H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Archibald

Re: 1 kopie hry, 2 počítače

Post by Archibald »

Angler99 wrote:
Archibald wrote:Zdravím, mám otázku, která je možná jasná, ale nevím odpoveď.

Když si koupím jednu hru, mužu jí mít na PC i notebooku a hrát multiplayer po místní domácí síti? Nebude to dělat nějaký problémy? Pustí mě to?

Díky

Já si myslím že jo. Udělej to jednoduše, zkus to :)

To je jednoduché řešení, ale trochu drahé :( Potřebuju zprovoznit multiplayer nějak nejlevnejc :)
Dave_Jame
Redaktor

Re: H6 technická podpora

Post by Dave_Jame »

Tak zda jde hra spustit jako Lan to nevím
Každopádně z jednoho DVD si hru můžete CD si hru můžeš nainstalovat na libovolném množství počítačů problém je s Conflux online účty, ten požaduje herní klíč a ten je jen jeden. Hru si tedy můžeš nainstalovat ve škole, v práci, Na desktopu i notebooku, a na každém z těchto míst se budeš moc přihlásit do svého online účtu, ale nebudeš si moc vytvořit dva. Což je problém pokud jste například dva sourozenci, kteří by rádi hráli každý svůj příběh, ale zvlášť nezávazně na sobě, jednomu tak nezbývá nic jiného než hrát v režimu Offline a spokojit se s tím, že příjde o bonusy jako Dynastické zbraně
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Archibald

Post by Archibald »

Dave_Jame wrote:Tak zda jde hra spustit jako Lan to nevím
Každopádně z jednoho DVD si hru můžete CD si hru můžeš nainstalovat na libovolném množství počítačů problém je s Conflux online účty, ten požaduje herní klíč a ten je jen jeden. Hru si tedy můžeš nainstalovat ve škole, v práci, Na desktopu i notebooku, a na každém z těchto míst se budeš moc přihlásit do svého online účtu, ale nebudeš si moc vytvořit dva. Což je problém pokud jste například dva sourozenci, kteří by rádi hráli každý svůj příběh, ale zvlášť nezávazně na sobě, jednomu tak nezbývá nic jiného než hrát v režimu Offline a spokojit se s tím, že příjde o bonusy jako Dynastické zbraně

Díky, to jsem přesně chtěl slyšet. I když mě to teda napotěšilo, protože chcem hrát s kamošem ale ke hraní potřebuješ učet na conflux a to teda s jednou verzí hry nepujde :( No co se dá dělat. Škoda, že neexistuje verze hry s dvěma klíči..
nanuk

Post by nanuk »

mam problem s ktorym neviem absolutne pohnut.najhorsie je ze sa vyskytuje asi u jedneho hraca z 200 preto sa to nikde ani neriesi.
dam hrat kampan.zacina to dvoma mapami tutorialu za ludi.
prvu som spravil a po nej aj druhu.mapa skonci ukaze mi skore naskoci video a po nom ma hra presunie naspat do menu kampane kde tlacitko pokracovat nefunguje.tak kliknem na ukoncit a tym to hasne.mam pocit ako keby neregistrovala ze som dokoncil druhu mapu tutorialu a tym padom sa mi neodomknu ostatne kampane...

je to zle skusal som uz vsetko mozne a nic.
najsmutnejsie je ze tento heroes sa ozaj vydaril a ja som dostal stopku na zaciatku kampane
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Tákže, zřejmě jsem našel kde soudruzi z MLR udělali chybu s pisklavými hlásky (aneb kawaiiii..). Kdo jste, stejně jako já, od začátku nastavili rychlejší tahy jednotek/počítače/to třetí, tak stačí změnit zpátky na niší rychlost. Předpokládám že stačí snížit rychlost jednotek.
Nastavení nebo přepnutí do Windows trvá pekelně dlouho, takže se mi v tom nechce rýpat.
Dekker

Post by Dekker »

už jen aby pořešili soudruzi i ten překlad .. teď sem si pročítal některé texty a je to otřesné ... hodně chyb tam mají
saltak

Post by saltak »

Pořád to nemohu nainstalovat, hlásí mi to: (Internal) Failed to register into gameExplorer .Už jsem toho vyzkoušel a nic.Jestli ještě něco dělám blbě . Neporadil by mi někdo? Díky moc
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Dekker wrote:už jen aby pořešili soudruzi i ten překlad .. teď sem si pročítal některé texty a je to otřesné ... hodně chyb tam mají

No když vynecháš ty typologické chyby, tipu še ze skřeta je Ork, z Pekelného zloducha je ďábel a podobně, tak něktré věci jsou fakt no.. nesrozumtelné, a člověk co umí anglicky, tak z toho moc radost nemá, protože si přečte co je špatně.

Musím se jich na to zeptat...

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dekker

Post by Dekker »

Dave_Jame wrote:
Dekker wrote:už jen aby pořešili soudruzi i ten překlad .. teď sem si pročítal některé texty a je to otřesné ... hodně chyb tam mají

No když vynecháš ty typologické chyby, tipu še ze skřeta je Ork, z Pekelného zloducha je ďábel a podobně, tak něktré věci jsou fakt no.. nesrozumtelné, a člověk co umí anglicky, tak z toho moc radost nemá, protože si přečte co je špatně.

Musím se jich na to zeptat...

třeba popisek u toho pekelného sluhy aka ďábel. Nebo popis schopnosti trýznitele, já si opravdu nevšiml, že by to mělo jen 25% damage a další

a to nepočítám, že mi přijde, že odflákli schopnosti jednotek, některé jsem tam viděl vícekrát jen pod jiným názvem, ale jinak funkce stejná, ale to už sem nepatří
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tohle ale občas nemusi byt jejich chyby, nektere podobne schopnosti se mohou jmenovat ruzne, ale hodne veci bych byl rad kdyby se opravilo.
Prinejhorsim jsme tu mi.. a jak vsichni vedi na me se neda spolehnout:-D

popolvar

Post by popolvar »

Aka zmena po reinstalacii a naslednom patchy 1.1.1 možem hrat 20-30 minut potom to znova zamrzne a hard reset.
Angler99

Re: 1 kopie hry, 2 počítače

Post by Angler99 »

Archibald wrote:
Angler99 wrote:
Archibald wrote:Zdravím, mám otázku, která je možná jasná, ale nevím odpoveď.

Když si koupím jednu hru, mužu jí mít na PC i notebooku a hrát multiplayer po místní domácí síti? Nebude to dělat nějaký problémy? Pustí mě to?

Díky

Já si myslím že jo. Udělej to jednoduše, zkus to :)

To je jednoduché řešení, ale trochu drahé :( Potřebuju zprovoznit multiplayer nějak nejlevnejc :)

Nejlevnějc říkáš? Jediná možnost je, že si koupíš origoš hru za 1 000,- KČ :D :D
Thelvyn

Post by Thelvyn »

popolvar wrote:Aka zmena po reinstalacii a naslednom patchy 1.1.1 možem hrat 20-30 minut potom to znova zamrzne a hard reset.

Viděl sem reporty, že se někomu díky hře přehřívá počítač - ačkoliv to těm lidem žádná další hra nedělá. Zkusil bych zkontrolovat tohle...
Davieee

Post by Davieee »

Ahoj, chci se jen zeptat jestli mi Homam 6 půjdou na tomhle PC: AMD Athlon (tm) 64 Processor 3200+ 2.01 GHz, 1 GB RAM, NVIDIA GeForce 8400 GS ??? děkuji moc za odpověď..
Vesy

Post by Vesy »

Davieee wrote:Ahoj, chci se jen zeptat jestli mi Homam 6 půjdou na tomhle PC: AMD Athlon (tm) 64 Processor 3200+ 2.01 GHz, 1 GB RAM, NVIDIA GeForce 8400 GS ??? děkuji moc za odpověď..

Myslím, že hru spustíš, ale hratelnost bude na bodu mrazu, protože se to buke kousat. Nebylo by špatný si stáhnout demo a zkusit to na něm ;-)
Post Reply