4 kampan - 2 mise. Prosim o radu

Vše ohledně hradu Kobka
Post Reply
kokky

4 kampan - 2 mise. Prosim o radu

Post by kokky »

Zdravim. V teto misi mam porazit oranzoveho hrace. Toho jsem uz porazil. Ted mam jeste vykopat Ashinu slzu. Nasel jsem uz tri obelisky, ale stale mi jeste jeden chybi najit. Mapu jsem uz celou prosel. I podzemi. Teda to co slo. Je tam cervena brana, ale nemuzu k ni nikde najit cerveneho klicnika. Jen nedaleko meho hradu v podzemi, kde zacinam misi je stan bezoveho klicnika. Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak to udelat? Kde najdu ten stan toho cerveneho klicnika nebo kde je ten posledni obelisk? Uz ta hraji druhy den, ale nemuzu nic uz najit. Moc dekuji za rady.
Frost-Dragon

Re: 4 kampan - 2 mise. Prosim o radu

Post by Frost-Dragon »

kokky wrote:Zdravim. V teto misi mam porazit oranzoveho hrace. Toho jsem uz porazil. Ted mam jeste vykopat Ashinu slzu. Nasel jsem uz tri obelisky, ale stale mi jeste jeden chybi najit. Mapu jsem uz celou prosel. I podzemi. Teda to co slo. Je tam cervena brana, ale nemuzu k ni nikde najit cerveneho klicnika. Jen nedaleko meho hradu v podzemi, kde zacinam misi je stan bezoveho klicnika. Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak to udelat? Kde najdu ten stan toho cerveneho klicnika nebo kde je ten posledni obelisk? Uz ta hraji druhy den, ale nemuzu nic uz najit. Moc dekuji za rady.
zkus postavit magic tower 5 lvl .... aby tam byl teleport a normalně se přez tu bránu teleportuj jako ja .... :D ja sem taky nikde nemoh najit cebreneho klicnika .. !!! ten ctvrtej je za tim klicnikem ... v teleportu ... :D
Varangian

Post by Varangian »

V téhle mapě je pouze jeden keymaster a jedna brána (Tan) - je kousek od chatky, kde ti dračice zadala úkol najít Ashiny slzu... Pokud ti nesouhlasí barva klíčníka a brány, tak máš problém (bug?)...
kokky

Post by kokky »

Varangian wrote:V téhle mapě je pouze jeden keymaster a jedna brána (Tan) - je kousek od chatky, kde ti dračice zadala úkol najít Ashiny slzu... Pokud ti nesouhlasí barva klíčníka a brány, tak máš problém (bug?)...

Tak to mam velkej problem. Ten klicnik je bezovy a ta brana je cervena...
Nahodny

Post by Nahodny »

Já se za tu bránu taky nedostal , ale ty obelisky jsem našel všechny mimo ni . I ta slza byla mimo ,takže sem se tam ani nemusel dostat.Je to asi bug mapy.
Biara12

Post by Biara12 »

Myslím že:Expanze ale nejsem si jistá.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Ashina slza leží různě.A to je pravda barva toho klíčníka a brány jsou stejné.Asi Bug.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Myslela jsem to tak že asi ty máš Bug.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Post Reply