Staci aby si ho mal s jednym zivotom.Ma najvacsie speedy,cize zacinas boj prvy ak mas re.cloak das mass slow alebo m.haste a uz sa moze len prizerat protivnik a ked mas aj taktiku
Cize vypliva ze kazdy jeden s hradou su vyrovnane neda sa povedat kto je lepsi ci na S M L XL planikoch-zalezi od danej situaci ake mas veci kuzla
aka je clenitost bojoveho pola,na akej pode sa bijes,proti akemu hracovi bojujes aku taktiku vyuzijes a aky tah urobis ake skily ti pridu a kopec inych veci.No ale to by sme sa tu bavili asi mesiac v kuse.
Proste h3 je super.All hrady su super.A kto polemizuje ktory je najlepsi je proste lamer.Lebo hrady samotne tu nie su.Je tu kopec veci,ktore prispievaju k hradom.Cize veci robia hrad silny a jednotky hradu su tu na to ako sa daju viuzivat a kto ich ako vie vyuzit.Cize stoho plinie ze najsilnejsi Hrad je: ziadny a najslabsi je: ziadny.Ak by si robil vyrovnane uzemie a odstranoval nahody a stastie ako ja som skusal ja tak najdes narodove nevirovnanosti.Ale to uz potom nie je heroes.H3 je tu nato aby mal tie vela funkci a veci proste na zabavu.Tak s heroesom GL a hlavne HF