Co takhle sraz?
-
Destabilizator
- Čestný člen
Oskar999 wrote:Frost-Dragon wrote:Brno taktéž ....![]()
ve ctvrtek jsem se vracel domu z Brna - neni blizko! cesta pres 5 hodin (vlakem) v tomhle paraku mi to fakt stacilo
Nj, amateri

Nojono... dalo by se říct, že jsem se sem přistěhoval za prací (což je divné, když se mluví o Ostravě). Každopádně - v Ostravě máme nejlepší pivo (Ostravar) (no nejlepší... nejlepší je desítka v hospě U krále Ječmínka v Prostějově, ale to se dá koupit jenom tam) (a je fakt dobré!), je tu levněji než v Praze (v dražší restauraci s výborným jídlem se najíte a napijete v pohodě za 140Kč - jídlo + 2 piva - a to se nadlábnete), a navíc... V jedné fajne restauračce rozlívají Tatranský a Zbojnický čaj... kdo neochutnal, ten přichází o hodně... Takže - vychází mi to tak, že Ostrava je ideální místo na sraz. Howgh.
"Пошел ты!"
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
Wodka wrote:Destabilizator wrote:My si vystacime s pivem+rajcatovym dzusem![]()
Hm...? Proč tak kazíš pivo resp. vylepšuješ rajčatový džus? Kdybys řekl limet s tonikem, rum s kofolou (fuj), víno s kolou nebo Mirek Dušín, to bych bral... ale prznit pivo...
no do rajčatovýho džusu tak akorát vodku. ale do piva? udělat to tady u nás tak tě asi ukamenujou

OFF topic - PRESUNUTO
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!