Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Re: Nejlepší alternativní jednotka 7. úrovně
Tak názor.. dobro verzus zlo.. kdo zvítězí v simpatiich
U mě je to na vážkách
Národy které rád nemám jsou Lidé, Mágové, Elfové, Temní elfové, Démoni, Nemrtví...
Prostě všechny staré... jsou mi nesimpatické
Zato skřeti a trpaslíci
Obvzlástě trpaslíci a armagedom.. miluju tohle kombo:-) jediný národ kde se dá dobře využít
U mě je to na vážkách
Národy které rád nemám jsou Lidé, Mágové, Elfové, Temní elfové, Démoni, Nemrtví...
Zato skřeti a trpaslíci
Obvzlástě trpaslíci a armagedom.. miluju tohle kombo:-) jediný národ kde se dá dobře využít
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:Tak názor.. dobro verzus zlo.. kdo zvítězí v simpatiich
U mě je to na vážkách
Zato skřeti a trpaslíci
Takže odpovedám. ANO. Trpaslíci sú podľa mňa "the best"
Tri prstene elfským kráľom vonku pod nebom,
Sedem pánom trpaslíkov v sieňach z kameňa,
Deväť mužom z ľudí, ktorých osudom je skon,
Veľprsteň pre Pána tmy na tróne z plameňa
V zemi Mordor, kde Tieň vládne zlom.
Veľprsteň im všetkým velí, jeho ruka krutá
Privolá ich do jedného a v čiernej tme spúta
Garnol wrote:Niesú pre teba THE BEST Academy Sar-Issar?
AJ, Garnol, AJ Academy. Ale AJ Trpaslíci.
Tri prstene elfským kráľom vonku pod nebom,
Nejj je Krvežiznivý kyklop,protože snižuje štěstí a hazí gobliny
1.Krvežiznivý Kyklop
2.Padlý Anděl
3.Bouřlivý titan
4-6 Křišťálový Sopečný Červený drak
7.Arcidémon
8.Nehmotný drak
Nehmotný drak je špatný (blbý ůtok a obrana)zarmutek k ničemu.
1.Krvežiznivý Kyklop
2.Padlý Anděl
3.Bouřlivý titan
4-6 Křišťálový Sopečný Červený drak
7.Arcidémon
8.Nehmotný drak
Nehmotný drak je špatný (blbý ůtok a obrana)zarmutek k ničemu.
podle e je nejlepsi červenej drak
2.je krystalovej drak
3.je nehmotnej drak
4. je kyklop
2.je krystalovej drak
3.je nehmotnej drak
4. je kyklop
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Jako pekelnice bych asi měla hlasovat pro Arcidémona, ale ta jeho schopnost přitáhnutí mi přijde zcela na prd
, protože peklo má jen Rohaté démony co nejsou rychlý, a se skokem už taky nejsou, tato schopnost se dá použít je při obraně hradu...
Jinak pro mě jednoznačně Bouřný titán (Jeho schopnost je vynikající na střelecké jednotky!
ale kyklop taky neni k zahozeni!
Jinak pro mě jednoznačně Bouřný titán (Jeho schopnost je vynikající na střelecké jednotky!
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Ačkoli jsem hlasoval pro bouřného Titána , taktéž kvůli schopnosti volání bouře , myslím si , že ani takový červený drak není k zahození , někdo by si myslel , že tím , že nemá odolnost proti magii jako jeho brácha je mnohem slabší ,a el opak je pravdou , jsou mnohem více fyzicky zdatní a schopnost způsobit 150% škod , bez opětného úderu , je prostě paráda , dobrý je táky kyklop a křišťálový drak. Jinak co se týče ostatních nehmotný drak mi nepříde nějak zvlášť odlišný od přízračného , místo padlého anděla beru radeji klasického archanděla , sopečný drak nemá schopnost ohnivéhu štítu což je škoda a arcidémonovu schopnost jsem využil snad jednou v životě 
Souhlasím se Sakubou a Bušákem - bouřný titán je se svou bouří o dost využitelnější než jeho "bratříček" s vyvoláním blesku, které jsem prakticky nepoužil, a upřímně řečeno mi tato schopnost přijde naprosto k ničemu
Co se týče červeného draka - vypadá líp a má zajímavou schopnost, kterou určitě využijete (nevím, kde přišel Coach k tomu, že je nevyužitelná), když svého soupeře nedáte na první ránu. Nevýhodou je určitě absence magické imunity, která je občas dvojsečná - když chcete seslat na černého draka posilující kouzlo, máte smůlu. Přesto raději používám černé draky, protože mi přijdou silnější a odolnější.
Křišťálový drak je určitě lepší než smaragdový, kvůli svému destruktivnímu dechu. Nehmotný drak je opravdu téměř stejný jako ten přízračný, má jen jiný druh prokletí. Sopečný drak vypadá na první pohled suprově - vytváří ohnivé zdi - jenže - na druhý pohled mi přijde naprosto na nic , protože nemá lávový štít, je celkově slabší a tekutý oheň je dost dvojsečná zbraň. A pokud jde o anděly, vybírám archanděla, který dovede oživovat spojenecké jednotky. Kdyby padlý anděl zůstal takvý jako v HoF, možná bych ho zvolil, ale takhle ne. Archanděl je vlastně jediný nealternativní upg. azylu, který používám. No a arcidémon - podle mě zbytečná schopnost to neodvratné přivolání (vždyť si za střelcem za dvě kola dojde tak jako tak), naproti tomu vyvolání pekelných pánů je vítaným posílením (obvzláště ve špatně se vyvíjejícím) boji.
Co se týče červeného draka - vypadá líp a má zajímavou schopnost, kterou určitě využijete (nevím, kde přišel Coach k tomu, že je nevyužitelná), když svého soupeře nedáte na první ránu. Nevýhodou je určitě absence magické imunity, která je občas dvojsečná - když chcete seslat na černého draka posilující kouzlo, máte smůlu. Přesto raději používám černé draky, protože mi přijdou silnější a odolnější.
Křišťálový drak je určitě lepší než smaragdový, kvůli svému destruktivnímu dechu. Nehmotný drak je opravdu téměř stejný jako ten přízračný, má jen jiný druh prokletí. Sopečný drak vypadá na první pohled suprově - vytváří ohnivé zdi - jenže - na druhý pohled mi přijde naprosto na nic , protože nemá lávový štít, je celkově slabší a tekutý oheň je dost dvojsečná zbraň. A pokud jde o anděly, vybírám archanděla, který dovede oživovat spojenecké jednotky. Kdyby padlý anděl zůstal takvý jako v HoF, možná bych ho zvolil, ale takhle ne. Archanděl je vlastně jediný nealternativní upg. azylu, který používám. No a arcidémon - podle mě zbytečná schopnost to neodvratné přivolání (vždyť si za střelcem za dvě kola dojde tak jako tak), naproti tomu vyvolání pekelných pánů je vítaným posílením (obvzláště ve špatně se vyvíjejícím) boji.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Caius wrote: bouřný titán je se svou bouří o dost využitelnější než jeho "bratříček" s vyvoláním blesku, které jsem prakticky nepoužil, a upřímně řečeno mi tato schopnost přijde naprosto k ničemu.
Tady bych jenom dodal , že vyvolání blesku se dá dobře využít v případě , že je titán obklopen nepřítelem a nemůže střílet a má také tu výhodu , že narozdíl od bouře , tuto schopnost lze aktivovat vícekrát. Nicméně se všichni určtě shodneme , že vyvolání bouře je podstatně lepší schopnost (pozn. I když není aktivovatelná vícekrát , působí zranění po každé , když se do ní jednotka dostane).
nic proti TE (můj nej národ) ani proti lidem (2. nej národ) ani proti trpům (3. nej národ), ale kyklopek mě učaroval svým nádherným očkem a roztomilým vzhledem (XD XD) a hlavně výbornou schopností oproti svému nealternativnímu bratříčkovi, jehož schopnost je jaksi dvousečná... takže kyklopek s přehledem vyhrál toto hlasování a za ním jede (letí) křišťálový drak... po nich tu je (překvapivě) nehmotný drak, jehož vlastnost se mi hodí víc než vlastnost přízračnýho draka (nehmotnost se nehmotného draka netýká, je to jenom chyba českého překladu, který nesprávně přeložil originální název draka "Horror dragon", což k jeho schopnosti sedí dokonale XD XD)... za ně bych posadila bouřnýho titána, rudýho draka, padlýho anděla a arcidémona, všechny na stejný místo... pak je dlouho nic... a až na poslední místo bych umístila sopečnýho draka, jehož vlastnost ohnivé zdi je trapná a nudná a bez ohnivýho brnění je upřímně řečeno na nic...
toť vše k mému "stručnému" hodnocení XD XD XD
toť vše k mému "stručnému" hodnocení XD XD XD
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...

~Killunia Firewind~
~Killunia Firewind~
To jsem nevěděl že ta nová vylepšená jednotka draka u nekropole je špatně přeložená a v originále se jmenuje Horror Dragon. Pak není divu že jsem i já podle jeho jména hledal u něj marně schopnost nehmotnost 

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
ten orig. název je nejlíp vidět v editoru, kde jsou názvy jednotek nepřeložený... Horror dragon ke své schopnosti sedí, Nehmotný drak je fakt jenom špatnej překlad... jak už tady na fóru někdo zmiňoval, překlad do názvu Hrozivý nebo Strašlivý drak by sedl mnohem lépe...
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...

~Killunia Firewind~
~Killunia Firewind~