4. kampaň, 1.mise

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Gibbonek

4. kampaň, 1.mise

Post by Gibbonek »

Zdravím,
hraji na Hard tuhle misi už asi po šesté (bez přehánění) a nejsem ji schopen dohrát. Zkoušel jsem už všemožný postupy a taktiky, ale nic nepomohlo - fialovej je prostě na mě moc silnej, nevím jak mám dohnat jeho armádu, když zezačátku má 3 hrady a já jenom jeden. Nakonec přijde hrdina, kterej mě dorazí i ve vlastním hradu. :/ Už jsem zkoušel dobýt jeho první hrad hned na začátku třetího týdne (s armádou beze ztrát), jenomže i když hrad dobyju, stojí mě to ošklivý ztráty (vždy mě to stojí hodně ztrát, ať už bojuju s jakýmkoli fialovým hrdinou, vždy má armádu srovnatelnou s mojí) a fialovej je navíc k tomu tak nesolidní a vychcanej, že posila z druhého hradu je už na cestě, takže si vítězství užiju sotva dva dny. Peníze a suroviny jsou těžká bída.
V pozdějších fázích jsem už fakt z toho špatnej - mapa je stavěná tak, aby si protivníci mohli hrát "kolo kolo mlýnský" - já mu dobyju hrad, on mi zezadu dobyje první, vrátím se k prvnímu, další je už nachystanej, aby dobyl druhý a takhle furt dokola. Summon Elemental, Phantom Force, Summon Hive pomáhají jenom minimálně, chtělo by to minimálně nějakej Frenzy nebo Puppet Master, ten ale není k dostání (nebo jsem aspoň za celou dobu na něj v hradech nenarazil).
Moc vás prosím o radu, pokud možno detailní popis co a jak, pač mě už žádnej postup nenapadá.:(

Díky moc
Movie making, editoring...to přenechte mně.;)
Zehir

Re: 4. kampaň, 1.mise

Post by Zehir »

Tady tahle mise je docela těžší. Neporadím ti jak ji vyhrát, ale aspoň ti dám pár tipů. Se Zehirem běž na ten nepřátelský hrad okamžitě a získávej jednotky hlavně pomocí přivolání a nebo kouzla Do Zbraně. Měj více hrdinů, neboť čarodějové jsou v podzemí mnohem pomalejší než na písku. Měj schopnosti a kouzla jako je Odražení magie (proti destruktivním kouzlům), a hlavně kouzla Přivolávací magie, nejlepší je Fénix a Hradba čepelí která ti pomůže udělat obranu. Klidně se vykašli na schopnosti typu Kouzelnictví a Osvícení (aspoň ze začátku) a vem si třeba Destruktivní magii. V další misi je Pán vzpomínek, takže si ty schopnosti změníš.
Další možnost je snížit si úroveň obtížnosti, jenže to ty nechceš.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Post Reply