Dotaz na verbování jednotek z věží, farem atd.

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply
Ugluk

Dotaz na verbování jednotek z věží, farem atd.

Post by Ugluk »

Mám drobnej dotaz.
Když si vyberu z farmy, věže atd. vojáky. Dá se nějak poznat, že ta farma či věž už byla tento týden navštívena a tudíž tam už není co verbovat? Často se mi stává, že nevím jestli jsem v dané věži už verboval nebo ne. Je k naštvání když se tam zbytečně přihrnu a zjistím, že není koho verbovat...
R4nger

Post by R4nger »

klikni na ni pravym a jestli tam mas visited tak si uz ji navstivil a jestli tam mas not vidited, tak si ji jeste nenavstivil... myslim :wink:
Image
Ugluk

Post by Ugluk »

R4nger wrote:klikni na ni pravym a jestli tam mas visited tak si uz ji navstivil a jestli tam mas not vidited, tak si ji jeste nenavstivil... myslim :wink:

To jsem právě už zkoušel, ale u verbovacích budovách to právě není napsané. U těch různých fontán a praporců to je, ale u verbovacích budov právě ne. :(
Ještě se tedy jednou doma pořádně podívám (jestli jsem to náhodou nepřehlédl), ale myslím, že se nepletu.
Každopádně díky za odpověď.
Verdona

Post by Verdona »

jj nepleteš se - je tam pouze napsáno, kdo ten baráček třeba na lučišníky vlastní, ale jestli už jsi tento týden v něm nakupoval tam není :shock:
Image
Sharp

Post by Sharp »

Většina lidí si pamatuje co dělala před 10minutama a jinak tě jeden krok nezabije...a stejnějsou tam s*ačky
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
Gregy

Post by Gregy »

Nemuzes tam mit napsano, ze jsi nakupoval, protoze tam muzou nejake jednotky zustat...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Sharp

Post by Sharp »

A nebo tam můžou nějaký jednotky zůstat :lol:

Minulý týden jsme objevili hybernované tělo magnáta Elberta Nimbela, byl vystřelen do vesmíru v naději, že se setká s formou života, která by dokázala vyléčit jeho hroznou nemoc. Probudili jsme ho, vysvětlili mu, že jsme poslední existující loď s lidskou posádkou a chceme mu jenom říct, že mu nemůžeme pomoct. Rozzuřil se a téměř okamžitě zemřel... Některým lidem prostě nevyhovíte.
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
Ugluk

Post by Ugluk »

Heroes nehraju tak často a prostě si druhý skutečný den nepamatuju, které ty věže jsem už navštívil v daném herním týdnu...
Je to blbé, že tam není vidět aspoň počet kolik tam zbývá jednotek. V minulém dílu to tam myslím bylo vidět. Škoda
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

ja nějak nemam problemy s tím že bych nevěděl zda jsem ve věži už byl nebo ne. to mi připada zas tak nepodstatne spíš by hra potřebovala jine upravy od tvůrcu než tohle
Iris

Post by Iris »

Mě se stává často,že si nepatuju jestli jsem tam už byla nebo ne,a to hlavně když si hru loadnu.Neříkám,že je to největší problém,ale spravit by to mohli :wink:
Post Reply