Problém s 3. misí(Azyl-Anton).

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
fiLLkiLL

Problém s 3. misí(Azyl-Anton).

Post by fiLLkiLL »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s podivným bugem ve 3. misi za Antona proti Sanctuary. Misi už finišuji a když se dole na mapě dostanu na nepřátelské území, tak se spustí animace, která posune kameru na hrdinu Sanctuary a zároveň podivně přesune jednotku Kensei do skály:

http://imageshack.us/photo/my-images/4/bugiy.jpg/

V tuto chvíli je hra zamrzlá. Nezbývá než vypnout aplikaci ve správci úloh.(úloha je spuštěna,odpovídá,takže o klasické zamrznutí aplikace se nejedná).
Hru mám originální a updatovanou. Systém win 7 x64 a poslední ovládače AMD catalysty.
Nevíte co s tím mám dělat? Počkat na patch nebo cheatem tu musi projet?

Dík za odpověď
estla

Re: Problém s 3. misí(Azyl-Anton).

Post by estla »

Presne o tom som písala na inom, mieste... Stalo sa mi to isté, potom som sa tomu miestu vyhýbala až skoro do konca, keď som mala splnené všetky úlohy som tam šla a už to celé prebehlo ako malo, misia víťazná :-D
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

Takže jediná možnost je jít na jinou misi a tuhle nechat ležet ladem jo...
estla

Post by estla »

No až tak nemusíš... Ak už máš všetky úlohy splnené v tejto misii aj vedľajšie, odkrytú mapu - skús to znovu, ja keď som prešla cez vodu, dostala som ešte jednu úlohu, a potom som sa vybrala k tej zavretej bráne - tá sa otvorila a pustila ma ďalej.
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

No ale já tam mám právě hlavní quest. Díky toho bugu ten quest právě nemůžu splnit, tudíž nemůžu dojet misi.
estla

Post by estla »

To je zvláštne - ideš slzy alebo krv? Ja idem slzy, je možné, že mám iné úlohy, ale to by nemal byť problém.
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

Já jedu taky slzy. Jedná se o quest "Diplomacie mečem" a mám obsadit Flammschrein. Ale jak jsem psal nahoře, dojdu na určitě místo dole(jediná přístupová cesta ke Flammschreinu) na mapce, kamera se posune na nepřátelského hrdinu a hra zamrzne.
No smířiji se s tím, že bez patche se dál nedostanu.
estla

Post by estla »

A úlohu ( obsaď, postav ...už si nepamätám čo) tri svätyne si už dostal? Tá bola jedna z posledných čo som plnila a dostala som ju až keď som sa vybrala k Flammschreinu. Až potom to prebehlo do úspešného konca, dokonca som ju plnila s pomocou tajtrlíka ( to sú u mňa hrdinovia- poskoci na pomocné práce) a uznalo mi ju.
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

Asi se ten problém objevuje různě. I tak dík za postřehy. Počkám si na patch a mezitím zahraju Two worlds 2 datadisk.
Kiko

Post by Kiko »

Skús reštart mapy,možno to pomôže :wink:
izuel

Post by izuel »

Ahoj mám uplně stejný problém a nevím jak ho řešit,
zkusím tam vyslat jiného hrdinu.
ulomky zatím mám dva :-(
Vyřešil jsi to už?

děkuju
izuel

Post by izuel »

vyřešeno !
počkal jsem do 717 (měsíc,týden,den)
pak se hrdina co je před branou pokusil dobýt "pevnost" pod hradem a tím jak odjel
jsem se přiblížil k braně a kensei se přesunul za branu a zavřel.odkryly se nové úkoly.
tudíž = nesmí tam být hrdina kensei neví co má dělat a zamrzne musí jít za bránu !
fiLLkiLL

Post by fiLLkiLL »

Parádá. Hrdina odešel nahoru ještě asi o 2 týdny dřív a kensai se už v pořádku přesunul. Dík
Post Reply