KOnec kampaně

Vše ohledně hradu Akademie
Post Reply
marvn

KOnec kampaně

Post by marvn »

Taky vam konci kampan tak trapne, nebo to se mi jen neprehralo posledni video?

Normalne jen co dokoncim navstevu v pekle u toho Demonase, tak vemou Isabelu, mag jen zacne mavat hulkou, otevre se brana a konec :shock:

Zadne dalsi video, zadna interupce ani problemovy porod, na ktery sem se tesil.....to je des :roll:

Uz ze vsech tech bugu sem silel...a ted este tohle :x
Agrael

Re: KOnec kampaně

Post by Agrael »

marvn wrote:Taky vam konci kampan tak trapne, nebo to se mi jen neprehralo posledni video?

presne tak, neprehralo sa ti video
Gildrin

Post by Gildrin »

Fakt se nepřehrálo video??? To snad ne. Já ho chci vidět. O co v něm zhruba běží???
Incomer

Post by Incomer »

Kua ja ho chci taky videt! Neda se s tim neco udelat?!? :cry:
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Incomer wrote:Kua ja ho chci taky videt! Neda se s tim neco udelat?!? :cry:

Spisntupnis Konzolu , tam napis Help a potom Video_outro a posledny filmik sa ti spusti odskusane na verzii 1.2
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Blindwolf

Re: KOnec kampaně

Post by Blindwolf »

marvn wrote:Taky vam konci kampan tak trapne, nebo to se mi jen neprehralo posledni video?
:x

Dohráno a video se normálně přehrálo. Video je v kvalitě intra a odkazuje jak jinak než na další pokračování :D CO v něm je, vám samozřejmě neřeknu, kdo to ještě nedohrál, ať si počká :twisted:
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
KOM

traparna

Post by KOM »

No tak posledni mise me hodne zklamala, bylo to hodne slaboucke... Boj s hlavnim panem demonu bych radil mezi nejjednodussi mise. Video na zaver mi normalne jelo, mam verzi 1.1. CZ sberatelska edice. jsem celkem rad, ze to mam uz odehrate, prece jenom ty bezesny noci
Ale na datadisk se tesim... jak jinak. :wink:

PS: zdravim bozskou tvar GILDRIN - normalne jsem se zamiloval :shock:
Wojta

Post by Wojta »

Poslední mise mě taky dost naštvala.....krátká a bezobsažná. (Sovereign se moc nepředvedl:o) Ale víc mě naštvalo, že na poslední chvilku se mi "zvrhnul" Zehir a bylo po naději na dosažení Mystické vševědoucnosti, to jest znalosti kouzel všech škol magie.
Musím říci, že v žádné z kampaní se mi s hrdinou nepodařilo dosáhnout "nejvyšší schopnosti", pokaždé se to dostalo do slepé uličky a nedalo se to nijak ovlivnit. Jakou s tím máte zkušenost?
albrecht

Post by albrecht »

Wojta wrote:Poslední mise mě taky dost naštvala.....krátká a bezobsažná. (Sovereign se moc nepředvedl:o) Ale víc mě naštvalo, že na poslední chvilku se mi "zvrhnul" Zehir a bylo po naději na dosažení Mystické vševědoucnosti, to jest znalosti kouzel všech škol magie.
Musím říci, že v žádné z kampaní se mi s hrdinou nepodařilo dosáhnout "nejvyšší schopnosti", pokaždé se to dostalo do slepé uličky a nedalo se to nijak ovlivnit. Jakou s tím máte zkušenost?

také jsem ji nikdy neměl.. a popravdě řečeno, kromě jedné kampaně jsem na to ve všech ostatních neměl expově ;)
Wlk

Post by Wlk »

C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\video/outro.gg

de to prehrat ve VLC playeru
Ja viem že príde deň kedy si odpoviem na všetky otázky ktorým nerozumiem
ja viem že príde čas kedy si každý z nás povie že tento svet som zažil rád...

Image
Post Reply