Co takhle sraz?

Vše co se jinam nevešlo ;)
Wodka

Post by Wodka »

to může říct ale každý... my Ostraváci o Praze, sousedi z brna taktéž, všichni to mají všude daleko... leda udělat sraz 1) virtuální 2) místně členěný - pražáci v praze, brňáci v brně atp...
"Пошел ты!"
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Oskar999 wrote:
Frost-Dragon wrote:Brno taktéž .... :D :D

ve ctvrtek jsem se vracel domu z Brna - neni blizko! cesta pres 5 hodin (vlakem) v tomhle paraku mi to fakt stacilo :?

Nj, amateri :lol: Taky jsem jel domu z Brna, do Pardubic Pendolinem, pak rychlek a ve Starý Páce si za necely 3 hodinky, cili doma jsem tak za 3:40 :wink: :arrow:
Image
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Wodka wrote:to může říct ale každý... my Ostraváci o Praze, sousedi z brna taktéž, všichni to mají všude daleko... leda udělat sraz 1) virtuální 2) místně členěný - pražáci v praze, brňáci v brně atp...

ty jsi Ostravak? :D tak výtej krajane
Wodka

Post by Wodka »

Nojono... dalo by se říct, že jsem se sem přistěhoval za prací (což je divné, když se mluví o Ostravě). Každopádně - v Ostravě máme nejlepší pivo (Ostravar) (no nejlepší... nejlepší je desítka v hospě U krále Ječmínka v Prostějově, ale to se dá koupit jenom tam) (a je fakt dobré!), je tu levněji než v Praze (v dražší restauraci s výborným jídlem se najíte a napijete v pohodě za 140Kč - jídlo + 2 piva - a to se nadlábnete), a navíc... V jedné fajne restauračce rozlívají Tatranský a Zbojnický čaj... kdo neochutnal, ten přichází o hodně... Takže - vychází mi to tak, že Ostrava je ideální místo na sraz. Howgh.
"Пошел ты!"
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

My si vystacime s pivem+rajcatovym dzusem :lol: :arrow:
Image
Wodka

Post by Wodka »

Destabilizator wrote:My si vystacime s pivem+rajcatovym dzusem :lol: :arrow:

Hm...? Proč tak kazíš pivo resp. vylepšuješ rajčatový džus? Kdybys řekl limet s tonikem, rum s kofolou (fuj), víno s kolou nebo Mirek Dušín, to bych bral... ale prznit pivo...
"Пошел ты!"
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

pivo s colou je taky prima = Diesel (v Nemecku to maj namichany uz rovnou v sudech), kdyz to nechas zdrcnout, plavou v tom takovy cerny cáry :lol:
Image
HarY_cz

Post by HarY_cz »

Wodka wrote:
Destabilizator wrote:My si vystacime s pivem+rajcatovym dzusem :lol: :arrow:

Hm...? Proč tak kazíš pivo resp. vylepšuješ rajčatový džus? Kdybys řekl limet s tonikem, rum s kofolou (fuj), víno s kolou nebo Mirek Dušín, to bych bral... ale prznit pivo...

no do rajčatovýho džusu tak akorát vodku. ale do piva? udělat to tady u nás tak tě asi ukamenujou
Image
Gregy

Post by Gregy »

OFF topic - PRESUNUTO
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Locked