Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?
Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?
Tak otázka je snad jasná. Zaujal vás 6. díl natolik, že pokud si budete za měsíc chtít například zahrát Heroes po LANku, budete hrát šestku, nebo se vrátíte k nějakému předešlému dílu...?
Re: Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?
Mňa Heroes VI jednoznačne zaujala so všetkých Heroesov najviac.
Samozřejmě že ANO
6. díl se jim povedl ze všech nejvíc 
I když tu najdu spoustu nedostatků, které mě deprimují a spoustu Bugů, které mi kazí hru a je to náročnějíší než všechny ředchozí díly. Za nic na světě bych HoMM 6 nevyměnil ! 
H6 je jednoznačne najlepší diel série podľa mňa.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Taky si myslím že je H6 nejlepším dílem jen už by jsem chtěl další národy moc se těším na elfy a hlavně na ty temné 
ty jo, až tak kladný názory jsem vážně nečekal. Přesvědčili jste mě, abych to ještě zkusil. Hrál jsem jenom kampaň a jednu volnou bitvu...
Mám ešte rozohraté nejaké mapy v H5, minule mi padol net a keďže hrám online nemohla som hrať, no nemala som chuť sa vrátiť k H5 - zdalo sa mi to jednoduché a zastaralé... Hrôza
Ešte pred mesiacom som na to ani nepomyslela 
Greg wrote:ty jo, až tak kladný názory jsem vážně nečekal. Přesvědčili jste mě, abych to ještě zkusil. Hrál jsem jenom kampaň a jednu volnou bitvu...
Vůbec nechápu jak na základě tak krátkého seznámení s hrou ji mužeš odsoudit...Zvlášť pokud je to něco tak komplexního jako Heroesové
H6 je určitě z téhle série the best
Já osobně nehodlám zanevřít na starší díly, především na H2 a H3. Ale šestka si určitě najde své místo a nebudu ji hrát jen čas od času pro příběh jako třeba H5
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
5tku jsem si moc neuzil. Porad mi vyskakovala chyba: "program prestal pracovat". Nepomohlo ani zmena systemu a ani kompaktibilizace. Rad bych ji hral, ale nejde to. Zato 6tka ta je vyssavana kazdy den doposledni kapky. 
Ja zostanu u H5 a aj H6, jak mi povedala Estla v inom topicu chcelo si na to len trocha zvyknuť a brať to ako nove, zaujalo ma to hlavne graficky a vyzaš jednotiek je krásna i ked kažze Slavovo detatko za inu frakciu? trocha divne ale nevadi mi to 
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Ale, niekto berie moje rady vážne
Tiež som to tu už vravela, Heroes sú zaťažený svojou minulosťou, je tam neustále porovnávanie s predchádzajúcimi dielmi, ale ja každopádne zostávam s H6 vor ever. 
- EuroMarkos
Až se poopraví tento díl,bude dobrý.Zatím je tam dost nedostatků,které mi pijí krev čím dál víc,ale i tak dávám palec nahoru 
U H6 zůstanu dokud nevydají H7