Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
MINOTAUR

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by MINOTAUR »

Dave_Jame wrote:Nudné? stejně tak za nudné můžeš označit i to, že dobyješ hrad, překonvertuješ. Druhý, překonvertuješ třetí překonvertuješ a pak může vypnout hru protože během 1 týdne získáš 2x větší armádu než tvůj soupeř, čímž hra ztrácí prakticky smysl.. a ano to je to co se děje teď.. jakmile máš 40% hradů pod vlajkou svého národa hra prakticky ztrácí smysl...

Tak ja to hrávam každý deň a zatiaľ mi to nudné nepripadá. A neviem ako iný ale ja sa za hradmi nijako extra nenaháňam. Mal som 1 hrad a rozbil som PC s 3 hradmi takže podľa mňa je to každého vec ako hrá. Čo sa tíka budov v meste po prekonvertovaní tak tie by mohli zmiznúť s tím že si budeš stavať odznova, ale stále si myslím že je lepšie nechať to konvertovanie ako je len nech je drahšie. Podla mňa by cena prekonvertovania bola byť podľa toho ako veľmi je hrad vylepšený, čím viac tím by to bolo drahšie. Tie skilli podla mňa sú dobré, teraz si všetko vylepšujem ako ja chcem a nie ako pred tím že to bolo o náhode a mohol som len dúfať že dostanem na výber to čo chcem.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Robertosom

Post by Robertosom »

Ono sa chlapci ani nikdy nedohodnete, lebo jeden chce to a druhý ono. Keď niekto chce veci dostávať ako na tácke, aby mal furt svoje obľúbené skilly a nemusel si brať iné ktoré nechce, a keď chce hrať furt s tou svojou armádou aby nemusel rozmýľať ako využiť jednotky inej frakcie, keď sa nechce zaoberať získavním surovín, proste keď niekto chce mať všetko čo by mohol chcieť pekne položené na tácke, tak sa mu Heroes 6 zatiaľ musí veľmi páčiť. Pre takých ktorí majú radi aj výzvu keď musia zaimprovizovať, tak pre takých tu stále ostáva H5 a staršie.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Takže to mám brať tak že keď sa mi H6 páči tak som slabý a neviem rozmýšľať :?: Si myslíš že ja som iné Heroesi nehrával alebo čo.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Liones

Post by Liones »

MINOTAUR wrote:Takže to mám brať tak že keď sa mi H6 páči tak som slabý a neviem rozmýšľať :?: Si myslíš že ja som iné Heroesi nehrával alebo čo.

to si nemyslím, můžeš bejt dobrej hráč. Ale obecně souhlasím, že tyhle zjednodušovací změny budou vyhovovat hlavně jak jsem psal "klikačům" (lidi, co u hry nechtějí moc přemýšlet) a ti právě nad tímhle dílem Heroesů budou asi plesat radostí, protože co si budeme povídat, ale krom krom vlastních soubojů (ty jsou naštěstí fajnový), a Skill stromu (kterej je pro změnu zmršenej) je vše předem dost nalinkovaný a kdo bude uhejbat z této lajny bude škodit akorát sám sobě... a co je nalinkovaný, tam moc strategický nebejvá.
Bušák

Post by Bušák »

Co se týče mého názoru na konvertování, přiklláním se ke většině. Akorát bych to dal, že jakmile se město konvertuje, bude to trvat třeba týden a i když to město někdo získá, bude se dál konvertovat, dokud se nezmění, hráč má tak šanci dobýt město zpět, ještě než ho soupeř zase začne měnit na své.. Možná bych udělal taky nějaké omezení, že třeba (v závislosti na mapě ) můžu mít jen např. 3 hrady mé rasy a pak už konvertovat nemůžu, protože, takhle je ta hra velmi notorická. [ btw. já si tu stěžoval, že mi to přijde těžké, dokud jsem na to nepřišel, zkrátka musím co nejrychleji vyrazit na nepřítele a získat co nejvíce hradů a pak už mě nikdo nezastaví - chybí to klidné taktizování, kdy jsem nejprve dobyl doly od každé suroviny, pak jsem něco postavil a až potom jsem vyjel zahranice, to když udělám te´d, tak nemám šanci].
Co se týče bugů v animacích, myslím , že je to otázka dema, já si třeba všiml, že kámen katapultu dopadne dříve, než je vystřelen, že kouzlo nemá žádný obrazový efekt, že v překonvertovanýcch hradech občas zůstane budova z toho předchozího, to určitě tvůrci ještě doladí. A jak jsem tu psal s tím jedním krokem, to je taky nedolazené, protože pokud kliknete na pole těsně před protivníka, napadnete ho. pokud kliknete na něj a dojedete jen těsně před něj, nic se nestane..
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

MINOTAUR wrote:
Dave_Jame wrote:Nudné? stejně tak za nudné můžeš označit i to, že dobyješ hrad, překonvertuješ. Druhý, překonvertuješ třetí překonvertuješ a pak může vypnout hru protože během 1 týdne získáš 2x větší armádu než tvůj soupeř, čímž hra ztrácí prakticky smysl.. a ano to je to co se děje teď.. jakmile máš 40% hradů pod vlajkou svého národa hra prakticky ztrácí smysl...

Tak ja to hrávam každý deň a zatiaľ mi to nudné nepripadá. A neviem ako iný ale ja sa za hradmi nijako extra nenaháňam. Mal som 1 hrad a rozbil som PC s 3 hradmi takže podľa mňa je to každého vec ako hrá. Čo sa tíka budov v meste po prekonvertovaní tak tie by mohli zmiznúť s tím že si budeš stavať odznova, ale stále si myslím že je lepšie nechať to konvertovanie ako je len nech je drahšie. Podla mňa by cena prekonvertovania bola byť podľa toho ako veľmi je hrad vylepšený, čím viac tím by to bolo drahšie. Tie skilli podla mňa sú dobré, teraz si všetko vylepšujem ako ja chcem a nie ako pred tím že to bolo o náhode a mohol som len dúfať že dostanem na výber to čo chcem.

To ti moc neverim taka Broken Alliance je na to uplne stavana pokial nezaberas hrady ,super rychlo nabere extremne armady. Ale na easy to ide tam obcas roby comp podivne tahy a vzdava sa z vyhranych bojov, alebo ked mas partnera tak ten obcas vymalti celu mapu za teba.

Konvertovanie v tejto podobe je blbost v kazdej rovine jak logicke tak strategickej, A s Skill stromom odstranili faktor ktory robil Heroes Heroesom. Navyse sa aj tak najde nejaka naj kombinacia ktoru potom budu vseci pouzivat, a dost pochybujem ze si nekdo bude mat cas robit x hrdinov a kazdeho spec na iny strom.

Plus Magovia s tym strasne stracuju lebo na 15 lvl mate 2 kuzla a vsetko v pasivkach aby tie kuzla nieco aj robili. Nechapem preco nedali Magic Guild zvlast ako zastara a k tomu nepriradli magicke skilly do stromu ktore by kuzla vylepsovali. A to ze niektore kuzla sa musia dobyjat x kol je do neba volajuca stupidita.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
kiliroy

Post by kiliroy »

Bušák wrote:Co se týče mého názoru na konvertování, přiklláním se ke většině. Akorát bych to dal, že jakmile se město konvertuje, bude to trvat třeba týden a i když to město někdo získá, bude se dál konvertovat, dokud se nezmění, hráč má tak šanci dobýt město zpět, ještě než ho soupeř zase začne měnit na své.. Možná bych udělal taky nějaké omezení, že třeba (v závislosti na mapě ) můžu mít jen např. 3 hrady mé rasy a pak už konvertovat nemůžu, protože, takhle je ta hra velmi notorická. [ btw. já si tu stěžoval, že mi to přijde těžké, dokud jsem na to nepřišel, zkrátka musím co nejrychleji vyrazit na nepřítele a získat co nejvíce hradů a pak už mě nikdo nezastaví - chybí to klidné taktizování, kdy jsem nejprve dobyl doly od každé suroviny, pak jsem něco postavil a až potom jsem vyjel zahranice, to když udělám te´d, tak nemám šanci].
Co se týče bugů v animacích, myslím , že je to otázka dema, já si třeba všiml, že kámen katapultu dopadne dříve, než je vystřelen, že kouzlo nemá žádný obrazový efekt, že v překonvertovanýcch hradech občas zůstane budova z toho předchozího, to určitě tvůrci ještě doladí. A jak jsem tu psal s tím jedním krokem, to je taky nedolazené, protože pokud kliknete na pole těsně před protivníka, napadnete ho. pokud kliknete na něj a dojedete jen těsně před něj, nic se nestane..

Nechápu co ti vadí. Já normálně najmu druhého hrdinu a zabírám věci na mapě. Když mám všechno na svém ůzemí zabrané, počkám ještě do dalšího týdne a pak se probiju přes hranice a obsadím nepřátelské město, konvertuji, najmu jednotky, pak si dám zase chvíli na čas, vystavím portály atd. a všechno dělám naprosto v klidném tempu a nikam nespěchám a skrátka to vyhraju. Jestli to ale myslíš na hard tak to se pak ani nediv.
:(
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Myslím že baviť sa ďalej na túto tému je strata času lebo každý opakuje stále to isté a aj tak sa tím nič nezmení lebo iba autori vedia ako to bude. Ale čo tak pozerám tak v poslednom čase úplne každý kritizuje túto hru. To v nej nevidíte nič dobré alebo ste iba zaujatí tím negatívnym :?:
kiliroy

Post by kiliroy »

To MINOTAUR. Já hru nekritizuji, mě příjde dobrá. Ne vynikající jako třeba trojka ale příjde mi dobrá.
:(
Liones

Post by Liones »

MINOTAUR wrote:Myslím že baviť sa ďalej na túto tému je strata času lebo každý opakuje stále to isté a aj tak sa tím nič nezmení lebo iba autori vedia ako to bude. Ale čo tak pozerám tak v poslednom čase úplne každý kritizuje túto hru. To v nej nevidíte nič dobré alebo ste iba zaujatí tím negatívnym :?:

Já bych řekl, že je to dobrá hra. Ale byla to ve své době vynikající hra a nasadila fakt vysokou laťku - a protože doba jde dopředu, tak je pochopitelné, že lidi očekávají lepší a lepší věci. A budou kritizovat každý krok zpět, nebo špatným směrem. A zde jich je bohužel víc než dost. Tedy dobrá hra to je, to ano, to je, ale to pravým Heroesovým nadšencům stačit nebude.
Thelvyn

Post by Thelvyn »

MINOTAUR wrote:Myslím že baviť sa ďalej na túto tému je strata času lebo každý opakuje stále to isté a aj tak sa tím nič nezmení lebo iba autori vedia ako to bude. Ale čo tak pozerám tak v poslednom čase úplne každý kritizuje túto hru. To v nej nevidíte nič dobré alebo ste iba zaujatí tím negatívnym :?:

Holt, kdyby žádný změny neudělali, tak lidi remcaj že je to jen kopie v lepší grafice na vytřískání prachů. A když změny jsou, tak lidi remcaj taky, to si nevybereš.
To že tam bude jedna zaručená taktika - kdy svym způsobem nebyla? V trojkách byla např. záruka úspěchu vzít si všechny magie, nějakou logistiku, manu, sílu kouzel a čau. Přítelkyně to občas hraje prostě tim stylem, že vezme soutok, nalevelí město, nabere fénixe a pak jen jezdí po mapě a háže armagedony. A hotovo.
V pětkách, je pro člověka nejlepší jet na hlavní rasovou abilitu, na kterou potřebuje naklikat naprosto stejnym způsobem 3 větve schopností a ty zbylý dvě už moc velkou roli nehrajou.
Dvojky a čtyrky teď nevim, čtyrku sem až tolikrát nehrál (přestože mě velmi baví, ale asi míň než 3 a 5) a od dvojky je to už nějaká doba. Ale určitě by se tam dalo najít něco podobného.
Konvertování měst mi vyhovuje, vždycky sem to hrál spíš trochu jako rpg a moc mě nebavilo tam lítat s deseti hrdinama, s deseti armádama. Hrál sem si hlavně s tim svym jednim a ty ostatní čučeli v hradu, hlídali a občas dostali artefakt, kterej můj hlavní nepotřeboval. Jakou bude mít cenu konvertování uvidíme v plné hře, třeba to eště zvednou. Dokud to nenapíšete na ubisoft forum, tak si tady těžko pomůžete. A věřim tomu že jim to tam lidi píšou.
Mlácení do brány jednotkama - opravdu nechápu co na tomhle může někomu vadit. Nepřijde vám spíš mnohem větší blbost, když např. v HoMaM5 stojí obrovskej kyklop před branou, a čeká až mu otevře nějaká blbá jednotka zevnitř, nebo až to rozbije katapult? Nebo proč by si, s trochou zapojení fantazie, nemohla vzít třeba stovka pěšáků jedno blbý beranidlo a tu bránu rozmlátit na třísky? Proč by do ní třeba nějaká víla, duch, nebo jiná, spíše magická, jednotka nemohla mlátit "spellem"?

A eště jedna věc, celou dobu se tu rozebírá spíš multiplayer, ale co celá hlavní kampaň/kampaně? Jestli sem to dobře pochopil, tak jich bude několik, kratších, za každého z potomků a mohl by to bejt parádní nářez. Ty kampaně navíc byly vždycky nalajnovaný a lineární..
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

No konečne môžem s niekym súhlasiť. Presne tak si to vystihol ako to je. A čo sa týka kampaní tak tiež tie predošlé neboli nič extra no tu v H6 to už vyzerá na poriadne prepracované kampane.
Rejthis

Post by Rejthis »

Thelvyn wrote:

Holt, kdyby žádný změny neudělali, tak lidi remcaj že je to jen kopie v lepší grafice na vytřískání prachů. A když změny jsou, tak lidi remcaj taky, to si nevybereš.
To že tam bude jedna zaručená taktika - kdy svym způsobem nebyla? V trojkách byla např. záruka úspěchu vzít si všechny magie, nějakou logistiku, manu, sílu kouzel a čau. Přítelkyně to občas hraje prostě tim stylem, že vezme soutok, nalevelí město, nabere fénixe a pak jen jezdí po mapě a háže armagedony. A hotovo.
V pětkách, je pro člověka nejlepší jet na hlavní rasovou abilitu, na kterou potřebuje naklikat naprosto stejnym způsobem 3 větve schopností a ty zbylý dvě už moc velkou roli nehrajou.
Dvojky a čtyrky teď nevim, čtyrku sem až tolikrát nehrál (přestože mě velmi baví, ale asi míň než 3 a 5) a od dvojky je to už nějaká doba. Ale určitě by se tam dalo najít něco podobného.
Konvertování měst mi vyhovuje, vždycky sem to hrál spíš trochu jako rpg a moc mě nebavilo tam lítat s deseti hrdinama, s deseti armádama. Hrál sem si hlavně s tim svym jednim a ty ostatní čučeli v hradu, hlídali a občas dostali artefakt, kterej můj hlavní nepotřeboval. Jakou bude mít cenu konvertování uvidíme v plné hře, třeba to eště zvednou. Dokud to nenapíšete na ubisoft forum, tak si tady těžko pomůžete. A věřim tomu že jim to tam lidi píšou.
Mlácení do brány jednotkama - opravdu nechápu co na tomhle může někomu vadit. Nepřijde vám spíš mnohem větší blbost, když např. v HoMaM5 stojí obrovskej kyklop před branou, a čeká až mu otevře nějaká blbá jednotka zevnitř, nebo až to rozbije katapult? Nebo proč by si, s trochou zapojení fantazie, nemohla vzít třeba stovka pěšáků jedno blbý beranidlo a tu bránu rozmlátit na třísky? Proč by do ní třeba nějaká víla, duch, nebo jiná, spíše magická, jednotka nemohla mlátit "spellem"?

A eště jedna věc, celou dobu se tu rozebírá spíš multiplayer, ale co celá hlavní kampaň/kampaně? Jestli sem to dobře pochopil, tak jich bude několik, kratších, za každého z potomků a mohl by to bejt parádní nářez. Ty kampaně navíc byly vždycky nalajnovaný a lineární..

Pěkně si to tu podal chlape,nezbýva než jen souhlasit s tebou :wink: 8) Prostě já si myslím,že tomuto dílu jen musíme nechat volný průběh a stane se z něj jeden z nejlepších dílů Heroes :D
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

taky v Heroes 6 věřím je čas příchodu nástupce Heroes 3.Pokud udělají v datadiscích aby bylo aspon 8 národů tak to bude skvělé a všimli jste si rychlost tahu PC hráčů když kliknete na konec kola ? Paráda v Heroes 5 to trvalo i několik minut když bylo 8 hráčů.Nakonec budeme většina oslavovat a ti co ne si zapnout Heroes 3 Complete a zalezou do nory. :lol:
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Jak to vlastně bude s grálem=slzou? Bude se kopat jako dřív? Budou tam ty puzzle obrazovky s místem umístění? V betě jsem nic takového nenašel.
Post Reply