Anaxien wrote:Ouukii, takže si to po nějaké době shrneme. Aktuálně co sleduji reakce v tomto vlákně a vůkol, se potýkáme/-te s těmito bugy:
- Gryfové upg verze neudělí při střemhlavém útoku dmg
- Jezdci nemají bonus za rozjezd
- new -Dead_MAX wrote:Spalující Světlo od Oslnivé světlice (vylepšená tier 5 u Azylu) - Neregeneruje zpět ztracené hp po boji. (V boji toto poškození nelze vyhealovat (kouzlo regenerace jsem ještě nezkoušel) a po boji se nic nestane - počítá se to jako regulérní ztráta)
Zaměřím se na to dnes večer, tyhlety "světlice" jak jim domácky říkáme jsem dostal teprve včera.
- a asi nejbolestivější - Ztráta zbraní dynastie z herního i rodového inventáře.
- včera jsem objevil, že při použití I.level extra budovy (odhalování mapy 1x týdně) se při kliknutí do
podzemí normálně použití vyčerpá, ale mapu v podzemí to neodkryje. Bug, nebo záměr? Pak by se ale
nemělo ten pokus vyčerpat, ale nahlásit že nelze...
- delší dobu podezřívám informativní popisky o síle nepřátelských jednotek za né až tak přesné a to i hrubým algorytmem, který určitě nebere v potaz hrdinovy ability, ale asi jen provná HP a dmg jednotek...Stávalo se mi, že jsem neporazil , nebo jen s drtivými ztrátami jednotky označené jako "vážná".
- peklo - je potvrzené, že se musí hrát za krev, jinak hra ve třetí kampani zkoliduje?
- stěstí - už bylo vysvětleno, že je omezeno a má slabší účinek jako v minulých dílech, ale i přesto nemohu pozbýt dojmu, že štěstěna nepřeje jak by měla. Schválně to sleduji, ale snad jen ve třech případech ze sta jsem udělal větší dmg než maxroll (př. dmg 50-100 mi se stěstím jen cca 3x ze sta udělal dmg 110), vždy to je spíše měkde kolem 60 dmg, když mám fakt "štěstí" tak to je kolem 75ti..)
Co se týče mnou zmiňaných:
- Vestálky už fungují jak mají, PACIFY rozdávají. MEA CULPA - buď jsem přehlédl v tom běsnění ty svatozáře, nebo (což ale moc neberu) pomohl reinstall a vyčištění PC + install nových ovladačů, který do jisté míry i omezil můj druhý problém a sice nemožnost scroll-ování po činnosti LOAD.
- Praetoriáni - tak tady fakt nevím co si myslet. KDyž dojde nebo dojdu na ošmátranou, tak se sice
hned objeví zelená šipka k nebíčku, objeví se zelená šipka s bonusem na xichtu jednotky v tahové liště, ale
v popisu jednotky po rozkliknutí to jednotka v sekci " ovlivňující ability" uvedeno nemá... tož včíl nevím..
Zapoměl jsem na něco?
P.S.
Jako snad jediný v recenzi na šestky pořad REPLAY na COOL-u zveřejnil, že tam jsou bugy a 500mb patch v den vydání také o vyladěnosti nesvědčí, HURA! Konečně objektivní pohled na věc.
http://www.prima-cool.cz/porad/re-play
Jestli hledáš další bugy tak se zaměř na funkci dolů. Je možný, že je to jenom v kampaních (především za azyl a tvrz), ale často doly netěží (Najdeš ruzný QQ na forech věnovaných jednotlivým frakcím)
Stejnětak růst jednotek ....Nevím co tyhle bugy spouští, ale jsou těžce gamebreaking jako výše zmíněné.