Souhlas, ted ma academy 2 jendotky ktere jsou nanic a zbytek ma malou zivotnost (vyjima titany a rakshasy). Artefakty toho moc nespravi, bud dat na iniciativu a utok=rychle vyhrat nez budou velke ztraty nebo na obranu coz pomuze jenom pri vysokych znalostech
Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč ))
DaMaSig wrote:Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč ))
DaMaSig wrote:Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč ))
To vypadá na problém s tvoji instalací ,já mám menu v pořádku a nikdo jinej si zatím taky nestěžoval.
hehe, vedeli jste, ze v patchi 1.2 se da utocit na jeste nevyvolany (pekelnickou schopnosti - brana) jednotky. jelikoz 1.2 prinasi moznost klikat na ikonky v iniciative tak kdyz se tam zobrazi jednotka, ktera se teprv objevi, jiz se na ni muze zautocit.
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Na http://homm5.cdprojekt.cz/ píšou že nedoporučujou tento patch instalovat, že je dost špatnej a cdprojekt už pracuje na jeho opravě, takže jste si ho vlastně nainstalovali na vlastní nebezpečí
nepisou tam na vlastni nebezpeci a temy nepresnostmy podle me mysli ty chyby v prekladu a CDProjekt stejne nic z hernich mechanismu opravovat nemuze
Gremlin wrote:Nevim, behem vikendu zadna reakce z Ubisoftu nedorazila. Nainstalovat si ho muzes, ale pak budes mit nejake texty ve hre v anglictine
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Oskar999 wrote:hehe, vedeli jste, ze v patchi 1.2 se da utocit na jeste nevyvolany (pekelnickou schopnosti - brana) jednotky. jelikoz 1.2 prinasi moznost klikat na ikonky v iniciative tak kdyz se tam zobrazi jednotka, ktera se teprv objevi, jiz se na ni muze zautocit.
"Na vlastní nebezpečí" jsem myslel to, že se ti pokazí česká verze a budeš ji mít mixlou s anglickými popisy. Takže jak říkaš, pokud nehraješ MP tak je podle mě lepší si počkat na opravu od cdprojektu až to bude komplet v češtině.
Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč Smile))
Mě se to taky stalo,ale jenom,když jsem načetla hodně starej save.