MINOTAUR wrote:Myslím že baviť sa ďalej na túto tému je strata času lebo každý opakuje stále to isté a aj tak sa tím nič nezmení lebo iba autori vedia ako to bude. Ale čo tak pozerám tak v poslednom čase úplne každý kritizuje túto hru. To v nej nevidíte nič dobré alebo ste iba zaujatí tím negatívnym

Holt, kdyby žádný změny neudělali, tak lidi remcaj že je to jen kopie v lepší grafice na vytřískání prachů. A když změny jsou, tak lidi remcaj taky, to si nevybereš.
To že tam bude jedna zaručená taktika - kdy svym způsobem nebyla? V trojkách byla např. záruka úspěchu vzít si všechny magie, nějakou logistiku, manu, sílu kouzel a čau. Přítelkyně to občas hraje prostě tim stylem, že vezme soutok, nalevelí město, nabere fénixe a pak jen jezdí po mapě a háže armagedony. A hotovo.
V pětkách, je pro člověka nejlepší jet na hlavní rasovou abilitu, na kterou potřebuje naklikat naprosto stejnym způsobem 3 větve schopností a ty zbylý dvě už moc velkou roli nehrajou.
Dvojky a čtyrky teď nevim, čtyrku sem až tolikrát nehrál (přestože mě velmi baví, ale asi míň než 3 a 5) a od dvojky je to už nějaká doba. Ale určitě by se tam dalo najít něco podobného.
Konvertování měst mi vyhovuje, vždycky sem to hrál spíš trochu jako rpg a moc mě nebavilo tam lítat s deseti hrdinama, s deseti armádama. Hrál sem si hlavně s tim svym jednim a ty ostatní čučeli v hradu, hlídali a občas dostali artefakt, kterej můj hlavní nepotřeboval. Jakou bude mít cenu konvertování uvidíme v plné hře, třeba to eště zvednou. Dokud to nenapíšete na ubisoft forum, tak si tady těžko pomůžete. A věřim tomu že jim to tam lidi píšou.
Mlácení do brány jednotkama - opravdu nechápu co na tomhle může někomu vadit. Nepřijde vám spíš mnohem větší blbost, když např. v HoMaM5 stojí obrovskej kyklop před branou, a čeká až mu otevře nějaká blbá jednotka zevnitř, nebo až to rozbije katapult? Nebo proč by si, s trochou zapojení fantazie, nemohla vzít třeba stovka pěšáků jedno blbý beranidlo a tu bránu rozmlátit na třísky? Proč by do ní třeba nějaká víla, duch, nebo jiná, spíše magická, jednotka nemohla mlátit "spellem"?
A eště jedna věc, celou dobu se tu rozebírá spíš multiplayer, ale co celá hlavní kampaň/kampaně? Jestli sem to dobře pochopil, tak jich bude několik, kratších, za každého z potomků a mohl by to bejt parádní nářez. Ty kampaně navíc byly vždycky nalajnovaný a lineární..