Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Padlý anděl
15
16%
Bouřný titán
7
7%
Sopečný drak
6
6%
Křišťálový drak
9
10%
Arcidémon
8
9%
Krvežíznivý kyklop
29
31%
Červený drak
14
15%
Nehmotný drak
6
6%

Total votes: 94

Šá´ir

Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by Šá´ir »

Červený drak...

toto "zviřátko" mne učarovalo od prvního setkání...
Ačkoliv nemá výhody černého, přesto patří mezi legendy světa Homam a proto dostal můj hlas...
Nějak jsem navíc nepřišel na chuť bouřným Titánům...jejich bouře pro mne nenašli využití, třeba by mi někdo poradil?

Předem děkuji
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Coach

Post by Coach »

Bouře je čistě sama o sobě totálně useless. Sílu začne nabírat až později, když máš titánů více.
Ale hlavní důvod hledej v přivolávací magii a podskilu (teď jsem zapoměl, jak se přesně jmenoval) mlha nebo mlžný opar nebo tak nějak, který pasivně snižuje dmg a myslim iniciativu enemy střelcům.
Kombinaci těchto dvou legrácek si domysli :lol:
Alarik

Post by Alarik »

Bouře je sice skvělá věc, ale já jsem stejně zastáncem klasického titánského blesku. Právě snižování poškození, které střelecké jednotky působí při střelbě je totiž jedinou výhodou Bouře.

1) Blesk u Titána může být seslán několikrát.
2) Blesk působí za 1 Titána trojnásobné škody oproti Bouři Bouřného titána.

Abych to tedy zkrátil: Já jsem Bouřnému titánovi taky nepřišel zrovna na chuť.
Coach

Post by Coach »

Já mám radši taky černého titána, bouřliváka bych zapojil jedině, když bych jel na summon magii v kombinaci se zmíněnou pasivkou a proti mě by bylo hodně střeleckých ras: elfové, trpaslíci, wizardi atd.

O černém titánovi jsem se na netu kdysi dočetl obvzlášť vypečenou věc. To jeho přivolání blesku není jen tak ledajaká sekundární schopnost, zjistil jsem totiž, že ho NELZE REDUKOVAT magickou protekcí. Jen máte šanci ho zresistovat, ale ne zredukovat. To je perlička, co?
Raelag

Post by Raelag »

Kyklop, červený draci jsou na nic, nemají už magickou imunitu a mě je vždycky nějakej grázl odpráskne magií :evil: :evil: Jinak taky vám přijde, že draci nekropole jsou skoro slabší než Přízraky?
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

Konečně si někdo všiml, že červení draci jsou tady zbytečně přeceňovaní.
A draci z nekra nejsou slabší než přízraky, jsou prostě o dost slabší než jiné 7.lvl jednotky, takže se zdá, že tam není moc velký rozdíl. Ale je to logické, draci to vyvažují vyšším počtem jednotek, protože mají budovu na bonusovou porodnost.
SirChristian

Post by SirChristian »

Coach wrote:Konečně si někdo všiml, že červení draci jsou tady zbytečně přeceňovaní.
A draci z nekra nejsou slabší než přízraky, jsou prostě o dost slabší než jiné 7.lvl jednotky, takže se zdá, že tam není moc velký rozdíl. Ale je to logické, draci to vyvažují vyšším počtem jednotek, protože mají budovu na bonusovou porodnost.

Asi tak.
Ale ani ten vacsi pocet ich nevykupi.
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
The Death Knight

Post by The Death Knight »

ja som zastancom ciernych drakov. .. sice niesu taki pekni :) ale aspon maju imunitu a vyssie atributy... a ta schopnost cerveneho draka... nikdy mi ju nespravil ..
ale hlasoval som za kyklopa pretoze si myslim ze je to fakt nieco :) ked sa na to pozreme z blizsia tak neni mozno najlepsi ale takci onak ho mam radsej ako toho s tym kyjakom :)
Raelag

Post by Raelag »

Asi takhle: ten červený drak musí stát vedle soupeře, aby tu schopnost bylo možno aktivovat, ale má takovou sílu, že soupeře stihne zabít dříve
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

Sir christian: Nevykoupí, na to prostě nemají hp a dmg. Ale to už je nekropolis, nemrtví nikdy neměli moc silnou armádu, jejich síla je úplně někde jinde a všichni ví kde.

Death Knight: Sorry, ale co to píšeš za nesmysly? "Nikdy mi ju nespravil"? No jestli to nebude třeba tím, že je to aktivovatelná abilita. Vždyť si to stačí přečíst u toho skilu ježišmarja.
A černí draci mají vyšší atributy? :shock: No ty jsou vyšší o nehorázně obrovské hodnoty, přesně o drtivých 5hp a sadistických 0-10 dmg.....a nižší o 1 iniciativu. Fakt argument jako prase :lol:
Raelag

Post by Raelag »

závěr: černý draci jsou prostě nej :mrgreen: :mrgreen:
LETHOS

Post by LETHOS »

stejne jako ylaya a krvavka i kdyz cerni jsou lepsi :wink:
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

krvavka?
Image
LETHOS

Post by LETHOS »

no myslim jak em pise krvava furie tak krvavka :lol: rikam jim tak i v heroes :D
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

´my jí řikáme krevíku :lol:
Image
Post Reply