zere travu,plevel a nejaky listi vid...typickej bylozravec proste,z masa se mu dela spatne
H5 TOE - Dobro vs Zlo - Diskuze
Re: H5 TOE - Dobro vs Zlo - Diskuze
No ja ho vždycky navečer pustím ven se proběhnout a on si neco do huby najde
...ale vetsinou
zere travu,plevel a nejaky listi vid...typickej bylozravec proste,z masa se mu dela spatne

Paprda wrote:No ja ho vždycky navečer pustím ven se proběhnout a on si neco do huby najde![]()
...ale vetsinou
zere travu,plevel a nejaky listi vid...typickej bylozravec proste,z masa se mu dela spatne![]()
![]()
Tak to je vpohodě musel sem se zeptat tky protože sem se začínal bát že mi bude na pastvě žrát jednorožce
Magie existuje proto aby člověku sloužila , nikoli aby ho ovládala.
- Montezuma3
Tak proti jednorožcům by si ani neprdnul.
...nerikej dvakrat nebo by tvoje hydra mohla skončit bez hlav...6 je pro bobíka málo
a kdyz se nasere tak to lítá..rázem je z býložravce bestie...a nejradsi ma hydri steaky
...jednorozce nerad,to je na nej moc panensky maso.. 
a kdyz se nasere tak to lítá..rázem je z býložravce bestie...a nejradsi ma hydri steaky
- Montezuma3
Pochybuji, že by to ten tvůj psík zvládl. To by jsi musel mít Kerbera, ale to je její sourozenec a spojenec.
Nejdříve se zeptej Hérakla jak se taková hydra zabíjí.
Nejdříve se zeptej Hérakla jak se taková hydra zabíjí.
Paprda wrote:jj dik to je muj domaci mazlíček...neubližil by ani moušeJe to vlkodlak a jmenuje se bobík
![]()
![]()
Roztomilej že jo?![]()
![]()
To mi připomíná jistou reklamu.
Bobika
Rigo wrote:Paprda wrote:jj dik to je muj domaci mazlíček...neubližil by ani moušeJe to vlkodlak a jmenuje se bobík
![]()
![]()
Roztomilej že jo?![]()
![]()
To mi připomíná jistou reklamu.
Bobika
Hej tak teď tu mam haldy xD
Magie existuje proto aby člověku sloužila , nikoli aby ho ovládala.
Rozvdel bych dikuzi o sfyngách. Správnou odpověď lze zjistit v editoru(tj. všichni mají stejné podmínky, pro ty co neumí anglicky, si můžou říct někomu o pomoc) a v pravidlech by se mohlo objevit, že po dohodě hráčů před začátkem souboje je možné při špatné odpovědi požádat soupeře o reaload, pokud se na tom nedohodnou(doporučuje se do sfingy chodit se slabou armádou), je považována chyba tohoto typu za chybu hráče a je na jeho zvážení, jestli je tato chyba takového rázu, že ho připravila o vítězství.
Co se týče sfing i poslední hry LM s Undertakerem, zavedl bych omezený počet reloadů - stává se mi že mě zabije creepa jenom proto, že se třeba hra sekne a omylem kliknu na nějaké políčko, zabije mě sfinga (což je asi moje chyba, když si to nezjistím v editoru) atd...
Ale to se může stát každému, myslím, že kdyby byl povolený jeden reload za hru, mělo by to smysl. Jsme lidé omylní a prohrát hru kvůli překliku nebo bugu asi nikoho nepotěší.
Ale to se může stát každému, myslím, že kdyby byl povolený jeden reload za hru, mělo by to smysl. Jsme lidé omylní a prohrát hru kvůli překliku nebo bugu asi nikoho nepotěší.
Magii nemůžeš pochopit, magii musíš ovládnout!
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
To je jedna z možností.
-
Lucas Darius
Já řeším sfingy jednoduše. Položí otázku, ja přepnu ze hry a hodím otázku do googlu. Během 20 sekund mám odpověď a jede se dál. Ovšem ano, mě by reload po sfinze nevadil. Nicméně říkám, že toto je nejsnažší řešení problému. Když nevíš, googli.
-
Lucas Darius
A ještě bych doplnil po přečtení diskuze následující: Já třeba lezu do sfingy vždy s celou armádou, protože vím, že se nespletu. Strýček google je v tomto dostatečná podpora. Kdybych se někdy sekl, tak se soupeře na reload zeptám, ale všem doporučuju si tu otázku vždy vygooglit. Je to nejrychlejší cesta k potvrzení správnosti i u těchto divných otázek. Když je tam člověk naklepe celé a dá je do úvozovek, tak mu to tu odpověď nějakou vždy hodí.
Co se stalo našemu maršálovi je mi líto, ale zde bych ani já asi reload nenechal projít z jednoho prostého důvodu. Odehrál se souboj mezi dvěma hlavními hrdiny a jak Undertaker podotkl, příště by to možná byl on, kdo by z boje utíkal. A to se zatraceně do toho člověku nechce. Co by pak totiž Undertaker mohl říct, kdyby se to příště podělalo jemu? "Safra, proč jsem mu dovolil si dát reload?" A mohl by svalovat vinu na sebe, že to podruhé špatně zahrál? Ne nutně, štěstí a morálka dělají svoje a změní to sakra hodně.
Snad se horké hlavy uklidní a vše bude moci pokračovat v klidu dál.
Co se stalo našemu maršálovi je mi líto, ale zde bych ani já asi reload nenechal projít z jednoho prostého důvodu. Odehrál se souboj mezi dvěma hlavními hrdiny a jak Undertaker podotkl, příště by to možná byl on, kdo by z boje utíkal. A to se zatraceně do toho člověku nechce. Co by pak totiž Undertaker mohl říct, kdyby se to příště podělalo jemu? "Safra, proč jsem mu dovolil si dát reload?" A mohl by svalovat vinu na sebe, že to podruhé špatně zahrál? Ne nutně, štěstí a morálka dělají svoje a změní to sakra hodně.
Snad se horké hlavy uklidní a vše bude moci pokračovat v klidu dál.
- Lord Michal
Ale Under tu hru utíkal jako první. A jak sem řekl kdyby se mu něco takovýho stalo, reload mu dám, asi se mnou není něco v pořádku....
hele spis by mě chlapi zajímalo,když vlezu do sfingy s 1 bojovnikem (treba jednim sedlakem jen) a neuhadnu
jestli bude iniciativa na me strane resp.na straně mýho hrdiny...protože to je v tu chvíli klíčové že ano.. 
To nelze předem odhadnout na začátku je random na rozestavení, ale jelikož máš hrdinu, tak libovolnou jednotku první úrovně jím zabiješ, než se k tobě dostane.