Nejlepší hrdina Kobky
Re: Nejlepší hrdina Kobky
Pro mě je to Yrwanna nebo Lethos. Ale ani Vayshan neni k zahození.
Pro mně je to Yrwana.PAk eruiana,Lethos nebo Vayshan! 
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
KOLIK VAS TADY PISE
ASI DOST
NO BLIK 
tak nejlepsi to nevim ..ale asi Eruina a lethos ma vyhodu s tim jedem navic kdyz otravi nepritele uz na zacatku boje l... 
- pecha nuda
Lethos- ta hniloba je zabita
Z volitelnejch je to Lethos - opravdu je to někdy složité, ale hned na začátku podat do kávy jed a ještě ji jít nabídnout celému bojišti je dokonalá sranda:-) 
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Ještě mne napadlo...takový můj osobní vnitřní neklid vyvolaný dvěma hrdinama - ted Reilegem a Lethosem...kdo myslíte že je lepší a proč?
Pokud to sem nepatří, napište klidně vzkaz, či mail...děkuji.
Pokud to sem nepatří, napište klidně vzkaz, či mail...děkuji.
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Vayshan, ale mimochodem, myslíte, ře je Yrwana fakt tek pěkná jak je to v životopise? Podle mě je 2 nejošklivější, po Yrbeth
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Raelag wrote:Vayshan, ale mimochodem, myslíte, ře je Yrwana fakt tek pěkná jak je to v životopise? Podle mě je 2 nejošklivější, po Yrbeth
mě to taky přišlo divný
Volil jsem Vayshana, hlavně kvůli zvyšování obrany Vrahům, kteří se moc často stávají brzkým terčem soupeřových útoků (ani se soupeřovi nedivím). Yrwanna je taky dobrá, protože hrdinové Kobky mají obecně velké problémy s nedostatkem many. Lethos se moc nehodí do velkých bitev.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Nejlepší hrdina Kobky
Ja som dal hlas Sinitarovi , jeho deštruktívne mágie sú najsilnejšie (okrem Raelaga).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
MINOTAUR wrote:Ja som dal hlas Sinitarovi , jeho deštruktívne mágie sú najsilnejšie (okrem Raelaga).
A Kythra se ti nelíbí?
Nejlepší hrdina Kobky
Aj tá sa my páči , ale trochu inak 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Ornella
MINOTAUR wrote:Aj tá sa my páči , ale trochu inak
njn to většině našeho pohlaví proč asi