentauří nájezdník
3
4%
Rohatý veterán
3
4%
Krvavá sestra
21
30%
Hnijící zombie
3
4%
Elementální chrlič
3
4%
Tanečník větru
7
10%

Total votes: 70

Raelag

Re: Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Post by Raelag »

Coach wrote:a zapoměls na:
iniciativa - menší
životy + armor - lepší :lol:

To nevim, momentálně nejsem doma
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
SirChristian

Post by SirChristian »

Co s tym ma spolocne, ze nie si doma?

Akosi nechapem. :o
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Coach

Post by Coach »

Není sice doma, ale vzhledem k tomu, že odepsal, měl by mít přístup k netu a když má přístup k netu, tak není problém se podívat na netu na stránky, kde se může na statistiky jednotek podívat a tudíž se nevymlouvat na to, že není doma :lol:
Raelag

Post by Raelag »

to mě nenapadlo :oops: :oops:
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

Stane se. K tématu, sestra je podle mě lepší než fúrie už jen kvůli tomu, že víc vydrží a přitom si v podstatě zachovává útočné kvality fúrie. Stačí když se podíváš na: http://www.heroesofmightandmagic.com/he ... ures.shtml
Raelag

Post by Raelag »

Kdo dává hlasy chrličům? Vždyť jsou hrozný, ale jen když je mam já! :mrgreen: Díky nim jsem soupeřovi odpráskl warlockem Rakšasy, mágy a titány. :twisted:
Coach

Post by Coach »

Haha, no když je pc tak hloupý, že si je obklopí svýma jednotkama a proti jemu je zrovna nabušený warlock s drsnými kouzly, tak má docela dost smůlu. Ale wizard má bohužel magic mirror a magnetické golemy :lol:
Last edited by Coach on Sat Nov 15, 2008 7:21 pm, edited 1 time in total.
Raelag

Post by Raelag »

Ten už byl zničen dříve, draci a fůrie dělají divy :twisted:
Coach

Post by Coach »

Tak to je v pořádku. Ale zrovna wizard vs warlock je zajímavý souboj, že?

Heh, na posledním místě žebříčku pořád hnije hnijící zombie. Čím to asi bude? :lol:
StreetX38

Post by StreetX38 »

no mě ses píš zdá divnější proč je předposlednim místě Rohatej veterán ten jeho skok je super schopnost a podle mě je o 100% lepší než dozorce.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Raelag

Post by Raelag »

Coach wrote:Tak to je v pořádku. Ale zrovna wizard vs warlock je zajímavý souboj, že?

Heh, na posledním místě žebříčku pořád hnije hnijící zombie. Čím to asi bude? :lol:

:idea: Asi tím, že zombie jsou nejméně použitelné jednotky :twisted:
LETHOS

Post by LETHOS »

já sem dal mistra kuse strilet bez postihu .. a krvave sestry nvm nvm jsou lepsi nez ty predchozi?? :idea: :idea: :?:
Only a foces spirit can walk the power for the warior
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

ja si robím skôr toho veterána,ten skok je celkom dobrá vlastnosť.Pri mojom hraní nebojuje vôbec rohatý dozorca,tak veterán si aspoň niekedy skočí.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Oto10

Post by Oto10 »

1.Místo :arrow: Krvavá sestra dobrý utok bez vrácení udéru+ dobrá obrana obrana a zdraví jsou dobrá Inciativa na normálu i když o něco nižší než krvavá furie ale za to má větší rychlost takže asi v poměru proti krvavé furii o dva určuté body lepší a to je Obrana
2.Místo :arrow: Je jasné Mistr kuše o hodně lepší než
1 uparage utok obrana dobrá poškození velmi kruté a dobré (což je dobré) menši iniciativa oproti krvave sestře je to o polovinu a zdarví je stejné jak u pruměrné 2lvl jednotky
3.Místo :arrow: Bylo těžké ale opět je to střelecká jednotka Kentauří najezdník Utok obranaje lepší než 1 uparage co se týče poškození je menší Obranaje natolik velká že s hrdinou kentaur zůstane ve hře 2x (když je jeden kentaur! Iniciativa je lepší ale počet střel je nedostačujíci zdraví ne průměrné urovni
4.Místo :arrow: Tanečník větru mi sice zezačátku připadal horší ale má větší výdrž než jeho předchůdce.Utok obrana skoro lepší o polovinu a iniciativa s rychlostí vyší nadprůměrná i když nedokáže zasáhnout víc jednotek je nej svou obranou zdraví taky nadprůměrné
5.místo :arrow: Harpunář jak se řeklo je good že má dobrý přisunování ale to je na te jednotce asi nejvíc nejj utok je sice dobrý ale obrana je nízká a málo vydrží iniciativa s rychlostí podprůměrná a zdraví průměrné střely jsou kritické pouze 4 bez vozíku je hrapunář tedy na nic
6.místo :arrow: Rohátý Veterán patří mezi lepší jednotky ale já jsem spíš na obranu takže utok mi příjde normalní ale obrana 1 což je mála dobrá je jeho schopnost tím ale už je pro soupeře svačinka iniciativa zdraví dobrá.Kritická rychlost pouze 4.Ujde málo takže je to jednotka jen na ten skok zdaleka není nejhorší
7.místo :arrow: Elementalní chrlič utok slbý obrana dostačující na ubránění jednotek v pho je dobrej ale pro mě děsně slabej s utokem je teměř na 0 a to by u obrané jednotky nemělo být podle mě alespoň těch 6,5,4 utok.Rychlost iniciativa zdraví nadprůměrná ale utok špatný proto tato jednotka obsadila 7.místo
8.místo :arrow: Hnijící zombie????Obranější ale zase utok skoro nulový poškození ještě menší pomála iniciativa rychlost na urovní slimáka a 19 zdraví je u nídobré ale je to slimák a utočný obaný moc není v poměru s krvavou sestrou 10:1 a s Vymahačem 6:4 (zombie je to druhé)
Tohle je můj názor
drsnak

Post by drsnak »

mistr kuse 100%strelba na dalku jednoznacne 2. je krvava sestricka
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Post Reply