kiliroy wrote:Tak mi konečně došlo co mi tak vadí na kampaních. Pořád jsem na to nemohl přijít, že jsou mapy relativně velké nevadí, že mám přístup jenom k některým jednotkám vadí, ale jenom trochu. Ale pak mi došlo že to je spojením těchto 2 problému, ve srovnání s 5 a ve srovnání s 3 tam jsou zase jiné potíže páč to už jsou prostě 2 hry které jsou uplně někde jinde. Prostě svým stylem hraju první misi za tvrz a zatím asi hodinu a stejně mám jenom 4 druhy jednotek a to je ještě musím svážet ze 2 měst a produkci goblinů si ani nemám jak zvýšit.
Že jsou mapy velké? I ta největší mapa v H6 je pořád malá.
I když teď mě tak napadá, v betě co jsem hrál, tak největší mapa byla L. A v plné mají být i XL nebo tak něco. Nemýlím se?
mě se naopak zdá že mapy jsou opravdu velké a líbí se ni, v porovnání s H5 je to neporovnatelné, S H3 tam možná bude par velikostních rozdílu, ale ne tolik.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Dave_Jame wrote:mě se naopak zdá že mapy jsou opravdu velké a líbí se ni, v porovnání s H5 je to neporovnatelné, S H3 tam možná bude par velikostních rozdílu, ale ne tolik.
Aš na to že se tam vubec nemění jednotky pořad ty samé na tom samem místě, v H5 se to měnilo i v H3 a je tam fura artefaktu nekolikrat vim že v H5 se stalo že jste na konci mapy měl_ 2-3 stejný ale tady mam v polovině mapy 4 stejný
Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...
Nenašel jsem tam funkci vygenerovat mapu.Zřejmě tam není nebo jsem to přehlédl?Těch pár vytvořených map mám už dohráno a co teď.Zbývá mi pouze kampaň,na tu jsem chtěl počkat,až se hra pořádně opatchuje a také až se pořádně naučím schopnosti apd. Nevíte,jestli ji tam dají třeba do příštího datadisku,pokud vůbec a kdy by tak měl podle odhadů vyjít.Hra je dobrá,velmi dobrá,dokonce už začínám vyhrávat,ale je to dané tím,že mapy hraji po několikráté a vím,kde co je.Opraví se těch pár bugů a bude to jeden z nejlepších dílů Časem tahle četnost množství map můžou být nedostačující,pro mě ta chvíle už nastala
off topic na XZONE je Heroes VI a Heroes VI collector edition na prvnich 2 mistech v prodejnosti
takze to vypada, ze hracu z Cech je dost, da se nejak pospojovat a vytvorit ve hre nejaky seznam kontaktu? pres STEAM to jde, kdo ma Heroesy ze steamu?
Je super že je hráčů tolik. Pravděpodobně bude liga, až bude hra hratelná (opravené chyby) a vyrovnaná, tak doufám že se nás tam sejde co nejvíc
Jinak možná jste zjistili že zatim nejsou souběžné tahy, zjistil jsem ale od lidí s nimaž jsem hrál mezinárodní ligu, že je hodlají zavést. Tak doufám že to opravdu udělají.
Ja doufam že zavedou něco jako umělé boje. Napdalo mě že by to bylo dobré už dřív. Byylo by to něco jako souboje v ToE, ale že by jste si schopnosti hrdiny, i armádu určily sami. Vždycky mi (jako vyznavači soubojů) to chybělo. Nikdy jsem neměl rád to pobíhání po mapě, tak jako souboje.
kiliroy wrote:Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...
od toho vždycky byly kampaně v Heroes dalo se říct že to taky slouží k postupnému seznamování s jednotkami nikdy nebylo že by jsi v kampani hned nazačátku mohl stavět všechny jednotky.Takhle se aspon pořadně naučíš každou jednotku za danou frakci použivat na 100% než kdyby ti tam naservírovali v první misi všechny jednotky a bojuj.To si radši zahrej normal mapu.
kiliroy wrote:Nj mám za sebou prolog 1. misi za tvrz a 1. misi za svatyni (ano hraju to v doporučenném pořadí) a fakt mě štve že tam prostě nemám ty jednotky. Dobrá, nějak se to snést dá a u tě mise za svatyni, když dostanete první město, tak stačí jednou najmout jdenotky a už se to dá bez zastavování dohrát takže tam to tolik nevadí. Ale když mám pak nějakou mapu hrát 3 hodiny (ach ten prolog to byla noční můra) a mám to udělat s 3 druhama jednotek je to opravdu na...
od toho vždycky byly kampaně v Heroes dalo se říct že to taky slouží k postupnému seznamování s jednotkami nikdy nebylo že by jsi v kampani hned nazačátku mohl stavět všechny jednotky.Takhle se aspon pořadně naučíš každou jednotku za danou frakci použivat na 100% než kdyby ti tam naservírovali v první misi všechny jednotky a bojuj.To si radši zahrej normal mapu.
Je to tak. Mnohem vetsi radost mam kdyz bojuji s pesakama, nez s sampionama.