Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně
Re: Nejhorší alternativní jednotka 7. úrovně
arcidemon
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Pro mě taky nejhorší je drak u nemrtvých kterému strašně chybí nehmotnost a kdyby ji měl tak to z něj dělá naopak hodně dobrou jednotku jinak je slabej tak jako ostatně všichi draci i když přízračnej má tu slabost která se hodí více než smutek a stejně má pořád málo hp a slabej útok.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o.
Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná.
Arcidémon ale proto, že mě nejvíc zklamal. 
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Sakuba wrote:Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o.Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná.
Ja tiez vyuzivam druhy uprg. za Peklonov.
Ale u toho Cerveneho draka je ta schopnost uplna pecka....
Sak ako vyuzivate schopnost zranujuci dotyk u Bansi a liecenie u Paladina?
Tak isto sa da vyuzit tato vlastnost . Dvojnasobny damage a neopetovanie utoku ,hlavne u 7.level. jednotky so stastim a utokom je maximalny bonus.... skoro najlepsia abilita si mylsim.Asi 4.ta najlepsia v hre
r3v3r3nd wrote:Sakuba wrote:Arcidémon! Tramtarará! Teleportne si k sobě jednotku. Vše co dokáže. Pokud si mám vybrad mezi přivoláním 200 kušostřelců nebo vyvolání 20 pekelných pánů, tak si vyberu pek. pány. Jinak schopnost nehmotného draka a červeného draka je taky supr. Zároveň uznávám, že sopečný drak je jednotka na hov*o.Jelikož si ale myslím, že trpaslíci jsou brutálně až trapně nejsilnějším národem z celejch HoMaM co kdy vyšly, tak jim to přeju, jeho nabouchanej dvojník jim to stejně vyrovná.
Ja tiez vyuzivam druhy uprg. za Peklonov.
Ale u toho Cerveneho draka je ta schopnost uplna pecka....
Sak ako vyuzivate schopnost zranujuci dotyk u Bansi a liecenie u Paladina?![]()
Tak isto sa da vyuzit tato vlastnost . Dvojnasobny damage a neopetovanie utoku ,hlavne u 7.level. jednotky so stastim a utokom je maximalny bonus.... skoro najlepsia abilita si mylsim.Asi 4.ta najlepsia v hre
Ale ten drak na 2 údery většinu nepřátel zabije a ještě dá ohnigým dechem jednotce za ní.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.