UFO v Heroesu V TotE!

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Viděli jste někdy v Heroesu V UFO,tank,loď atd.?

Ano
23
55%
Ne
11
26%
Ne , ale četl/a,slyšel/a jsem o tom.
8
19%

Total votes: 42

Kunyak

Re: UFO v Heroesu V TotE!

Post by Kunyak »

Ylaya wrote:Uf!Naštěstí v podpisu nemáš že pokleknou i Temní elfové! :lol: (A tank není v podzemí.A ž získáš ty boty musíš jít k jinýmu břehu než vede ke konci mise a tam si koupíš mapu a pak už ho najdeš!)

No to jsem práve měl,ale tank vidět nebyl
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Biara12

Post by Biara12 »

musíš myší prohlídnot celou mapu.je v levo u řeky.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

u me je ta odpoved na pul s moznosti A a C, tank a letadlo jsem videl, ale UFO a lod teda jeste ne :?:
Zehir

Post by Zehir »

Mě se to ufo ukázalo vždy tam, kyž jsem se Zehirem v poslední misi dal kouzlo Do zbraně, tak mi přilétlo ufo s těma titánama, ale jen tehdy, když už jsem měl hrad.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Raelag

Post by Raelag »

Tak jsem to dohrál, to ufo má dobrý využití, já mu dal džiny, chrliče a vše z Kobky a Zehirovi Titány, Rakšasy a Mágy a to co bylo před hradema Ufo jelo první, vyleveloval jsem si ho na vše k destrukční magii a dal jsem 1.zesílenou implozi na sukuby, 2.Zesílenej armagedon se štěstíma pak už jel Zehir, Biara si koupila Paladiny a Archanděly místo Ďáblů, ty byli zničeni Armagedonem
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Eru

Post by Eru »

Má i jiné využití: Je možné mu odebrat titány a přidat bezvýznamnou jednotku (pravděpodobně 1 gremlin) a nechat ho zemřít ( "zemře" jedině v bitvě, k Biaře dojede před skončením týdne). Na začátku dalšího týdne se objeví znovu s původním počtem titánů (tuším, že se čtyřmi). :arrow: Opakovat celý proces do zblbnutí :D

Pointa: +4 titáni týdně se hodí, nebo ne? :)
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Raelag

Post by Raelag »

Ano, ale já už jsem vyrážel na Biaru, takže jsem dal vše z Kobky Ufu, poslal jsem k Zehirovi a pak k pánu vzpomínek - štěstí warlocků, destruktivní magii, osvícení, ochranu, zesílená kouzla, magnetické golemy a obsidiánové chrliče, kouzelnictví -----armagedon+štěstí warlocků - Biara bez ďáblů a zbytekv bezvýznamným počtu- Zehir ztráta 5 titánů :lol: :lol:
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Agrael-Realag

Re:

Post by Agrael-Realag »

Beybe wrote:
Alarik wrote:Tak by to UFO nejdřív pobilo většinu z každé jednotky a pak už každou jen jednim úderem dorazilo a elementálové by to nestihli zastavit.

Jenže UFO ,když patří k azylu tak je špatné v kouzlech.

To UFO nepatří k azylu!
Post Reply