Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Budete od teď hrát především šestý díl?

Ano!
29
59%
Budu to tak na stejno prokládat s jiným dílem...
13
27%
Ne, vrátím se radši k jinému dílu.
7
14%

Total votes: 49

Greg

Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?

Post by Greg »

Tak otázka je snad jasná. Zaujal vás 6. díl natolik, že pokud si budete za měsíc chtít například zahrát Heroes po LANku, budete hrát šestku, nebo se vrátíte k nějakému předešlému dílu...?

Já se tedy zatím asi vracím k HOMAM5: TOE, která mě baví víc. Šestka mi nějak nesedla... možná s příchodem nějakého většího patche či datadisku, kdo ví...
Kiko

Re: Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?

Post by Kiko »

Mňa Heroes VI jednoznačne zaujala so všetkých Heroesov najviac.
Altair8

Post by Altair8 »

Samozřejmě že ANO :D 6. díl se jim povedl ze všech nejvíc :)
Bušák

Post by Bušák »

I když tu najdu spoustu nedostatků, které mě deprimují a spoustu Bugů, které mi kazí hru a je to náročnějíší než všechny ředchozí díly. Za nic na světě bych HoMM 6 nevyměnil ! :D
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

H6 je jednoznačne najlepší diel série podľa mňa.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Taky si myslím že je H6 nejlepším dílem jen už by jsem chtěl další národy moc se těším na elfy a hlavně na ty temné :twisted:
Greg

Post by Greg »

ty jo, až tak kladný názory jsem vážně nečekal. Přesvědčili jste mě, abych to ještě zkusil. Hrál jsem jenom kampaň a jednu volnou bitvu...
estla

Post by estla »

Mám ešte rozohraté nejaké mapy v H5, minule mi padol net a keďže hrám online nemohla som hrať, no nemala som chuť sa vrátiť k H5 - zdalo sa mi to jednoduché a zastaralé... Hrôza :P Ešte pred mesiacom som na to ani nepomyslela :mrgreen:
concobara

Post by concobara »

Greg wrote:ty jo, až tak kladný názory jsem vážně nečekal. Přesvědčili jste mě, abych to ještě zkusil. Hrál jsem jenom kampaň a jednu volnou bitvu...

Vůbec nechápu jak na základě tak krátkého seznámení s hrou ji mužeš odsoudit...Zvlášť pokud je to něco tak komplexního jako Heroesové :)

H6 je určitě z téhle série the best :)...přinejmenším pro mě :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Já osobně nehodlám zanevřít na starší díly, především na H2 a H3. Ale šestka si určitě najde své místo a nebudu ji hrát jen čas od času pro příběh jako třeba H5
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Brennus

Post by Brennus »

5tku jsem si moc neuzil. Porad mi vyskakovala chyba: "program prestal pracovat". Nepomohlo ani zmena systemu a ani kompaktibilizace. Rad bych ji hral, ale nejde to. Zato 6tka ta je vyssavana kazdy den doposledni kapky. :lol:
Nebiros

Post by Nebiros »

Ja zostanu u H5 a aj H6, jak mi povedala Estla v inom topicu chcelo si na to len trocha zvyknuť a brať to ako nove, zaujalo ma to hlavne graficky a vyzaš jednotiek je krásna i ked kažze Slavovo detatko za inu frakciu? trocha divne ale nevadi mi to :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla

Post by estla »

Ale, niekto berie moje rady vážne :lol: Tiež som to tu už vravela, Heroes sú zaťažený svojou minulosťou, je tam neustále porovnávanie s predchádzajúcimi dielmi, ale ja každopádne zostávam s H6 vor ever. :lol:
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Až se poopraví tento díl,bude dobrý.Zatím je tam dost nedostatků,které mi pijí krev čím dál víc,ale i tak dávám palec nahoru :roll:
Altair8

Post by Altair8 »

U H6 zůstanu dokud nevydají H7 :wink:
Post Reply