Heroes V tribes of the east online/pres hamachi

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Oharam

Heroes V tribes of the east online/pres hamachi

Post by Oharam »

Potreboval bych se tímto zeptat jak hrát heroes ,s neoriginálními dvd pres internet ,,tedy pokud pomocí hamachi to lze tak prosím napiste jak.
Oharam

Re: Heroes V tribes of the east online/pres hamachi

Post by Oharam »

jasne takze hamachi mam ,zaple mam ,mame vsici ,sme na hamachi ve stejne siti,ale ted zapneme heroes a nekde kdyz vytvorime sit musime napsat ip adresu ? nebo co ted?,,, v tech mistech se nekde ztracim,ono kdyz vytvorim hru tak me ten druhy nevidi ,,takze asi nejsme spojeni ,nevím.
slanesh

Post by slanesh »

Mam taky problem mame oba hamachi stejne verze,ale stejne se nedokazeme jeden spojit s druhym . Nejde se misti mistni site pripojit prej Ubi.com :?
Paprda

Post by Paprda »

musis mit hru s patchem 3.1 hamachi je lepsi to starsi naky a hlavne mit vyplej firewall kdyz to budete chtit parit po siti.
Sakuba

Post by Sakuba »

Hm, máme s tímhle s kámošem taky problém. Patch máme oba stejný. Stejný jazyk. Hamachi oba on-line, oba zelený. Zkoušeli jsme i starší verzi. Firewall vypnutá u obou. Když hru založím, nebo kámoš tak se nevidíme. Myslím že s tímhle nemá veřejná IP co dělat, tak proč to nejede? Vadí že já mám origoš a on stáhnutou verzi?
Docela urgentně bychom potřebovali s tím pohnout. :roll:
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Cenarius

Post by Cenarius »

Sakuba wrote:Hm, máme s tímhle s kámošem taky problém. Patch máme oba stejný. Stejný jazyk. Hamachi oba on-line, oba zelený. Zkoušeli jsme i starší verzi. Firewall vypnutá u obou. Když hru založím, nebo kámoš tak se nevidíme. Myslím že s tímhle nemá veřejná IP co dělat, tak proč to nejede? Vadí že já mám origoš a on stáhnutou verzi?
Docela urgentně bychom potřebovali s tím pohnout. :roll:

Zkuste si stáhnout Gameranger a hrát přes něj, tam většinou žádný problémy nejsou :wink:
Post Reply