1.Místo

Krvavá sestra dobrý utok bez vrácení udéru+ dobrá obrana obrana a zdraví jsou dobrá Inciativa na normálu i když o něco nižší než krvavá furie ale za to má větší rychlost takže asi v poměru proti krvavé furii o dva určuté body lepší a to je Obrana
2.Místo

Je jasné Mistr kuše o hodně lepší než
1 uparage utok obrana dobrá poškození velmi kruté a dobré (což je dobré) menši iniciativa oproti krvave sestře je to o polovinu a zdarví je stejné jak u pruměrné 2lvl jednotky
3.Místo

Bylo těžké ale opět je to střelecká jednotka Kentauří najezdník Utok obranaje lepší než 1 uparage co se týče poškození je menší Obranaje natolik velká že s hrdinou kentaur zůstane ve hře 2x (když je jeden kentaur! Iniciativa je lepší ale počet střel je nedostačujíci zdraví ne průměrné urovni
4.Místo

Tanečník větru mi sice zezačátku připadal horší ale má větší výdrž než jeho předchůdce.Utok obrana skoro lepší o polovinu a iniciativa s rychlostí vyší nadprůměrná i když nedokáže zasáhnout víc jednotek je nej svou obranou zdraví taky nadprůměrné
5.místo

Harpunář jak se řeklo je good že má dobrý přisunování ale to je na te jednotce asi nejvíc nejj utok je sice dobrý ale obrana je nízká a málo vydrží iniciativa s rychlostí podprůměrná a zdraví průměrné střely jsou kritické pouze 4 bez vozíku je hrapunář tedy na nic
6.místo

Rohátý Veterán patří mezi lepší jednotky ale já jsem spíš na obranu takže utok mi příjde normalní ale obrana 1 což je mála dobrá je jeho schopnost tím ale už je pro soupeře svačinka iniciativa zdraví dobrá.Kritická rychlost pouze 4.Ujde málo takže je to jednotka jen na ten skok zdaleka není nejhorší
7.místo

Elementalní chrlič utok slbý obrana dostačující na ubránění jednotek v pho je dobrej ale pro mě děsně slabej s utokem je teměř na 0 a to by u obrané jednotky nemělo být podle mě alespoň těch 6,5,4 utok.Rychlost iniciativa zdraví nadprůměrná ale utok špatný proto tato jednotka obsadila 7.místo
8.místo

Hnijící zombie????Obranější ale zase utok skoro nulový poškození ještě menší pomála iniciativa rychlost na urovní slimáka a 19 zdraví je u nídobré ale je to slimák a utočný obaný moc není v poměru s krvavou sestrou 10:1 a s Vymahačem 6:4 (zombie je to druhé)
Tohle je můj názor