4 kampan - 2 mise. Prosim o radu
4 kampan - 2 mise. Prosim o radu
Zdravim. V teto misi mam porazit oranzoveho hrace. Toho jsem uz porazil. Ted mam jeste vykopat Ashinu slzu. Nasel jsem uz tri obelisky, ale stale mi jeste jeden chybi najit. Mapu jsem uz celou prosel. I podzemi. Teda to co slo. Je tam cervena brana, ale nemuzu k ni nikde najit cerveneho klicnika. Jen nedaleko meho hradu v podzemi, kde zacinam misi je stan bezoveho klicnika. Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak to udelat? Kde najdu ten stan toho cerveneho klicnika nebo kde je ten posledni obelisk? Uz ta hraji druhy den, ale nemuzu nic uz najit. Moc dekuji za rady.
-
Frost-Dragon
Re: 4 kampan - 2 mise. Prosim o radu
zkus postavit magic tower 5 lvl .... aby tam byl teleport a normalně se přez tu bránu teleportuj jako ja ....kokky wrote:Zdravim. V teto misi mam porazit oranzoveho hrace. Toho jsem uz porazil. Ted mam jeste vykopat Ashinu slzu. Nasel jsem uz tri obelisky, ale stale mi jeste jeden chybi najit. Mapu jsem uz celou prosel. I podzemi. Teda to co slo. Je tam cervena brana, ale nemuzu k ni nikde najit cerveneho klicnika. Jen nedaleko meho hradu v podzemi, kde zacinam misi je stan bezoveho klicnika. Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak to udelat? Kde najdu ten stan toho cerveneho klicnika nebo kde je ten posledni obelisk? Uz ta hraji druhy den, ale nemuzu nic uz najit. Moc dekuji za rady.
Myslím že:Expanze ale nejsem si jistá.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
- Krvavá fůrie
Ashina slza leží různě.A to je pravda barva toho klíčníka a brány jsou stejné.Asi Bug.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
- Krvavá fůrie
Myslela jsem to tak že asi ty máš Bug.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)