Heroes V tribes of the east online/pres hamachi
Heroes V tribes of the east online/pres hamachi
Potreboval bych se tímto zeptat jak hrát heroes ,s neoriginálními dvd pres internet ,,tedy pokud pomocí hamachi to lze tak prosím napiste jak.
Re: Heroes V tribes of the east online/pres hamachi
jasne takze hamachi mam ,zaple mam ,mame vsici ,sme na hamachi ve stejne siti,ale ted zapneme heroes a nekde kdyz vytvorime sit musime napsat ip adresu ? nebo co ted?,,, v tech mistech se nekde ztracim,ono kdyz vytvorim hru tak me ten druhy nevidi ,,takze asi nejsme spojeni ,nevím.
Mam taky problem mame oba hamachi stejne verze,ale stejne se nedokazeme jeden spojit s druhym . Nejde se misti mistni site pripojit prej Ubi.com 
musis mit hru s patchem 3.1 hamachi je lepsi to starsi naky a hlavne mit vyplej firewall kdyz to budete chtit parit po siti.
Hm, máme s tímhle s kámošem taky problém. Patch máme oba stejný. Stejný jazyk. Hamachi oba on-line, oba zelený. Zkoušeli jsme i starší verzi. Firewall vypnutá u obou. Když hru založím, nebo kámoš tak se nevidíme. Myslím že s tímhle nemá veřejná IP co dělat, tak proč to nejede? Vadí že já mám origoš a on stáhnutou verzi?
Docela urgentně bychom potřebovali s tím pohnout.
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Sakuba wrote:Hm, máme s tímhle s kámošem taky problém. Patch máme oba stejný. Stejný jazyk. Hamachi oba on-line, oba zelený. Zkoušeli jsme i starší verzi. Firewall vypnutá u obou. Když hru založím, nebo kámoš tak se nevidíme. Myslím že s tímhle nemá veřejná IP co dělat, tak proč to nejede? Vadí že já mám origoš a on stáhnutou verzi?
Zkuste si stáhnout Gameranger a hrát přes něj, tam většinou žádný problémy nejsou