Nejlepší hrdina Kobky

Vše ohledně hradu Kobka

nejlepší volitelný hrdina ze země stínů

Kythra
4
7%
Vayshan
12
21%
Lethos
18
32%
Eruina
5
9%
Sinitar
10
18%
Sorgal
2
4%
Yrbeth
0
No votes
Yrwanna
5
9%

Total votes: 56

Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Re: Nejlepší hrdina Kobky

Post by Ornella »

Yrwnana,Yrwana ale,Sorgal taky neni špatnej
Image
Alarik

Post by Alarik »

Pro mě je to Yrwanna nebo Lethos. Ale ani Vayshan neni k zahození.
Ylaya

Post by Ylaya »

Pro mně je to Yrwana.PAk eruiana,Lethos nebo Vayshan! :P
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
asam19988

Post by asam19988 »

KOLIK VAS TADY PISE :?: :?: :?: :arrow: ASI DOST :arrow: :arrow: NO BLIK :idea:
Bušák

Post by Bušák »

tak nejlepsi to nevim ..ale asi Eruina a lethos ma vyhodu s tim jedem navic kdyz otravi nepritele uz na zacatku boje l... :twisted:
pecha nuda

Post by pecha nuda »

Lethos- ta hniloba je zabita
Šá´ir

Post by Šá´ir »

Z volitelnejch je to Lethos - opravdu je to někdy složité, ale hned na začátku podat do kávy jed a ještě ji jít nabídnout celému bojišti je dokonalá sranda:-) :roll:
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Šá´ir

Post by Šá´ir »

Ještě mne napadlo...takový můj osobní vnitřní neklid vyvolaný dvěma hrdinama - ted Reilegem a Lethosem...kdo myslíte že je lepší a proč?
Pokud to sem nepatří, napište klidně vzkaz, či mail...děkuji.
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Raelag

Post by Raelag »

Vayshan, ale mimochodem, myslíte, ře je Yrwana fakt tek pěkná jak je to v životopise? Podle mě je 2 nejošklivější, po Yrbeth
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Raelag wrote:Vayshan, ale mimochodem, myslíte, ře je Yrwana fakt tek pěkná jak je to v životopise? Podle mě je 2 nejošklivější, po Yrbeth

mě to taky přišlo divný
Image
Eru

Post by Eru »

Volil jsem Vayshana, hlavně kvůli zvyšování obrany Vrahům, kteří se moc často stávají brzkým terčem soupeřových útoků (ani se soupeřovi nedivím). Yrwanna je taky dobrá, protože hrdinové Kobky mají obecně velké problémy s nedostatkem many. Lethos se moc nehodí do velkých bitev.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
MINOTAUR

Nejlepší hrdina Kobky

Post by MINOTAUR »

Ja som dal hlas Sinitarovi , jeho deštruktívne mágie sú najsilnejšie (okrem Raelaga).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ornella

Post by Ornella »

MINOTAUR wrote:Ja som dal hlas Sinitarovi , jeho deštruktívne mágie sú najsilnejšie (okrem Raelaga).

A Kythra se ti nelíbí? :lol: :lol: :lol:
Image
MINOTAUR

Nejlepší hrdina Kobky

Post by MINOTAUR »

Aj tá sa my páči , ale trochu inak :lol:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ornella

Post by Ornella »

MINOTAUR wrote:Aj tá sa my páči , ale trochu inak :lol:

njn to většině našeho pohlaví proč asi :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply