Ylaya wrote:Uf!Naštěstí v podpisu nemáš že pokleknou i Temní elfové! (A tank není v podzemí.A ž získáš ty boty musíš jít k jinýmu břehu než vede ke konci mise a tam si koupíš mapu a pak už ho najdeš!)
No to jsem práve měl,ale tank vidět nebyl
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Mě se to ufo ukázalo vždy tam, kyž jsem se Zehirem v poslední misi dal kouzlo Do zbraně, tak mi přilétlo ufo s těma titánama, ale jen tehdy, když už jsem měl hrad.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Tak jsem to dohrál, to ufo má dobrý využití, já mu dal džiny, chrliče a vše z Kobky a Zehirovi Titány, Rakšasy a Mágy a to co bylo před hradema Ufo jelo první, vyleveloval jsem si ho na vše k destrukční magii a dal jsem 1.zesílenou implozi na sukuby, 2.Zesílenej armagedon se štěstíma pak už jel Zehir, Biara si koupila Paladiny a Archanděly místo Ďáblů, ty byli zničeni Armagedonem
Má i jiné využití: Je možné mu odebrat titány a přidat bezvýznamnou jednotku (pravděpodobně 1 gremlin) a nechat ho zemřít ( "zemře" jedině v bitvě, k Biaře dojede před skončením týdne). Na začátku dalšího týdne se objeví znovu s původním počtem titánů (tuším, že se čtyřmi). Opakovat celý proces do zblbnutí
Pointa: +4 titáni týdně se hodí, nebo ne?
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Ano, ale já už jsem vyrážel na Biaru, takže jsem dal vše z Kobky Ufu, poslal jsem k Zehirovi a pak k pánu vzpomínek - štěstí warlocků, destruktivní magii, osvícení, ochranu, zesílená kouzla, magnetické golemy a obsidiánové chrliče, kouzelnictví -----armagedon+štěstí warlocků - Biara bez ďáblů a zbytekv bezvýznamným počtu- Zehir ztráta 5 titánů