Heroes VI a jeho tvorba
- Lord Michal
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Jj dalo se to čekat a pokud se opravdu objevily problémy s vyvážeností ras ve hře, tak jedině dobře, že si to díky betě uvědomili a teď na tom mohou pracovat. Kdyby žádné nevyvstaly tak by to bylo samozřejmě mnohem lepší, ale to je zvlášť u Heroes velmi obtížné 
Z drakov by mohli ukázat aj Sar Elama.Viem že sa obetoval ale aj tak.
Dave_Jame wrote:Tak dle mě je nejpravděpodobnější možnost to. že Ubáči pro svou chystanouknížečku, ve které charakterizují spoustu věcí z Ashanu, potřebovali nějaké jejich vyobrazení.
Možná je to tím že je nemůžu s ničím porovnat, ale většina z nich semi zdá fádních.. a postrádají tu bžskost.. snad s vyjsimkou Urgashe, Melassy a Elretha
Tak Asha vypadá (podle mého) dost "božsky"... alespoň ty "hvězdy" v křídlech Jí dávají jisté "nebeské postavení" ve světě Ashanu. Elrath, Urgash, Melassa a Ylath mají také specifickou vlastnost na těle, dávající jim něco víc: Ylathova křídla ověnčena bouří, Elrath ze zlata, Melassa noapak ověnčena jejím "elemntem" - stínem...
Taková Sylanna naopak vypadá jen jako silný tvor než-li "drak z "božského řádu" a země a půdy a všeho toho kolem". S těmi ostatními tedy s tebou souhlasím.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Dave_Jame wrote:Ts.. to nejsou draci.. To jsou přímo vyobrazení dračích bohů!!
Dragon eel je Drak, Melassa je Bůh
Není (podle mě alespoň je) toto označení draků a "bohů" spíše filosofický problém?
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
- Montezuma3
Montezuma3 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=etmOuRdiEDk
Trailer na Trailer?? Jinak z draků mám nejradši taky Mallasu.
Jo a ještě se zeptám: Nebyl by překlad Iriny? Hledal jsem ale nenašel.
Montezuma3 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=etmOuRdiEDk
http://www.youtube.com/watch?v=g4UMItN8 ... re=related
ten Kušník v tom videu je takej divnej mu dá ten démon ránu jak prase a snim to skoro ani nehne a ten anděl je trochu moc bledej jinak dobrý video
-
Daverissimo
sem slepej nebo tam to demo ke stažení není?
btw ten trailer je dobrej, skoro stejně dobrej jako trailer na DotA 2 xD
-
naruto34721
Daverissimo wrote:sem slepej nebo tam to demo ke stažení není?
nieje tam preto lebo bol taky napor na web ze to padlo
Ja sem mel jeste tu predeslou starou beta verzi co sem stahoval na hadr ulozenou
Jen sem ten heroes odinstaloval a cekal nez spusti 2 cast beta verze a instaloval jsem heroes 6,kterej sem mel ulozenej na tom hadru a pak spustil hodilo my to automaticky patche a hura muzu v pohode parit dal

Jen sem ten heroes odinstaloval a cekal nez spusti 2 cast beta verze a instaloval jsem heroes 6,kterej sem mel ulozenej na tom hadru a pak spustil hodilo my to automaticky patche a hura muzu v pohode parit dal
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Ja som mal tiež už tú prvú časť bety a ani som to nemazal len sa dal patch a hrám ďalej.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Nj já pořád scháním ten poje**nej klíč už 24 h hodin mi neodepsali. Nj co čekat od společnosti playman jinýho než že budou pořád pařit xD (viz. název)
kiliroy wrote:Nj já pořád scháním ten poje**nej klíč už 24 h hodin mi neodepsali. Nj co čekat od společnosti playman jinýho než že budou pořád pařit xD (viz. název)
No jo ty ho hledas
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...