Ahojky všem, lidi mám problém už u druhé kampaňě za Necropolis. Nějak to nedávám..zlepšuju hrad, ale jednotky kolem se začnou hromadit..oranžoví, a nezvládnu už nic, tak jsem si řekl, prostě vyjedu hledat to město, které mám najít...ale obsadí mi hrad, a musím ho zase získat do týdne zpět (myslel jsem, že ten hrad není důležitý). Může někdo poradit, jak to udělal?
Mě se jedna lod s oranžovým hrdinou vylodila u hradu, tu jsem zabila, pak i ty ostatní jsem dostala na lodích, no a potom už žádný jednotky neposílal, takže jsem měla klid na to dobít hrad.
Ja ho nenamakal mel 10 lvl kdyz sem ho musel uzemnit. Mimochodem myslim, ze na zacatku jedne z misi dostane moznost vybrat si jako startoni bonus kouzlo Pan loutek (nebo tak nejak) tak si ho nezapomente vzit!
ja sem nashromazdil armau uz jdu pres ten teleport a nemuzu porazit hrdinu v hradu on ma11titanu 35raksasa rani 42 dzinu sultanu 132arccimagu 292ocel golemu 416 obsi.chrlicu1263 gremlinu opravaru A ja s 16prizrac.draky 11 prizraky 57arcilichy 8pany upiru 65 spektry 1097kostlivcu strelcu 42 inkvizitory
prazil me hlavne golemi a magi Titani byli hl. problem ty jsem vykostil rychle ale mezitim dzin mi dal na arcilichy zapomelivost a on zapomnel strilet a inkvizitor mel spatnou moralku takze jenom kosta strilel byl jsem bez sance
1.jsou nekromanti 2.jsou trpasilci 3.jsou temní s lesními elfy 4.jsou čarodějové 5.jsou skřeti 6.je azyl s peklem ale je to pro to že za některý rasy radši hraju to je můj pohled ,každý má pohled jiný . Jinak jsou vyvážený