Psssssst
Psssssst
BTW jestli potrebuje nekdo vedet neco co se rozchazi s pravidly tohoto fora, pak se muzete mrknout na forum ******* kde vam urcite nekdo rad na vase problemy odpovi : )
Edited by Gregy...
Edited by Gregy...
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Timto te verejne upozornuji, ze podobne porusovani pravidel bude priste trestano IP banem... Jses debil, vic se mi to nechce komentovat...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Jak jsem porusil pravidla?Tim ze dam odkaz na svoje forum (ktere je o p2p sitich a na nic nelegalniho neodkazuje) jsem porusil pravidla?Zajimave, moc zajimave...Diky za moudre osloveni, skutecne se v tobe zraci zkusenosti letiteho moderatora, burane...
ICQ 277648843 : )
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Guest
Pecu na ty vase prasteny pravidla o nelegalnim sireni.
Pokud si chcete zdarma stahnout Heroese V tak tady sou nejaky ftp:
>>FTP<<
kód:
kód:
>>CRACK<<
kód:
Tohle je pro inteligentni lidi co nehodlaj platit nehorazny prachy za origos.
P.S.: Klidne si me zabanujte vy noobove jedni, kdyz budu chtit tak sem tu zas
>>FTP<<
kód:
kód:
>>CRACK<<
kód:
Ice wrote:Pecu na ty vase prasteny pravidla o nelegalnim sireni.Pokud si chcete zdarma stahnout Heroese V tak tady sou nejaky ftp:
>>FTP<<
kód:
kód:
>>CRACK<<
kód:
Ty jsi fakt lama...Co sis teď tím dokázal?Že jsi asi velký king,když tu dáš nějaké linky nebo co ty lamere?
-
Destabilizator
- Čestný člen
Ice wrote:Tohle je pro inteligentni lidi co nehodlaj platit nehorazny prachy za origos.
Ano a ty si presne ten typ lamera, co nekde neco objevil a musi se jit chlubit do sveta

-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
Destabilizator wrote:Dr.migi wrote:EMUDVD od Unleashed no fuj.... horsi relase si uz fakt nemoh najit...![]()
Rad bych vedel, co je na verzi od Unleashed spatne? Myslis si, ze od Reloaded je lepsi? Unleashed dilo je 0,9:1 kopie originalu rozbehatelna bez cracku... Kritizovat umi kazdy![]()
nemysim... vim... reloaded sou nejlepsi
-
Destabilizator
- Čestný člen