Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Lord Michal

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Lord Michal »

Jj dalo se to čekat a pokud se opravdu objevily problémy s vyvážeností ras ve hře, tak jedině dobře, že si to díky betě uvědomili a teď na tom mohou pracovat. Kdyby žádné nevyvstaly tak by to bylo samozřejmě mnohem lepší, ale to je zvlášť u Heroes velmi obtížné :D
balrogz

Post by balrogz »

Z drakov by mohli ukázat aj Sar Elama.Viem že sa obetoval ale aj tak.
GoodMan

Post by GoodMan »

Dave_Jame wrote:Tak dle mě je nejpravděpodobnější možnost to. že Ubáči pro svou chystanouknížečku, ve které charakterizují spoustu věcí z Ashanu, potřebovali nějaké jejich vyobrazení.

Možná je to tím že je nemůžu s ničím porovnat, ale většina z nich semi zdá fádních.. a postrádají tu bžskost.. snad s vyjsimkou Urgashe, Melassy a Elretha

Tak Asha vypadá (podle mého) dost "božsky"... alespoň ty "hvězdy" v křídlech Jí dávají jisté "nebeské postavení" ve světě Ashanu. Elrath, Urgash, Melassa a Ylath mají také specifickou vlastnost na těle, dávající jim něco víc: Ylathova křídla ověnčena bouří, Elrath ze zlata, Melassa noapak ověnčena jejím "elemntem" - stínem...
Taková Sylanna naopak vypadá jen jako silný tvor než-li "drak z "božského řádu" a země a půdy a všeho toho kolem". S těmi ostatními tedy s tebou souhlasím.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
GoodMan

Post by GoodMan »

Dave_Jame wrote:Ts.. to nejsou draci.. To jsou přímo vyobrazení dračích bohů!!
Dragon eel je Drak, Melassa je Bůh

Není (podle mě alespoň je) toto označení draků a "bohů" spíše filosofický problém?
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

kiliroy

Post by kiliroy »

Montezuma3 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=etmOuRdiEDk

Trailer na Trailer?? Jinak z draků mám nejradši taky Mallasu.

Jo a ještě se zeptám: Nebyl by překlad Iriny? Hledal jsem ale nenašel.
:(
HellFirr

Post by HellFirr »

Montezuma3 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=etmOuRdiEDk

http://www.youtube.com/watch?v=g4UMItN8 ... re=related
doomgrom

Post by doomgrom »

ten Kušník v tom videu je takej divnej mu dá ten démon ránu jak prase a snim to skoro ani nehne a ten anděl je trochu moc bledej jinak dobrý video
Daverissimo

Post by Daverissimo »

sem slepej nebo tam to demo ke stažení není?
btw ten trailer je dobrej, skoro stejně dobrej jako trailer na DotA 2 xD
HellFirr

Post by HellFirr »

naruto34721

Post by naruto34721 »

Daverissimo wrote:sem slepej nebo tam to demo ke stažení není?
btw ten trailer je dobrej, skoro stejně dobrej jako trailer na DotA 2 xD

nieje tam preto lebo bol taky napor na web ze to padlo
Rejthis

Post by Rejthis »

Ja sem mel jeste tu predeslou starou beta verzi co sem stahoval na hadr ulozenou :wink:
Jen sem ten heroes odinstaloval a cekal nez spusti 2 cast beta verze a instaloval jsem heroes 6,kterej sem mel ulozenej na tom hadru a pak spustil hodilo my to automaticky patche a hura muzu v pohode parit dal :D :D
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja som mal tiež už tú prvú časť bety a ani som to nemazal len sa dal patch a hrám ďalej.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
kiliroy

Post by kiliroy »

Nj já pořád scháním ten poje**nej klíč už 24 h hodin mi neodepsali. Nj co čekat od společnosti playman jinýho než že budou pořád pařit xD (viz. název)
:(
Rejthis

Post by Rejthis »

kiliroy wrote:Nj já pořád scháním ten poje**nej klíč už 24 h hodin mi neodepsali. Nj co čekat od společnosti playman jinýho než že budou pořád pařit xD (viz. název)

No jo ty ho hledas :lol: jestli sis predobjednal tuhle game tak bys to mel mit na svem emailu,na kterej se prihlasujes ,aspon ja vetsinou pres seznam stranky,no a v emailech uz bys to mel najit :wink:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Post Reply