Problém s 3. misí(Azyl-Anton).
Problém s 3. misí(Azyl-Anton).
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s podivným bugem ve 3. misi za Antona proti Sanctuary. Misi už finišuji a když se dole na mapě dostanu na nepřátelské území, tak se spustí animace, která posune kameru na hrdinu Sanctuary a zároveň podivně přesune jednotku Kensei do skály:
http://imageshack.us/photo/my-images/4/bugiy.jpg/
V tuto chvíli je hra zamrzlá. Nezbývá než vypnout aplikaci ve správci úloh.(úloha je spuštěna,odpovídá,takže o klasické zamrznutí aplikace se nejedná).
Hru mám originální a updatovanou. Systém win 7 x64 a poslední ovládače AMD catalysty.
Nevíte co s tím mám dělat? Počkat na patch nebo cheatem tu musi projet?
Dík za odpověď
http://imageshack.us/photo/my-images/4/bugiy.jpg/
V tuto chvíli je hra zamrzlá. Nezbývá než vypnout aplikaci ve správci úloh.(úloha je spuštěna,odpovídá,takže o klasické zamrznutí aplikace se nejedná).
Hru mám originální a updatovanou. Systém win 7 x64 a poslední ovládače AMD catalysty.
Nevíte co s tím mám dělat? Počkat na patch nebo cheatem tu musi projet?
Dík za odpověď
Re: Problém s 3. misí(Azyl-Anton).
Presne o tom som písala na inom, mieste... Stalo sa mi to isté, potom som sa tomu miestu vyhýbala až skoro do konca, keď som mala splnené všetky úlohy som tam šla a už to celé prebehlo ako malo, misia víťazná 
Takže jediná možnost je jít na jinou misi a tuhle nechat ležet ladem jo...
No až tak nemusíš... Ak už máš všetky úlohy splnené v tejto misii aj vedľajšie, odkrytú mapu - skús to znovu, ja keď som prešla cez vodu, dostala som ešte jednu úlohu, a potom som sa vybrala k tej zavretej bráne - tá sa otvorila a pustila ma ďalej.
No ale já tam mám právě hlavní quest. Díky toho bugu ten quest právě nemůžu splnit, tudíž nemůžu dojet misi.
To je zvláštne - ideš slzy alebo krv? Ja idem slzy, je možné, že mám iné úlohy, ale to by nemal byť problém.
Já jedu taky slzy. Jedná se o quest "Diplomacie mečem" a mám obsadit Flammschrein. Ale jak jsem psal nahoře, dojdu na určitě místo dole(jediná přístupová cesta ke Flammschreinu) na mapce, kamera se posune na nepřátelského hrdinu a hra zamrzne.
No smířiji se s tím, že bez patche se dál nedostanu.
No smířiji se s tím, že bez patche se dál nedostanu.
A úlohu ( obsaď, postav ...už si nepamätám čo) tri svätyne si už dostal? Tá bola jedna z posledných čo som plnila a dostala som ju až keď som sa vybrala k Flammschreinu. Až potom to prebehlo do úspešného konca, dokonca som ju plnila s pomocou tajtrlíka ( to sú u mňa hrdinovia- poskoci na pomocné práce) a uznalo mi ju.
Asi se ten problém objevuje různě. I tak dík za postřehy. Počkám si na patch a mezitím zahraju Two worlds 2 datadisk.
Skús reštart mapy,možno to pomôže 
Ahoj mám uplně stejný problém a nevím jak ho řešit,
zkusím tam vyslat jiného hrdinu.
ulomky zatím mám dva
Vyřešil jsi to už?
děkuju
zkusím tam vyslat jiného hrdinu.
ulomky zatím mám dva
Vyřešil jsi to už?
děkuju
vyřešeno !
počkal jsem do 717 (měsíc,týden,den)
pak se hrdina co je před branou pokusil dobýt "pevnost" pod hradem a tím jak odjel
jsem se přiblížil k braně a kensei se přesunul za branu a zavřel.odkryly se nové úkoly.
tudíž = nesmí tam být hrdina kensei neví co má dělat a zamrzne musí jít za bránu !
počkal jsem do 717 (měsíc,týden,den)
pak se hrdina co je před branou pokusil dobýt "pevnost" pod hradem a tím jak odjel
jsem se přiblížil k braně a kensei se přesunul za branu a zavřel.odkryly se nové úkoly.
tudíž = nesmí tam být hrdina kensei neví co má dělat a zamrzne musí jít za bránu !
Parádá. Hrdina odešel nahoru ještě asi o 2 týdny dřív a kensai se už v pořádku přesunul. Dík