Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jaká je podle vás nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně?

Padlý anděl
2
4%
Krvežíznivý kyklop
3
5%
Křišťálový drak
1
2%
Červený drak
4
7%
Nehmotný drak
24
43%
Bouřný titán
1
2%
Sopečný drak
11
20%
Arcidémon
10
18%

Total votes: 56

drsnak

Re: Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně

Post by drsnak »

arcidemon
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
gemball

Post by gemball »

Pro mě taky nejhorší je drak u nemrtvých kterému strašně chybí nehmotnost a kdyby ji měl tak to z něj dělá naopak hodně dobrou jednotku jinak je slabej tak jako ostatně všichi draci i když přízračnej má tu slabost která se hodí více než smutek a stejně má pořád málo hp a slabej útok.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Sakuba

Post by Sakuba »

Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o. :lol: Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná. :? Arcidémon ale proto, že mě nejvíc zklamal. :evil:
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
r3v3r3nd

Post by r3v3r3nd »

Sakuba wrote:Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o. :lol: Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná. :? Arcidémon ale proto, že mě nejvíc zklamal. :evil:

Ja tiez vyuzivam druhy uprg. za Peklonov.
Ale u toho Cerveneho draka je ta schopnost uplna pecka....
Sak ako vyuzivate schopnost zranujuci dotyk u Bansi a liecenie u Paladina? :?:
Tak isto sa da vyuzit tato vlastnost . Dvojnasobny damage a neopetovanie utoku ,hlavne u 7.level. jednotky so stastim a utokom je maximalny bonus.... skoro najlepsia abilita si mylsim.Asi 4.ta najlepsia v hre :wink:
Grawl

Post by Grawl »

r3v3r3nd wrote:
Sakuba wrote:Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o. :lol: Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná. :? Arcidémon ale proto, že mě nejvíc zklamal. :evil:

Ja tiez vyuzivam druhy uprg. za Peklonov.
Ale u toho Cerveneho draka je ta schopnost uplna pecka....
Sak ako vyuzivate schopnost zranujuci dotyk u Bansi a liecenie u Paladina? :?:
Tak isto sa da vyuzit tato vlastnost . Dvojnasobny damage a neopetovanie utoku ,hlavne u 7.level. jednotky so stastim a utokom je maximalny bonus.... skoro najlepsia abilita si mylsim.Asi 4.ta najlepsia v hre :wink:

Ale ten drak na 2 údery většinu nepřátel zabije a ještě dá ohnigým dechem jednotce za ní.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Post Reply