Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Montezuma3

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Montezuma3 »

estla wrote:
Montezuma3 wrote:Manual? pošli odkaz, ten chci prosím :)

Ten som našla priamo na stránke H6 Facebooku, momentálne nemám naň prístup, ak to nenájdeš večer ti to pošlem - a tu je http://bit.ly/qyusXz

díky
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

kiliroy wrote:Tak mi konečně došlo co mi tak vadí na kampaních. Pořád jsem na to nemohl přijít, že jsou mapy relativně velké nevadí, že mám přístup jenom k některým jednotkám vadí, ale jenom trochu. Ale pak mi došlo že to je spojením těchto 2 problému, ve srovnání s 5 a ve srovnání s 3 tam jsou zase jiné potíže páč to už jsou prostě 2 hry které jsou uplně někde jinde. Prostě svým stylem hraju první misi za tvrz a zatím asi hodinu a stejně mám jenom 4 druhy jednotek a to je ještě musím svážet ze 2 měst a produkci goblinů si ani nemám jak zvýšit.

Že jsou mapy velké? I ta největší mapa v H6 je pořád malá.

I když teď mě tak napadá, v betě co jsem hrál, tak největší mapa byla L. A v plné mají být i XL nebo tak něco. Nemýlím se?
concobara

Post by concobara »

Myslím, že kdyby se v kampani odmyslely bugy ak jim není co vyčíst... Moc se mi líbí jak to mají udělané :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

mě se naopak zdá že mapy jsou opravdu velké a líbí se ni, v porovnání s H5 je to neporovnatelné, S H3 tam možná bude par velikostních rozdílu, ale ne tolik.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
concobara

Post by concobara »

To je fakt, v H5 byy mapy strašně malé...
BoB

Post by BoB »

Dave_Jame wrote:mě se naopak zdá že mapy jsou opravdu velké a líbí se ni, v porovnání s H5 je to neporovnatelné, S H3 tam možná bude par velikostních rozdílu, ale ne tolik.

Aš na to že se tam vubec nemění jednotky pořad ty samé na tom samem místě, v H5 se to měnilo i v H3 a je tam fura artefaktu nekolikrat vim že v H5 se stalo že jste na konci mapy měl_ 2-3 stejný ale tady mam v polovině mapy 4 stejný :oops:
„Za čest, řád a povinnost"
kiliroy

Post by kiliroy »

Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...
:(
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Nenašel jsem tam funkci vygenerovat mapu.Zřejmě tam není nebo jsem to přehlédl?Těch pár vytvořených map mám už dohráno a co teď.Zbývá mi pouze kampaň,na tu jsem chtěl počkat,až se hra pořádně opatchuje a také až se pořádně naučím schopnosti apd.
Nevíte,jestli ji tam dají třeba do příštího datadisku,pokud vůbec a kdy by tak měl podle odhadů vyjít.Hra je dobrá,velmi dobrá,dokonce už začínám vyhrávat,ale je to dané tím,že mapy hraji po několikráté a vím,kde co je.Opraví se těch pár bugů a bude to jeden z nejlepších dílů
Časem tahle četnost množství map můžou být nedostačující,pro mě ta chvíle už nastala
Jeremiasz

Post by Jeremiasz »

off topic
na XZONE je Heroes VI a Heroes VI collector edition na prvnich 2 mistech v prodejnosti :)

takze to vypada, ze hracu z Cech je dost, da se nejak pospojovat a vytvorit ve hre nejaky seznam kontaktu? pres STEAM to jde, kdo ma Heroesy ze steamu?
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Možná by to chtělo novej topic lidi ... :D

Je super že je hráčů tolik. Pravděpodobně bude liga, až bude hra hratelná (opravené chyby) a vyrovnaná, tak doufám že se nás tam sejde co nejvíc :)

Jinak možná jste zjistili že zatim nejsou souběžné tahy, zjistil jsem ale od lidí s nimaž jsem hrál mezinárodní ligu, že je hodlají zavést. Tak doufám že to opravdu udělají.

LM
kiliroy

Post by kiliroy »

Ja doufam že zavedou něco jako umělé boje. Napdalo mě že by to bylo dobré už dřív. Byylo by to něco jako souboje v ToE, ale že by jste si schopnosti hrdiny, i armádu určily sami. Vždycky mi (jako vyznavači soubojů) to chybělo. Nikdy jsem neměl rád to pobíhání po mapě, tak jako souboje.
:(
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

kiliroy wrote:Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...

od toho vždycky byly kampaně v Heroes dalo se říct že to taky slouží k postupnému seznamování s jednotkami nikdy nebylo že by jsi v kampani hned nazačátku mohl stavět všechny jednotky.Takhle se aspon pořadně naučíš každou jednotku za danou frakci použivat na 100% než kdyby ti tam naservírovali v první misi všechny jednotky a bojuj.To si radši zahrej normal mapu. :D
Brennus

Post by Brennus »

Zaity wrote:
kiliroy wrote:Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...

od toho vždycky byly kampaně v Heroes dalo se říct že to taky slouží k postupnému seznamování s jednotkami nikdy nebylo že by jsi v kampani hned nazačátku mohl stavět všechny jednotky.Takhle se aspon pořadně naučíš každou jednotku za danou frakci použivat na 100% než kdyby ti tam naservírovali v první misi všechny jednotky a bojuj.To si radši zahrej normal mapu. :D

Je to tak. Mnohem vetsi radost mam kdyz bojuji s pesakama, nez s sampionama. :P
Altair8

Post by Altair8 »

nevíte nekdo, jestli jsou Bossové i na normálních mapách nebo jen v kampani ?
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Altair8 wrote:nevíte nekdo, jestli jsou Bossové i na normálních mapách nebo jen v kampani ?

ne,já jsem je tam tedy neviděl
Post Reply