Nejoblíbenější jednotka
-
LordThonar
LordThonar wrote:Ja jsem po jedne bitce za nekro ve 3. misi fasoval 930Bylo to ze zhruba ze 800 gremlinu, nejaci magove . . . Sice mi v te bitve zarvalo vsechno az na par kostlivcu ale takova jatka se nevidi kazdy den
To je pravda... sice mě taky občas štvalo, když jsem si vybudoval supr army, cítil jsem se jako machr, drtil jsem neutrální jednotky
"Пошел ты!"
-
LordThonar
-
major konig7
-
LordThonar
No...kvuli tomu harmtouchi se vyplati rozdelovat je do nekolika mansich skupinek, skoda ze nema rovnou zivotodoplnovaci schopnosti pak by byl definitivne cool
Btw mistr lovec ma solidni dmg ale nic nevydrzi a vypada priserne: war danceri jedou
Se sukubou bych souhlasil ale paladin jako nej jednotka azylu...ale fuj ten heal skoro nefunguje!
Akademie a arcimag? mno je to zmetek ale rakshi mam radsi
A vsiml sis ze po krvavych furiich jdou pocitace jako vosy po medu? A ty carodejky stejne vypadaj lip
Btw mistr lovec ma solidni dmg ale nic nevydrzi a vypada priserne: war danceri jedou
Se sukubou bych souhlasil ale paladin jako nej jednotka azylu...ale fuj ten heal skoro nefunguje!
Akademie a arcimag? mno je to zmetek ale rakshi mam radsi
A vsiml sis ze po krvavych furiich jdou pocitace jako vosy po medu? A ty carodejky stejne vypadaj lip