Tak zda jde hra spustit jako Lan to nevím Každopádně z jednoho DVD si hru můžete CD si hru můžeš nainstalovat na libovolném množství počítačů problém je s Conflux online účty, ten požaduje herní klíč a ten je jen jeden. Hru si tedy můžeš nainstalovat ve škole, v práci, Na desktopu i notebooku, a na každém z těchto míst se budeš moc přihlásit do svého online účtu, ale nebudeš si moc vytvořit dva. Což je problém pokud jste například dva sourozenci, kteří by rádi hráli každý svůj příběh, ale zvlášť nezávazně na sobě, jednomu tak nezbývá nic jiného než hrát v režimu Offline a spokojit se s tím, že příjde o bonusy jako Dynastické zbraně
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Dave_Jame wrote:Tak zda jde hra spustit jako Lan to nevím Každopádně z jednoho DVD si hru můžete CD si hru můžeš nainstalovat na libovolném množství počítačů problém je s Conflux online účty, ten požaduje herní klíč a ten je jen jeden. Hru si tedy můžeš nainstalovat ve škole, v práci, Na desktopu i notebooku, a na každém z těchto míst se budeš moc přihlásit do svého online účtu, ale nebudeš si moc vytvořit dva. Což je problém pokud jste například dva sourozenci, kteří by rádi hráli každý svůj příběh, ale zvlášť nezávazně na sobě, jednomu tak nezbývá nic jiného než hrát v režimu Offline a spokojit se s tím, že příjde o bonusy jako Dynastické zbraně
Díky, to jsem přesně chtěl slyšet. I když mě to teda napotěšilo, protože chcem hrát s kamošem ale ke hraní potřebuješ učet na conflux a to teda s jednou verzí hry nepujde No co se dá dělat. Škoda, že neexistuje verze hry s dvěma klíči..
mam problem s ktorym neviem absolutne pohnut.najhorsie je ze sa vyskytuje asi u jedneho hraca z 200 preto sa to nikde ani neriesi. dam hrat kampan.zacina to dvoma mapami tutorialu za ludi. prvu som spravil a po nej aj druhu.mapa skonci ukaze mi skore naskoci video a po nom ma hra presunie naspat do menu kampane kde tlacitko pokracovat nefunguje.tak kliknem na ukoncit a tym to hasne.mam pocit ako keby neregistrovala ze som dokoncil druhu mapu tutorialu a tym padom sa mi neodomknu ostatne kampane...
je to zle skusal som uz vsetko mozne a nic. najsmutnejsie je ze tento heroes sa ozaj vydaril a ja som dostal stopku na zaciatku kampane
Tákže, zřejmě jsem našel kde soudruzi z MLR udělali chybu s pisklavými hlásky (aneb kawaiiii..). Kdo jste, stejně jako já, od začátku nastavili rychlejší tahy jednotek/počítače/to třetí, tak stačí změnit zpátky na niší rychlost. Předpokládám že stačí snížit rychlost jednotek. Nastavení nebo přepnutí do Windows trvá pekelně dlouho, takže se mi v tom nechce rýpat.
Pořád to nemohu nainstalovat, hlásí mi to: (Internal) Failed to register into gameExplorer .Už jsem toho vyzkoušel a nic.Jestli ještě něco dělám blbě . Neporadil by mi někdo? Díky moc
Dekker wrote:už jen aby pořešili soudruzi i ten překlad .. teď sem si pročítal některé texty a je to otřesné ... hodně chyb tam mají
No když vynecháš ty typologické chyby, tipu še ze skřeta je Ork, z Pekelného zloducha je ďábel a podobně, tak něktré věci jsou fakt no.. nesrozumtelné, a člověk co umí anglicky, tak z toho moc radost nemá, protože si přečte co je špatně.
Musím se jich na to zeptat...
Dekker wrote:už jen aby pořešili soudruzi i ten překlad .. teď sem si pročítal některé texty a je to otřesné ... hodně chyb tam mají
No když vynecháš ty typologické chyby, tipu še ze skřeta je Ork, z Pekelného zloducha je ďábel a podobně, tak něktré věci jsou fakt no.. nesrozumtelné, a člověk co umí anglicky, tak z toho moc radost nemá, protože si přečte co je špatně.
Musím se jich na to zeptat...
třeba popisek u toho pekelného sluhy aka ďábel. Nebo popis schopnosti trýznitele, já si opravdu nevšiml, že by to mělo jen 25% damage a další
a to nepočítám, že mi přijde, že odflákli schopnosti jednotek, některé jsem tam viděl vícekrát jen pod jiným názvem, ale jinak funkce stejná, ale to už sem nepatří
Tohle ale občas nemusi byt jejich chyby, nektere podobne schopnosti se mohou jmenovat ruzne, ale hodne veci bych byl rad kdyby se opravilo. Prinejhorsim jsme tu mi.. a jak vsichni vedi na me se neda spolehnout:-D