Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?
Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?
Nymfa ho*no vydrží a rodí se jich málo a vy ji nazvete univerzální? Nějak mi zaskočilo.
Coach wrote:Nymfa ho*no vydrží a rodí se jich málo a vy ji nazvete univerzální? Nějak mi zaskočilo.
Nevím
Ale jednotka s nadprůměrnou iniciativou. Plošným útokem, Se schopnsotí že jí nikdo nevrací útok, Létáním a na svou úroveň solidním zraněním.. která má jako bonus Schopnost léčit hradní tank nebo se léčit o něj.. Myslím že je to hodně univerzální jednotka
Bohužel ne nejlepší z ALTERNATIV
Já třeba nechápu co kdo vydí na stalkrovi... je hezké že má neviditelnost kdesi cosi.. ale stejně neumí střílet..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
je smutný že nevíš jaké možnosti hra se stopařem nabízí....už jsem tu jednou někde v diskuzi avizoval že s hrstkou stopařů (20-30) idealně o pár víc a nějakým tím kouzlem z 1.cechu carodejů se dá od začátku projít většina map aspoň z jedný třetiny..kolikrát jsem s nima a s postupně lepším hrdinou prošel půlku mapky...
...nj přemýšlím marně jak by to šlo dokázat s takovou nymfou...
jj anketa mluví za vše stopař bezpochyby NEJLEPSI ze vsech... 
Dave_Jame wrote:Myslím že je to hodně univerzální jednotka
A já si to nemyslím, protože slovo univerzální značí všestranost, jinými slovy pod pojmem univerzální jednotka si představuju jednotku, která nemá žádnou výraznou nevýhodu. A nymfa má výraznou nevýhodu. Ne-li dvě.
To neznamená, že si myslím, že nymfa je špatná, naopak, mám ji rád.
Podle mě je nejlepší Kostlivec válečník sice má nevýhodu že nemůže střílet ale mě se prostě líbí a je stylovej proto sem mu dal hlas xD

Magie existuje proto aby člověku sloužila , nikoli aby ho ovládala.
Tak to tu máme 1.Alternativní jednotky moc těžké rozhodování to nebylo až na ten konec
1.Místo
První místo obsadil kdo jiný než stopař Lepší utok a obrana než u vraha.Poškození,rychlost,Zdraví a iniciativa na expert urovni.Vyborná je i neviditelnost,škoda že netrvá déle.
2.Místo
Obsadila Nymfa dělá větší poškození.Rychlost,zdraví iniciativa je o něco nižší než driáda ale to nevádí nejlepší je že může oživovat jak sebe tak enty (simbioza)
3.Místo
Větší utok větší obrana a větší iniciativa.Nejjj co mě překvapilo byla sabotáž!Uplně dobréééTakže proto dostala 3.místo
4.Místo
Strážce hor větší utok a obrana max.sice je iniciativa je slabší ale vše dokáže vyrovnat svoji obranou.Má velmi velkou výdrž
5.Místo
Kostlivý válečník mě moc nepřesvědčil sice má vyšší utok a obranu i poškození i obrana proti kouzlum ale kdyby byl takhle takový kostlivý lučištníik bylo by to lepší kostlivý váleční se dá lechce zničit i když obrana je větší než u bovyklých jednotek 1.Urovně.
6.Místo
Goblin medicinman Jeho předchudce je ohodně lepší obrana špatná utok špatný a ustrašený je iniciativa je taky špatná rychlost zdraví minimalní blbá výdrž.
7.místo
Rošťák mě nepřekvapil spíše zklamal sice je ve všem lepší ale buď breš manu nebo bránu nebo jdeš zautočit to je u té jednotky hrozné předtím raraášek bral manu sám a udělal si bránu u rošťáka
musíš čekat zbytečně dva tahy jinak goog ale slabá výdrž jak u všech jednotek inferna.
8.Místo
Získává jednotka Azylu tady není co dodat všechno špatně akorát je dobrý dvojity utok a ten vidím v boji málo kdy
Kde mi příjdou lepší předchudci jednotak (první uparage):Kostliv.Váleč,Goblin,Rošťák,(U vymahače je to jedno!!!!
1.Místo
2.Místo
3.Místo
4.Místo
5.Místo
6.Místo
7.místo
musíš čekat zbytečně dva tahy jinak goog ale slabá výdrž jak u všech jednotek inferna.
8.Místo
Kde mi příjdou lepší předchudci jednotak (první uparage):Kostliv.Váleč,Goblin,Rošťák,(U vymahače je to jedno!!!!
není o čem diskutovat
místo stopař - nviditelnost + nevracení útoku + jed .. a když vám vyjde štěstí no není co dodat
místo stopař - nviditelnost + nevracení útoku + jed .. a když vám vyjde štěstí no není co dodat
- Lord Michal
Všechny alternativní jednotky jsou stejně dobrý pokud za danou rasu umíte dobře hrát a hodí se vám tento typ do vaší taktiky. Proto taky nechápu, jak může mít třeba alternativní upg ďáblíka nejméně hlasů - při správné taktice v boji skvělá jednotka.
Snad jen strážce hor se jim nepovedl, nesrovnatelné s prvním upg.
U goblinů medicinmanů je jejich schopnost účinná až v opravdu velkém počtu, ale zase mají silnější útok než první upg, takže záleží na vaší taktice.
A Vymahač stojí za prd jako všichni rolníci
Ale tam to dohání silný Hero
Snad jen strážce hor se jim nepovedl, nesrovnatelné s prvním upg.
U goblinů medicinmanů je jejich schopnost účinná až v opravdu velkém počtu, ale zase mají silnější útok než první upg, takže záleží na vaší taktice.
A Vymahač stojí za prd jako všichni rolníci
Teď sem si všiml , že si opravdu velmi protiřečím , v kategorii nejhorší jednotka jsem hlasoval pro stopaře a tady taky
Podle mě je stopař v porovnání s vrahem úplně k ničemu a nejlepší jednotka je podle mě rošťák , je to pěknej šmejd a je i poměrně silný.
hlasoval jsem pro stopaře z důvodu neviditelnosti a má schopnost otrávit obět.
no, otravu má přece i vrah, a ta neviditelnost je docela na nic...
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
kostlivec valecnik
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

ale stopar taky neni spatnej
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

Pro mě rozhodně nej je Válečník verbujou se rychle ve velkém počtu, jsou rychlý mají slušné poškození ikdyž pořád málo životů ale to jsou hold kostlivci a hlavně na začátek jsou přímo dokonalé do prvních řad navíc s tou schopností posunout jednotku o tah zpátky je to paráda.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"